Cum să remediați FIFA 20 Lag – Un ghid novice

Te-ai blocat vreodată într-un an Emisiunea Ultimate Team Rivals? Te simți de parcă ai vrea să FIFA nu mai este distractiv sau chiar jucabil? Chiar dacă aveți cantitatea maximă de bare verzi în ecranul dinaintea jocului, jocul este încă supus întârzieri enervante. Ei bine, nimeni nu va mai marca goluri subite, în timp ce nu mai puteți face nimic. Iată cum rezolvați problema FIFA 20 lag.


Cum să remediați FIFA 20 Lags

Cum să remediați FIFA 20 Lags

Despre Lag-uri de joc

Perioada jocului este rezultatul a doi factori principali. Fie aveți computer lent sau conexiunea dvs. la internet este foarte lentă. În timp ce joci online, o conexiune lentă ar putea afecta un joc multiplayer în moduri super frustrante.

Acest lucru apare atunci când computerul dumneavoastră nu pot prelucra datele primite în timp real. Cea mai rea parte a acestui fapt este că nu sunteți singurul afectat de acest lucru. Dacă jocul tău rămâne, vei distruge orice potrivire multiplayer la îndemână.

Acest lucru este comun printre conexiuni wireless. Sistemul tău este posibil să nu poată trimite și primi suficiente date pentru a ține pasul cu alții care au o conexiune mai rapidă. Întârzierea va produce unele rate de cadru de tip choppy și provoca a întârziere între intrarea dvs. și ce se întâmplă pe ecran.

Popularitatea din FIFA 20 este atât o binecuvântare, cât și un blestem. Mulți oameni vor juca jocul, care vaVercrowd majoritatea serverelor. Atunci se produce întârzierea. De exemplu, dacă apăsați „Shoot”, s-ar putea să nu aveți nici măcar mingea cu tine, deoarece ați rămas blocat într-un anumit loc în timp ce jocul era încă în desfășurare..

Sunteți aici pentru că ați fost martor la această problemă personal. Sunt destul de sigur că mulți dintre voi au văzut asta mesaj inainte de.FIFA Lag

Cea mai bună soluție? Un VPN

De ce am început chiar să scriu acest ghid? Aruncați o privire la acest tip sărac care cere ajutor, deoarece a asistat la întârzieri Versiunea demo din FIFA 20.Comentariu FIFA 20 Lag

După cum am menționat mai sus, am soluția problemei tale. A VPN are multe avantaje de oferit. Jucătorii vor putea juca online fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la latențe. Nu mai există întârzieri și ajungi să te protejezi Atacuri DDoS de asemenea.

Oh, apropo, un VPN poate schimbați locația online. După ce veți face asta, veți putea să apari în alte țări și să provocați diferiți jucători din întreaga lume.

Cu asta a spus, iată cum un VPN poate beneficia de experiența dvs. de joc:

 • Alegeți o rețea rapidă.
 • Ia jocuri exclusiv din regiune
 • Fără latențe și întârzieri.
 • Evitați accesul la internet de ISP.
 • Îmbunătățește securitatea și confidențialitatea.
 • Treceți la alte servere.
 • La fel ca FIFA 19, în FIFA 20, veți primi și un mesaj de eroare, precum acesta:
  • „Ne pare rău, dar a existat o eroare la conectarea la FIFA 20 Ultimate Team. Vei fi returnat în meniul principal FIFA 20. ”FIFA 19 Eroare

Cum să remediați problema FIFA 20 Lag

FIFA 20 are multe functii noi a trăi. Faptul că rămâne în retard este frustrant. De aceea sunt aici pentru a vă ajuta să vă rezolvați problema. Procesul este foarte ușor de trecut. Doar urmați pașii de mai jos, și vă veți verifica Ping imediat.”

Verificați Ping pe Windows

 1. Deschideți pictograma de căutare pe computerul Windows. Pare o lupa in partea stanga jos a ecranului. Acum, tastați „CMD”. Ping 1 pe Windows
 2.  Prompt comandă aplicația va apărea. Faceți clic pe asta.Ping 2 pe Windows
 3. Atingeți pictograma pentru a deschide programul (o cutie neagră va apărea)
 4. Introduceți: ping easo.ea.com.

