Cele mai bune și mai ieftine oferte VPN de vineri negre din 2019

Cand vine vorba de VPN-uri, utilizatorilor de internet le place întotdeauna protejați-le datele online mai mult dar plătiți mai puțin. Așa cum se întâmplă în fiecare an, mulți furnizori de servicii VPN au lansat câteva oferte interesante de Black Friday. În timp ce unele dintre aceste reduceri pot părea extrem de ieftine, s-ar putea să nu fie cele mai bune din punct de vedere al valorii aferente. Pe măsură ce Black Friday se apropie din ce în ce mai mult, aruncăm o privire asupra unora oferte excelente VPN pentru 2019.


Cele mai bune și mai ieftine oferte VPN de vineri negre din 2019

Cele mai bune și mai ieftine oferte VPN de vineri negre din 2019

Cele mai bune și mai ieftine oferte VPN de vineri negre din 2019

Prețuri este un lucru crucial de luat în considerare înainte de a cumpăra orice marfă. Care include Retele private virtuale. Majoritatea utilizatorilor de internet sunt tentați să se înscrie VPN-uri gratuite doar pentru că, ei bine, sunt gratuite.

Dar ceea ce ei nu știu este că aceste servicii nu sunt chiar gratuite. Dacă veți economisi bani, vă asigurați că veți plăti în alte moduri, informațiile dvs. private.

In fiecare an, VPN-uri premium (cei mai mulți dintre ei foarte revizuit pe TrustPilot) veniți cu cele mai bune oferte din sezonul de Black Friday. Anul acesta nu este diferit și am compilat o listă cu cele mai bune oferte VPN pe care le veți veni 2019 Vinerea Neagră.

ExpressVPN

Capac ExpressVPN

ExpressVPN este una dintre VPN-urile de top din industrie astăzi. Are mai mult decât 3000+ servere în 94 de țări.

Oferă funcții de securitate de top, cum ar fi switch switch, criptare de grad militar, tunel split, și politica de logare zero.

Cu acest tip de serviciu, vă așteptați ca un astfel de VPN să fie putin cam scump. Ei bine, tehnic, așa este. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, veți obține ceea ce plătiți.

Deci, practic, ExpressVPN oferă 49% din abonamentul său. Aceasta scade costul la 6,67 USD pe lună. Utilizatorii beneficiază de asemenea trei luni libere cu această ofertă.ExpressVPN Black Friday

Pentru a fi sincer, nu este nimic special în ceea ce privește acordul ExpressVPN atunci când este vorba Vinerea Neagra. Adică, puteți obține acea ofertă acum fără să mai așteptați. Dar hei, nu știi niciodată când ExpressVPN revocă această ofertă. Deci, dacă sunteți în căutarea unora VPN de calitate, mai bine grăbește-te și primește oferta cât mai rămâne.

IPVanish

Capac IPVanish

IPVanish susține că este cel mai rapid VPN acolo. Conform recenziilor, ei nu vorbesc doar despre discuții; ei chiar merg pe jos.

VPN vine cu servere destul de rapide 60+ țări. Au avut ascensiunile și coborâșurile în trecut când au fost descoperite încălcări ale datelor, dar de acum, este considerat a fi unul dintre cele mai bune VPN-uri din lume.

În ceea ce privește Black Friday, serviciul oferă o afacere interesantă pentru clienții noi și vechi. Veți ajunge să obțineți un 73% reducere în planul dvs. anual, care se completează costându-vă doar $ 3,25 / lună.IP Vanish Black Friday

În opinia mea, este o afacere destul de bună, având în vedere că IPVanish nu este cel mai ieftin VPN de acolo. Deci, în caz că vă place ceea ce au de oferit, grăbiți-vă și abonați-vă, primiți un 7 zile de returnare a banilor.

NordVPN

Capac NordVPN

NordVPN are cea mai mare rețea de servere din industria VPN. Se mândrește mai mult decât 5000 de servere din peste 60 de țări. Acesta este un număr destul de bun dacă doriți deblocați serviciile de streaming și site-urile web din întreaga lume.

Totuși, NordVPN excelează și în departamentul de securitate, oferind funcții unice, cum ar fi un switch switch, CyberSec, Double VPN și o politică strictă fără logging.

În ceea ce privește acordul său pentru Black Friday, NordVPN oferă o bună. Vei primi o excepție 83% reducere dacă optați pentru Acord de 3 ani. Acest lucru reduce plata lunară la $ 3.49 / luna. O, de asemenea, veți beneficia trei luni în plus gratuite.

