6 escrocherii VPN de care trebuie să fiți conștienți!

Odată cu nevoia crescută de securitate și confidențialitate online, mai multe persoane au început să utilizeze VPN-uri. Există multe companii VPN pe piață, iar altele noi sunt adăugate din când în când. Și multe dintre aceste companii oferă caracteristici excepționale. Dar companiile VPN oferă cu adevărat ceva valoros sau este o altă strategie de marketing care atrage utilizatorii către un alt grup de înșelătorie? Totul depinde de VPN-ul ales. Există numeroase VPN de încredere și de încredere, precum ExpressVPN, BulletVPN și NordVPN, dar veți găsi, de asemenea, unele care ar putea dori să vă fure doar datele.


6 escrocherii VPN de care trebuie să fiți conștienți!

6 escrocherii VPN de care trebuie să fiți conștienți!

6 escrocherii VPN pe care ar trebui să le evitați

Acest articol prezintă șase escrocherii VPN diferite pentru a fi evitate și vă ajută să alegeți un furnizor VPN care asigură protecția și securitatea internetului.

# 1 Abonamente pe viață

Rețeaua rapidă și sigură a serverelor VPN la nivel mondial cu suport pentru aplicații și software nu este o saga ieftină. Vine cu cheltuieli recurente fixe.

Cum oferă furnizorii de servicii VPN astfel de abonamente ieftine pe viață, având în vedere că aceste costuri ridicate nu pot fi deductibile?

Aceste puncte explică clar cum:

  1. Vânzarea datelor de utilizator colectate către agenții de publicitate terți este una dintre cele mai profitabile afaceri. VPN-ul gratuit fie îi estompează pe utilizatori cu reclame, fie îi redirecționează către site-urile de publicitate pentru comisii.
  2. „Viața” se referă de fapt la rezistența Companiei VPN și nu a clientului. S-ar putea să anuleze abonamentul „de-a lungul vieții” după un an sau doi și să-i convertească în abonamente cu plată recurente.

keynote: Nu cădeați niciodată pentru un abonament VPN pe viață.

# 2 VPN-uri gratuite

De ce există atât de multe VPN-uri gratuite?

Adunarea uriașă a utilizatorilor de internet se concentrează în primul rând pe tot ceea ce este „gratuit”. Cu toate acestea, adevărul amar afirmă că VPN-urile gratuite sunt doar un alt mod simplu de a favoriza furnizorul de servicii VPN și de a-i ajuta să obțină profit din datele dvs..

VPN-urile gratuite sunt folosite ca mediu pentru a colecta majoritatea datelor dvs. pentru a le revinde unor terți.

Toate aplicațiile VPN gratuite disponibile pe piață câștigă bani prin:

Furarea datelor dvs. de internet prin diferite mijloace, cum ar fi injectarea de malware sau spyware și urmărirea sau logarea în pachetul de date și revânzarea către terți cu care sunt parteneri, precum site-urile de comerț electronic..

Toate aplicațiile VPN gratuite vă fură lățimea de bandă și o vând către așa-numiții parteneri.

# 3 Aplicații VPN frauduloase

Nu toate aplicațiile VPN sunt create pentru a vă proteja datele de la guvern sau ISP.

Majoritatea acestor aplicații îți scurg adresa IP reală către companii terțe sau conțin programe malware, spyware, ransomware, troieni și malware pentru a-ți fura sau deteriora informațiile de pe web..

Majoritatea acestor aplicații nu acceptă criptarea datelor și încearcă să acceseze date sensibile și să fure lățimea de bandă a utilizatorilor.

Există o grupă uriașă de utilizatori de internet care sunt victime ale VPN-ului infestat cu malware și urmărirea datelor.

# 4 VPN-uri false

Interesul crescând exponențial pentru VPN-uri a dus la viitoare VPN-uri false pe piață.

În termeni simpli sau laici, escrocii plătesc pentru abonamente VPN, în timp ce nu există deloc un serviciu VPN.

keynote: Evitați orice serviciu VPN „nou” lansat recent pe piață.

Fii scrupulos atunci când verifici evidența furnizorului de servicii VPN, raportul de performanță și funcțiile de îngrijire a clienților.

# 5: Promisiuni false și acorduri frauduloase

Uneori, a fi sceptic te poate salva de la multe probleme!

Nu credeți când o companie VPN proclamă „Nu colectăm, înregistrăm sau nu stocăm informații personale identificabile ale utilizatorilor” sau „cea mai rapidă VPN din lume” sau „100% anonim” sau „protecție împotriva scurgerii”. Dacă acestea sunt declarațiile pe care vi le-a dat furnizorul dumneavoastră VPN, testați-le înainte de a le crede.

Puteți încerca unele instrumente de scurgere pentru a vedea dacă IP-ul dvs. este scurs de VPN. De asemenea, testează-ți viteza cu sau fără VPN pentru a vedea dacă există scăderi de viteză. De asemenea, citiți politica lor de confidențialitate pentru a vedea dacă vă înregistrează datele. Dacă o fac, ce elemente înregistrează?

Nu vă concentrați pe promisiuni false de anonimat, ci căutați mai degrabă transparența, încrederea, comoditatea, execuția și fiabilitatea într-o VPN.

# 6 Recenzii, mărturii și comentarii

Din când în când, noi servicii VPN sunt oferite și zeci de recenzii false sunt postate pentru a vă spune că sunt legitime. Asigurați-vă că vă bazați doar pe blogurile de încredere. Suntem mândri să vă oferim recenzii nepărtinitoare aici, la VPN Guru. Cu toate acestea, există câteva bloguri care vor posta recenzii false pentru bani. Asigurați-vă că evitați astfel de bloguri și recenzii de utilizator de numai citire pentru argumente pro și contra valabile ale fiecărui furnizor VPN.

Gânduri finale | Steer Clear sau Deveniți o altă victimă

Există practic sute de VPN-uri. Cu atât de multe companii, cum îl selectați pe cel potrivit? În cine poți avea încredere? Ce VPN-uri trebuie să folosești?

Citirea recenziilor este o modalitate. Cu toate acestea, va trebui să testați câteva VPN-uri selectate pentru a vă garanta că cel puțin unul îți satisface cerințele. Chiar dacă specificațiile tehnice arată bine și aplicația este lină, vă scurge adresa IP? Ce se întâmplă dacă vă înregistrează activitățile online? Sau vă infectează sistemul cu malware? Vă transmite informațiile către organizațiile de publicitate, NSA sau hackerii de pe web-ul întunecat?

Stai departe de companiile umbrite și testează întotdeauna serviciile VPN înainte de a te abona la orice. O garanție de înapoiere vă va ajuta aici. Dacă credeți că un VPN este suficient de bun pentru dvs., citiți despre garanția de returnare a banilor. Dacă VPN vă garantează că vă vor returna banii într-o anumită perioadă de timp dacă nu sunteți mulțumit de serviciile lor, este întotdeauna o ofertă bună. În acest fel, puteți testa serviciile lor și puteți vedea dacă vă scurge IP-ul sau vă oferă viteze bune.

În cele din urmă, unele VPN-uri au un set de limitări. Este posibil ca unele servicii precum Netflix să nu poată fi executate atunci când utilizați o anumită VPN. Și mai sunt și alții care nu permit torentarea. Unele VPN-uri nu sunt suficient de puternice pentru a pătrunde în marele firewall din China. Dacă aveți un scop specific în minte să utilizați un VPN (de exemplu, accesarea SUA Netflix de peste mări sau utilizarea acestuia în China), asigurați-vă că discutați cu serviciul clienților lor înainte de a cumpăra abonamentul..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map