Cum să obțineți o probă NordVPN gratuită

Orice cu eticheta „Gratuit” poate fi foarte tentant, mai ales în industria VPN. Nu vorbesc despre VPN-uri gratuite, deoarece acestea trebuie evitate tot timpul. Mă refer la VPN-uri premium care oferă serviciile lor ca o probă gratuită pentru utilizatori să le ia pentru o unitate de testare. Una dintre aceste VPN-uri de top ar fi NordVPN. Dacă vă întrebați cum puteți încerca proba lor gratuită de 7 zile, acest ghid vă va arăta tot ce trebuie să știți.


Cum să obțineți testul NordVPN gratuit

Cum să obțineți testul NordVPN gratuit

Oferă de fapt NordVPN o încercare gratuită?

Dacă ar fi să menționăm probe gratuite, chiar și cei mai buni furnizori VPN din industrie nu oferă această caracteristică. Acest serviciu este foarte bun pentru companie, deoarece permite utilizatorilor să testeze serviciul furnizorului VPN pentru care se înregistrează, fără a fi nevoiți să plătească niciun ban. S-ar putea să fiți confuz între doi termeni, Proba gratuită și Politica de returnare a numerarului. Ei bine, nu sunt aceiași, deoarece unul dintre ei necesită doar adresa dvs. de e-mail, în timp ce celălalt vă cere informații despre cardul dvs. de credit. În cazul NordVPN, este vorba despre puțin. Voi vorbi despre această problemă mai târziu în acest articol.

Cea mai bună parte a procesului gratuit de VPN premium este că veți beneficia de potențialul maxim al furnizorului. Prin aceasta, vreau să spun că veți putea utiliza întreaga rețea de server de peste 1000+ NordVPN fără nicio restricție. Tot ce este inclus în buzunarul serviciilor NordVPN va fi la dispoziție pentru o perioadă completă de 7 zile, inclusiv cele 6 conexiuni simultane ale acestora.

Cum să obțineți o probă gratuită NordVPN

Obținerea unui proces gratuit NordVPN este o sarcină ușoară. Urmați pașii de mai jos și veți fi finalizați instantaneu.

 1. În primul rând, treceți la încercările lor gratuite Pagina Oficială.
 2. Odată ajuns acolo, veți observa că pagina web arată așa.NordVPN Free Trial
 3. Faceți clic pe caseta Obțineți încercare gratuită și pagina va derula automat în jos.
 4. Veți observa că va trebui să trimiteți informațiile despre cardul dvs. de credit. (Asta am vrut să spun cu câteva lucruri înainte).Introduceți informațiile despre cardul de credit
 5. Acum, după ce completați informațiile, derulați mai jos și faceți clic pe continuare.Faceți clic pe Continuare
 6. Veți primi un e-mail de la NordVPN. Verifică-l și activează-ți contul.Activați încercarea gratuită
 7. Setați o parolă.Seteaza parola
 8. După ce ați terminat, puteți descărca aplicația lor și puteți folosi toate funcțiile lor ca și cum ar fi un abonat plătitor.

Ce urmeaza?

Proba dvs. gratuită se va încheia în 7 zile. Dar ce se întâmplă în continuare? Ei bine, potrivit NordVPN, vă veți înscrie automat la un plan NordVPN de 3 ani, care vă va costa 107,55 de dolari. Nu vă faceți griji dacă nu doriți, acordați atenție e-mailului pe care furnizorul vi-l trimite înainte de încheierea procesului, astfel încât să puteți anula.

Cu toate acestea, dacă se întâmplă să ratezi e-mailul, vei beneficia în continuare de rambursarea lor în numerar de 30 de zile. Deci, sunteți în siguranță în ambele cazuri. În opinia mea, dacă îți place ce oferă NordVPN, cea mai bună valoare este o tranzacție de 3 ani de securitate online, cu doar 2,99 dolari pe lună. În plus, aveți două opțiuni când se încheie procesul gratuit. Puteți fie să anulați plata automată, fie să anulați abonamentul dvs. NordVPN. Vă voi ajuta în ambele cazuri. Iată ce trebuie să faci.