Dacă faci matematica, este de fapt 70 $, dar afacerea nu este încă făcută. NordVPN își adaugă faimosul Criptare de fișiere NordLocker caracteristică pentru gratuit.Ofertă NordVPN Black Friday

Serviciul în sine merită $ 312. Așadar, a obține gratuit este un lucru foarte bun. Utilizează cea mai bună securitate disponibilă, cum ar fi Argon2, AES256, ECC (cu XChaCha20, EdDSA și Poly1305),  și alte creații ale criptografiei moderne pentru a garanta securitatea finală a fișierelor dvs..

Cu acest serviciu, ajungeți la asigurați-vă fișierele și împărtășește-le fără să se teamă de eventuale încercări de hacking.

NordVPN are un Garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care doriți să oferiți serviciului lor un drive test. Dacă nu ți-a plăcut ce folosești, poți solicita o deplin rambursa în termen de 30 de zile de la cumpărare, nu se pun întrebări.

SurfShark

Husa SurfShark

SurfShark a luat lumea VPN prin furtună în ziua lansării. Este foarte nou, dar nu aveți idee de ce este capabil acest furnizor.

În primul rând, are mai mult de 800 de servere din peste 60 de țări, ceea ce este un număr excelent pentru un nou venit. În al doilea rând, câte VPN-uri pot spune că pot deblocați Netflix-ul american? Ei bine, acest nou copil din bloc îl poate obține împreună cu alte servicii, cum ar fi Hulu, DAZN și HBO Now.

Mai mult, SurfShark vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive folosind același cont. Deci, cu alte cuvinte, noul instrument de securitate cibernetică oferă ceva pe care niciunul dintre giganți nu îl oferă – conexiuni simultane nelimitate.

Așadar, SurfShark o dă cu o notch Acord de abonament plan de 2 ani. Cu asta, veți plăti 1,99 USD lunar, și veți obține trei luni în plus gratis. Pe site-ul lor web, acestea reflectau afacerea într-un mod minunat. Verifică.SurfShark Black Friday

Anul trecut, SurfShark a fost absent din lista de oferte. Ca să fiu sincer, sunt destul de surprins să văd că se angajează anul acesta, deoarece planul lor de abonament este deja ieftin pentru început.

Dar hei, cu atât mai mult, mai fericit, nu? Sau în acest caz, cu atât mai puțin, mai bun. Veți avea și un Perioada de rambursare de 30 de zile dacă doriți să le testați serviciul.

CyberGhost

Acoperire CyberGhost

CyberGhost este un alt furnizor VPN de top cu o rețea imensă de server 5700 servere din 90+ țări. Serviciul oferă viteză rapidă aprinsă și lățime de bandă nelimitată împreună cu caracteristicile de securitate de top care vă garantează cea mai sigură navigare pe internet.

Dacă sunteți în căutarea în siguranță torrenting experiență, fără jurnal de date, și opțiuni de streaming nelimitate, acum vă puteți alătura bazei de fani a acestui furnizor.

Cyberghost este, de asemenea, unul dintre acele VPN-uri capabile debloca Netflix oriunde în ciuda mecanismului său de blocare VPN După ce vă abonați la serviciu, veți putea să vă folosiți contul șapte dispozitive simultan. 

Să vorbim acum despre oferta pe care CyberGhost o oferă pentru viitoarele Black Friday. Furnizorul oferă un 79% reducere pe o Plan de abonament pe 3 ani. Acest lucru este echivalent cu 2,75 USD lunar.CyberGhost Black Friday

În cazul în care vă întrebați despre eficiența CyberGhost, furnizorul vă permite să obțineți un rambursa în caz că apare un cârlig în drum. Îți poți cere banii înapoi 45 de zile de la cumpărare.

VyprVPN

Capac VyprVPN

VyprVPN este în jur de ceva timp. A acumulat un total de 2 milioane + utilizatori in jurul lumii. Acest lucru se datorează în principal caracteristicilor pe care le oferă, inclusiv cele cunoscute Protocolul Chameleon.

Sunteți cu toții familiarizați cu Protocolul OpenVPN pe 256 biți. Ei bine, Chameleon folosește versiunea nemodificată a protocolului respectiv răzlește pachetele de metadate pentru a se asigura că este nu este de recunoscut chiar și prin adâncime inspecția pachetelor. Cu alte cuvinte, VyprVPN a dus confidențialitatea la un nivel cu totul nou.

