Adresa mea IP este expusă! Ce pot sa fac?

Îngrijorat de adresa dvs. IP expusă? Ei bine, nu. Nu este nimic în neregulă cu conexiunea dvs., computerul dvs. nu încurcă și nu ați dat clic pe ceva ce nu ar trebui să aveți în setările dvs. Adresele IP sunt definite prin definiție, dar există o modalitate de a le ascunde. Citiți mai departe pentru a afla de ce este expusă adresa dvs. IP și ce puteți face pentru a o opri.


Adresa mea IP este expusă! Ce pot sa fac?

Adresa mea IP este expusă! Ce pot sa fac?

De ce este expusă adresa mea IP?

Relaxați-vă, adresa dvs. IP face exact ceea ce ar trebui să facă.

Lasă-mă să explic.

De obicei, aveți 2 tipuri diferite de adrese IP: o adresă privată și una publică. Adresa IP privată este ceea ce folosește rețeaua de domiciliu pentru a distinge între diferite dispozitive. Aceasta este o adresă privată, așa că nu este ușor să găsească nimeni. De asemenea, este specific dispozitivului pe care îl utilizați. Pe de altă parte, adresa dvs. publică IP reprezintă geo-locația dvs..

După cum sugerează și numele, o adresă IP publică este, de fapt, publică. Ar trebui să vadă, este identitatea dvs. online. Acum, lăsând „expusă” adresa dvs. publică publică nu este chiar atât de grozav pentru dvs. Întrucât IP-ul arată literalmente locul în care vă aflați și pe care ISP îl utilizați, este un risc pentru securitate. Agenții răi vă pot utiliza cu ușurință adresa IP publică pentru a vă urmări sau pentru a vă trimite anumite fișiere rău intenționate. Din punct de vedere al confidențialității, adresa dvs. publică IP poate fi urmărită online, astfel încât poate fi foarte bine folosită pentru a monitoriza ce faceți online.

Cred că este sigur să spun că aceasta nu este o opțiune atât de grozavă pentru utilizatorii de internet care sunt îngrijorați de confidențialitatea și securitatea lor.

Cum să ascund adresa mea IP?

Mascarea adresei dvs. IP nu este chiar atât de dificilă. Problema este că nu este ceva ce poți face singur. Aveți nevoie de un fel de instrument pentru a vă putea masca corect IP-ul public.

Introdu VPN-uri.

VPN-urile sunt cele mai sigure și ușoare instrumente pe care le puteți utiliza pentru a vă masca corect adresa IP. Lucrul amuzant este că această abilitate particulară nu este chiar funcția principală a VPN, ci este ceva ce … se întâmplă.

Pentru a explica ce vreau să spun, voi explica ce este o VPN și cum funcționează.

Deci, un VPN este în primul rând un instrument de securitate cibernetică. Funcționează pe două funcționalități de bază:

 • Criptarea tuturor datelor dvs..
 • Redirecționează traficul prin serverele proprii sigure.

Acum, a doua funcționalitate este ceea ce vă schimbă cu adevărat adresa IP. Vedeți când o VPN îți reorientează traficul, adresa IP publică se modifică automat pentru a se potrivi cu locația serverului la care sunteți conectat.

Pur și simplu urmați acești pași pentru ascunde-ti adresa IP expusa:

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor de servicii VPN.
 2. Descărcați și instalați VPN-ul dvs. pe computer, Mac, Android, FireStick, iPhone sau iPad.
 3. Apoi, lansați aplicația și conectați-vă.
 4. În cele din urmă, selectați unul dintre serverele VPN și conectați-vă la acesta.
 5. Verificați adresa dvs. IP printr-un site web cum ar fi WhatIsMyIP.network pentru a vă asigura că a fost făcută o modificare.
 6. Adresa dvs. IP publică este acum ascunsă. Se pare că navighezi pe web folosind adresa IP a serverului VPN la care ești conectat.

Aceasta nu este magică, exact așa este generată o adresă IP publică. Vedeți, fără VPN, utilizați servere furnizate de ISP-ul dvs., care sunt de obicei localizate în țara dvs. Cu un VPN, traficul dvs. trece printr-un server diferit, deci IP-ul dvs. public se potrivește cu acel server.

Cel mai bun VPN pentru a ascunde adresa mea IP

Am autorizat deja o recenzie detaliată a celor mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza pentru a ascunde adresa dvs. IP. În acea recenzie, alegerea numărul unu a fost trimisă la ExpressVPN.

ExpressVPN este considerat în mare parte drept cel mai bun furnizor de servicii VPN din 2018, așa că vă puteți aștepta la un serviciu fantastic. Veți avea acces la peste 2000 de servere din peste 94 de țări (gândiți-vă la adresele IP pe care le puteți obține!), O echipă de asistență pentru clienți de 5 stele accesibilă prin chat în direct 24/7 și o garanție de returnare de 30 de zile. Cu toate că, din păcate, ExpressVPN nu oferă într-adevăr o probă gratuită, politica lor de rambursare vă facilitează testarea serviciului timp de 30 de zile întregi înainte de a vă angaja. Marele lucru despre asta? Ei literal nu vă pun la îndoială. Deloc.

Dacă din anumite motive inexplicabile nu am reușit să vă transform într-un fan ExpressVPN, puteți încerca în schimb acești furnizori de nivel superior:

Adresa IP expusă – Gânduri finale

Și acolo îl ai! Nu trebuie decât să îți schimbi IP-ul public este să folosești un VPN și să te conectezi la serverul ales. VPN va face restul lucrărilor pentru tine. Pe lângă toate acestea, vă va proteja și de furtul de date, de hackerii și chiar de unele forme de malware. De asemenea, vă va oferi posibilitatea de a ocoli canalele geo-blocate și interzise, ​​indiferent de locul în care vă aflați în prezent. În cele din urmă, VPN-urile se asigură că conexiunea dvs. este privată și că nimeni, nu ISP-ul dvs. și nici entitățile de supraveghere guvernamentale, nu pot monitoriza ceea ce faceți online. Aveți însă grijă de VPN-uri gratuite, deoarece acestea sunt de fapt super periculoase.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map