Verificați Ping pe Mac

 1. Utilizați funcția și tipul de căutare „Utilitatea rețelei”.
 2. Selectați Utilitatea rețelei. Puteți face dublu clic pe el pentru a deschide.Ping Utility Ping
 3. În Ping fila, tastați easo.ea.com.Verificați PING
 4. Rezultatele vor începe să se arate aproape imediat.

Utilizarea unui VPN

Cu asta în afara drumului, iată cum puteți rezolva problema de retard pe FIFA 20:

 1. Inscrie-te cu un furnizor VPN credibil.
 2. Descărcați și instalați clientul VPN pe dispozitiv.
 3. conectare cu certificatele dvs. VPN.
 4. Conectați-vă la un server situat aproape de locația dvs. actuală.
 5. Când stabiliți o conexiune VPN, verificați din nou starea Ping.
 6. Timpul de ping este redus.

Cel mai bun VPN pentru FIFA 20

Jocul dvs. online FIFA 20 va fi mult mai bun atunci când operați cu un VPN. Scăparea de latențe și întârzieri nu este singurul lucru pe care îl pot face VPN-urile pentru a-ți îmbunătăți jocurile. Au multe altele beneficii, despre care am menționat deja. Dar toate VPN-urile sunt capabile să facă această treabă? Sunt acolo VPN-uri de top pentru FIFA 20? Ei bine, da. Să aruncăm o privire asupra unora dintre ele mai jos.

ExpressVPN

Capac ExpressVPN

Înclinarea listei mele cu cele mai bune VPN-uri nu ar fi alta decât uriașul industriei, ExpressVPN. Acest furnizor VPN oferă tot ceea ce ar trebui să ofere o rețea privată virtuală. În primul rând, oferă o încântare 3000+ rețele de server în 89+ țări. Asta înseamnă că oriunde te-ai afla, poți selecta mai mult decât 160 de locații să apară în.

Al lor client ușor de utilizat este compatibil cu o mulțime de sisteme de operare, inclusiv Android, iOS, PC și Mac. În ceea ce privește PlayStation și Xbox, va trebui instalați VPN-ul pe routerul dvs. pentru a beneficia de funcțiile VPN. În cazul în care nu utilizați cardul dvs. de credit pentru a achiziționa un abonament ExpressVPN, furnizorul vă permite să utilizați Cryptocurrency (Bitcoin) pentru a vă asigura anonimatul. 

În ceea ce privește confidențialitatea, ExpressVPN vă oferă un șterge o politică de neînregistrare, protecție împotriva scurgerii DNS, un comutator automat de omor, și criptare la nivel de întreprindere.

În cazul în care aveți probleme, puteți contacta întotdeauna serviciul de asistență pentru clienți Chat live 24/7. Deși este scump, până la sfârșitul zilei, veți obține ceea ce plătiți. Și dacă ExpressVPN nu este ceașca de ceai, cereți o rambursa în 30 de zile din achiziția dvs..

Contra

 • Destul de scump.

NordVPN

Capac NordVPN

Deși ExpressVPN este încă numărul unu, nu putem spune asta NordVPN nu este impresionant. Acest VPN are cea mai mare rețea de servere printre toți cei de pe lista noastră. Se laudă 5000 de servere punctate în peste 60 de țări. Dar asta nu este tot. NordVPN este binecunoscut că se află în topul teritoriului de securitate.

În primul rând, oferă o funcție Double VPN, care îți redirecționează datele două servere în loc de una. Dacă nu știți ce înseamnă asta, vă criptează datele nu o dată, ci de două ori. Deci, imaginați-vă că obțineți un aspect de mai sus criptare de nivel militar de 2048 biți de două ori.

În ceea ce privește confidențialitatea, NordVPN are un comutator de omor automat, care blochează dispozitivul dvs. de acces la web dacă conexiunea VPN scade accidental. În timpul testelor mele, am aflat că NordVPN are servere dedicate pentru jocuri online. Asta înseamnă că vei putea să te bucuri de viteze maxime în timp ce joci FIFA 20.

Ei bine, totul pare perfect, dar NordVPN nu vine fără puțini negri. În timp ce se optimizează servere de jocuri, altele au fost foarte incet.