VyprVPN are sediul în Elveția și are o rețea de server 700 de servere din peste 70 de țări. Cu aceste servere, împreună cu Cameleon tehnologie, VyprVPN poate eluda blocul VPN care Netflix impune.

Pe de altă parte, furnizorul vă permite să conectați un un anumit număr de dispozitive în funcție de planul ales. Dacă este regulat unul, primești Trei, dar când optezi pentru a lui premiu afacere, primești cinci conexiuni concurente.

În timpul Black Friday, VyprVPN vă va costa 3,75 USD pe lună, ca afacere obișnuită, si al lor plan premium cheltuieli 5 dolari pe lună. De asemenea, cu un plan de doi ani, veți primi un 81% reducere pentru a ajunge la 2,75 USD / lună.VyprVPN Black Friday

În opinia mea, VyprVPN oferă câteva oferte grozave. Puteți lua, de asemenea, serviciul său pentru un test drive fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile.

Cele mai bune oferte VPN pentru Black Friday – un rezumat rapid

Ceea ce ați citit mai sus este suficient pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie cu privire la viitoarele oferte pe care fiecare VPN le are în magazine pentru dvs. în perioada viitoare Vinerea Neagra.

Este posibil să nu fi menționat ce oferă toate VPN-urile premium, dar mai jos, le veți găsi pe cele lipsă într-un aspect mai cuprinzător, alături de furnizorii menționați anterior. Verifică-i:

 1. PureVPN – A economisi pana la 85% și plătiți numai 1,65 USD lunar pentru Ofertă exclusivă de 5 ani.
 2. Surfshark – Obțineți un 83% reducere și plătiți numai 1,99 USD lunar pentru Plan de 24 de luni.
 3. Ivacy – Martor un masiv 80% reducere a prețurilor și plătiți numai $ 1,99 / lună pentru Acord de 2 ani.
 4. ExpressVPN – Beneficiu de la 35% reducere pe ExpressVPN & plata numai $ 8,32 / lună pentru Plan de 1 an.
 5. CyberGhost – Obțineți o excepție 79% reducere a plăti numai $ 2,75 / lună pentru Acord de 3 ani.
 6. NordVPN – Prindeți Plan de 3 ani si ia două cadouri uimitoare: 3 luni suplimentare si Aplicația de criptare a fișierelor NordLocker (în valoare de 312 USD). salva 83%.
 7. IPVanish – Economisiți numerar major cu un 73% reducere și plătiți doar $ 3,25 / lună pentru Plan de 1 an.
 8. PIA – Reduceți prețurile cu o Reducere de 67% și plătiți doar $ 3.33 / luna pentru Ofertă de 1 an.
 9. VyprVPN –A economisi pana la 80% și plătiți numai 2,5 USD pe lună pentru o afacere de 2 ani.
 10. Windscribe – Beneficiu de la 55% reducere și plătiți doar $ 4,08 / lună pentru plan anual
 11. AzireVPN – 24 de luni cu o ofertă de reducere de 35%. Va trebui să plătiți doar 3,25 € pe lună.
 12. Scutul hotspot – 38% reducere pe planul lor de 1 an. Te va costa $ 7,99 / lună.
 13. CactusVPN – Oferind un 35% reducere, care își pune planul anual la $ 4,58 / lună.
 14. TunnelBear – salva 50% pe planul dvs. anual pe măsură ce îl cumpărați $ 4,99 / lună.
 15. SaferVPN – Puteți beneficia de reducere până la 81% din planul său de 3 ani unde plătiți 2,50 USD pe lună.
 16. VPN Goose – Plătește pentru plan de doi ani si ia un an suplimentar gratuit. Taxa dvs. va scădea la $ 1,99 / lună.

VPN Black Friday 2019 – Rezumarea

Este Vinerea Neagra condimentează toată lumea și VPN-uri sunt de top cu topurile oferte uimitoare. Trebuie să fie securitate online și confidențialitate mai ieftin pentru fiecare utilizator de internet acolo, și acum este.

Verificați ofertele pe care le-am enumerat mai sus și alegeți cel mai bun VPN care se potrivește nevoilor tale. Dacă aveți orice întrebare pe care trebuie să o puneți, dați-o comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map