Anulați plata automată

Când expirați versiunea gratuită, NordVPN vă va percepe un abonament de 3 ani automat. Unii dintre voi s-ar putea crede că este o afacere foarte lungă în care să investiți. Prin urmare, anularea acestuia ar fi calea perfectă. Urmați pașii de mai jos dacă acesta este cazul dvs.:

 1. Conectați-vă la contul dvs. pe pagina web a NordVPN.
 2. Accesați Serviciile mele.
 3. Lângă „Schimbare plan”, faceți clic pe cele 3 puncte.
 4. O legătură care afirmă „Anulați plățile automate” va aparea. Alege asta.
 5. Acum, o fereastră va apărea astfel încât să puteți confirma anularea.Anulați plata automată
 6. Pentru a confirma că ați anulat plata automată, va apărea o casetă care spune că ați făcut-o cu succes.Anularea are succes
 7. Ai terminat.

Anulați Abonamentul NordVPN

Dacă nu sunteți nemulțumit de serviciu în calitate de cumpărător pentru prima dată, probabil că veți dori să vă înapoiați banii. Nu numai asta, dar anularea abonamentului necesită o mișcare suplimentară de făcut după dezactivarea plăților automate. Deci, dacă nu mai doriți contul dvs. NordVPN, iată ce trebuie să faceți.

 1. În primul rând, accesați site-ul web NordVPN.
 2. Conectați-vă cu datele de acreditare și vă îndreptați către Serviciile mele.
 3. Anulați plățile automate.
 4. Deschideți serviciul pentru clienți. Puteți cere ajutor prin e-mail sau chat live. Chatul live este cea mai bună opțiune.Asistență Nord
 5. Dacă sunteți primul cronometru, spuneți-le că doriți să vă anulați abonamentul și să cereți o rambursare.
 6. Te vor redirecționa către departamentul de plăți.
 7. Odată ajuns acolo, vă vor pune câteva întrebări. Răspundeți-le și continuați procesul.
 8. Abonamentul dvs. va fi anulat la final.
 9. Dacă live-chat-ul nu este lucrul tău, trimiteți-le doar un e-mail și veți obține aceleași rezultate.E-mail

De ce să ceri informații despre cardul de credit?

După ce s-a încheiat procesul de 7 zile, nu trebuie neapărat să respectați planul de 3 ani alocat automat – aveți toată libertatea de a face upgrade oricând doriți. Cu toate acestea, s-ar putea să vă întrebați de ce NordVPN își adună informațiile despre cardul dvs. de credit atunci când oferă un proces gratuit de 7 zile? Încercările gratuite vă oferă șansa de a încerca serviciile VPN înainte de a lua orice decizie.

Problema este că unii utilizatori abuzează de libertatea acordată acestora creând adrese de e-mail false de fiecare dată când expiră o sesiune. În acest fel, ei continuă să beneficieze de un serviciu premium complet gratuit, fără să fie nevoiți să plătească un nichel. Drept urmare, NordVPN vă solicită să furnizați detaliile cărții dvs. de credit pentru a le ajuta să prevină frauda. Pe de altă parte, toate informațiile furnizate nu vor fi partajate de companii terțe. Informațiile dvs. sunt complet în siguranță.

Cum se face o încercare gratuită NordVPN – gânduri finale

NordVPN este un exemplu perfect de furnizor VPN de renume. Acesta oferă peste 5000 de servere din întreaga lume, împreună cu cele mai bune caracteristici de securitate din industrie. Dacă v-a fost îngrijorat să cheltuiți bani pe un serviciu de care nu știți nimic, acum aveți șansa dvs. de a lua gratuit un test test. Utilizați proba gratuită a NordVPN și aflați mai multe despre ce este capabil acest furnizor VPN. Anulați oricând sau complet abonați-vă la NordVPN dacă îți satisface așteptările.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map