Mai mult, am încercat să mă abonez la ele Proces gratuit de 7 zile, dar mi-au cerut informațiile despre cardul de credit. Presupun că este dreptul lor să facă acest lucru, deoarece mulți utilizatori încearcă să profite de asta crearea mai multor conturi de e-mail.

Pro-uri

 • Tehnologia CyberSec.
 • Comutator automat de omor
 • Criptare SSL pe 2048 biți.
 • 4900 de servere peste 60 de țări.
 • Protecție împotriva scurgerii DNS.
 • Funcție dublă VPN.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Servere de joc optimizate.

Contra

 • Ar putea funcționa un pic mai mult pe viteze.

BulletVPN

Cover BulletVPN

„Rapid ca un glonț”, asta este BulletVPN spune pe site-ul lor web. Ei bine, în conformitate cu testele pe care le-am făcut, trebuie să le dau, sunt destul de repede. Nu contează dacă rețeaua lor de servere este mică, BulletVPN are servere în locația în care jocurile contează cel mai mult. Care include Rusia, Europa și Orientul Mijlociu.

După cum am menționat, serverele lor sunt de mare viteză, deci, dacă sunteți conectat, voi nici măcar nu va observa scăderea vitezei cauzează o criptare VPN. În ceea ce privește securitatea, furnizorul vă oferă posibilitatea de a alege între Protocoalele PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 și IKEv2. De acum, OpenVPN și IKEv2 sunt cel mai bun pariu când vine vorba Securitate.

BulletVPN adoptă un politică strictă fără jurnal, ceea ce înseamnă că furnizorul nu păstrează jurnalele activităților de navigare. Mai mult, are un 30 de zile garanție înapoi. Deci, în cazul în care te-ai răzgândit, vei primi o rambursare completă.

Pro-uri

 • Servere foarte rapide pentru jocuri.
 • Un comutator automat de omor.
 • Cinci protocoale de securitate diferite.
 • Criptare de grad militar.
 • O caracteristică Smart DNS gratuită.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Suport pentru chat live 24/7.

Contra

 • Rețea mică (52 servere din 30 de țări).

Sfaturi suplimentare pentru a rezolva problemele de lag

Aici sunt alte puncte de vârf de care trebuie să vă amintiți și să o configurați înainte de a juca FIFA 20:

 • Ajustați aceste setări pentru FIFA 20:
  • Rezolutie = Scazut
  • Calitatea randamentului = scăzută
  • Anti-aliasing = Oprit
  • Limita ratei cadrului = Fără limită la FPS
  • DirectX = DirectX 11
 • Actualizați driverele Nvidia sau AMD la cele mai recente.
 • Modificați setările Windows pentru cele mai bune performanțe și nu pentru cea mai bună calitate.
 • Alegeți „prioritate mare” pentru FIFA 20 prin intermediul managerului de sarcini.
 • Solicitați ISP pentru asistență specială pentru grupurile de jocuri.
 • Rotirea WI-Fi pe alte dispozitive conectate.
 • Utilizați Ethernet în loc de o rețea wireless.
 • Închideți orice aplicație care necesită până la mult Ram.
 • Închideți următoarele, dacă sunt active în fundal.
  • Actualizări antivirus.
  • Actualizări Windows.
  • Clienții Torrent.
  • Manageri de descărcare.

Acolo îl ai. Acestea sunt alți factori de luat în considerare dacă sunteți în căutarea unei experiențe bune de joc online.

Evitați FIFA 20 Lag – însumarea

Laguri și latențe sunt destul de enervante pentru fanii de jocuri hardcore. Imaginați-vă că sunteți blocați în același loc, în timp ce adversarul dvs. este liber să facă orice își dorește pe măsură ce stați acolo. Oponenților nu le va părea dacă jocul nu este distractiv, tot ceea ce jucătorii le pasă este Topul.

Deci, dacă nu sunteți prezent din cauza întârzierilor de joc, meciul nu se oprește. Acum ai o soluție, a Rețea privată virtuală și alți factori importanți. Continuați și arătați-le cine este realul Rival de echipă final. Apropo, simțiți-vă liber să întrebați orice vă place. Poți ajunge la mine prin postarea unui comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map