Зашто ме је ПУБГ забранио?

У свету игара, БаттлеУлози ПлаиерУнкновн-а, који се називају и ПУБГ, постали су феномен.


Развио Тенсент и представљен крајем 2017. године; игра је до сада имала 200 милиона преузимања, а њен приход је порастао више од 160 процената.

Зашто ме је ПУБГ забранио?

Зашто ме је ПУБГ забранио?

Онлине игре су сведоци револуције последњих неколико година. ПУБГ је стекао ону популарност коју ниједна друга онлајн игра није успела. Програмер је Корејац, а игра је инспирисана разним јапанским и корејским бојним филмовима.

Борба за опстанак

Баттле Роиале игре засноване су на теми преживљавања, чишћења и истраживања, где се играчи морају борити са противницима да би преживели (попут стварног живота). Ове игре имају по два играча са сваке стране или мали састав.

Једном када играч умре, он се уклања из игре и није му дозвољено да се поново игра. Ако волите безобразне филмове попут Игара глади, тада ће вам се ПУБГ дефинитивно свидјети. 

Ова игра за више играча има милионе играча, како почетника, тако и професионалаца. Међутим, у последњих неколико месеци, ПУБГ је забранио преко 30.000 налога због варања. Ту спадају и почетници и играчи који доминирају у редовима. Забрана долази одмах након објављивања нове исправке.

Уз помоћ нових безбедносних функција и алгоритама, ПУБГ је у стању да се провали на играче који користе неетична средства да би победили или зарадили новац од игре. Компанија је такође открила да су играчи који користе ове неетичке методе за победу углавном из Европе или Северне Америке.

ПУБГ Бан порука

У случају да будете забрањени, можда ћете добити поруку која нешто гласи у наредним редовима:

„Овај је налог привремено обустављен због превише сумњивих жалби због коришћења илегалног софтвера и ненормалних евиденција игара. Након суспензије поново ћете моћи играти, чак и ако истрага не буде окончана током периода. Извините због непријатности и посетите подршку за више информација. “

Зашто ме је ПУБГ забранио?

Према званичној веб страници, Играчи непознати „не дају тачне детаље / разлоге забране због безбедносних разлога“. Уз то, „не одбацују ниједан рачун који је прекршио услове и услуге“. Дакле, можете ПУБГ рачун опростити у случају да добије трајну забрану. Уз то речено, постоје разни нивои забрана који могу варирати од једног дана до трајне суспензије са платформе за игре. Ево главних разлога због којих бисте могли бити забрањени:

 • Софтвер који заобилази услуге у игри.
 • Програми који на било који начин мењају игру (чак и ако није за варање).
 • Програми који се користе за надгледање, добијање итд информација из игре или услуга.
 • Трикови, макрои и сл. За друге игре, а не за ПУБГ, и даље представљају кршење услуга игара.

Ако сте играч на ПУБГ-у и сада желите да вам онемогуће шта се са платформе забрањује, наставите да читате.

1. Коришћење ВПН-а

Коришћењем ВПН-а за безбедност можда нећете бити забрањени са платформе, али ако користите ВПН са ПУБГ-ом да сакријете оригиналну ИП адресу и преварите своју локацију да побољшате свој ранг или бодове, сигурно вам може бити забрањена. У неким случајевима, ПУБГ играчи се окрећу ВПН-у да би смањили своје време пинга; посебно ако њихови даватељи интернетских услуга користе оно што је познато као прешање. 

Пре него што је ПУБГ увео своје нове мере безбедности, неколико играча је користило виртуелну приватну мрежу како би изгледало да се налазе у другом региону како би повећали бодове и лакше победили. Али од сада, то ће вас натерати да се придружите тим 30 000 забрањених рачуна.

2. Коришћење неовлашћене опреме

Ако играте на свом телефону, постоје разни јефтини додаци помоћу којих можете мало олакшати победу. Али ако ПУБГ Цорп није одобрио ове додатке и ако сазнају да их користите, они имају свако право да вам забране рачун.

3. Кршење закона о ауторским правима

Ако ПУБГ Цорп утврди да кршите законе о ауторским правима, могу забранити ваш налог. Ово може укључивати промену формата датотеке или прилагођавање пакетских података или сервера. Ако урадите било шта од тога, компанија ће забранити ваш налог заувек и више никада нећете моћи да играте на платформи.

4. Искоришћење грешака и грешака

Пошто је он-лине платформа, увек ће имати пропусте и грешке. Такође знамо да ће паметни играчи манипулирати тим пропадима како би пронашли једноставан начин за освајање или постизање више бодова. Међутим, ако то учините, можете забранити за животну платформу.

Слично томе, ако сазнате за било који други играч који користи такве пропусте и рањивости у систему, али их не пријави, суочићете се са акцијом.

Стога, кад год сазнате за рањивости у систему, обавезно то пријавите компанији, а не да је искористите.

5. Увредљив према другима

Постоји неколико начина на које можете бити увредљиви на ПУБГ платформи. Можете имати надимак који вријеђа играче из других земаља на основу националности, расе, касте, веровања или боје.

Ако ваш надимак садржи неку увредљиву или сексуално експлицитну реч, предузеће може да предузме мере против вас.

У случају да ваш надимак крши неко ауторско право, ваш рачун се може забранити. Ако ставите примедбе о пријатељству другим играчима на платформи, такође вам могу бити забрањени. Укратко, морате бити сигурни да се не упуштате у неко увредљиво понашање на платформи ако желите да наставите са играњем.

6. Хакирање осталих рачуна или сталних играча

Ово је једна од најозбиљнијих врста кривичних дела која можете починити да бисте били забрањени са платформе. Ако непрестано забијате траг другог играча у намери да прекинете играње, имате шансу да будете забрањени са платформе.

Ако одете корак даље и провалите на рачун других играча како бисте добили одређене информације, вероватно ћете заувек бити забрањени. Ако објавите информације других играча без њиховог пристанка, такође могу бити забрањене.

7. Неовлашћени приход

За разлику од многих других игара, ПУБГ нема могућности да играчи од тога зарађују. Ово може разочарати многе, разлог због којег неки играчи покушавају да манипулишу системом и зарађују нешто.

Уколико компанија то сазна, играч ће бити забрањен. Ако желите да зарадите приход од ПУБГ-а, прво вас мора одобрити компанија.

Све док се препуштате фер игри, можете наставити да играте да бисте освојили пилећу вечеру. С новим правилима игре, играчима је теже варати, а такође пружају шансама да истински играчи стигну до врха.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map