Cum să vă anulați abonamentul NordVPN

VPN-urile au devenit foarte populare în ultimii ani. Cu toate acestea, a alege cea potrivită poate fi un pic descurajant, chiar dacă lucrezi cu cele mai bune companii de acolo. Aceasta nu include nimic altceva decât NordVPN. Fiecare are propriile nevoi și VPN-ul dvs., oricât de bun ar fi să nu reușească. Dacă NordVPN nu bifează casetele pe care le căutați, iată tot ce trebuie să știți despre cum să anulați abonamentul.


Cum să anulați abonamentul NordVPN

Cum să anulați abonamentul NordVPN

Etapa. 1: Anulați plata automată

Când expirați versiunea gratuită, NordVPN vă va percepe un abonament de 3 ani automat. Unii dintre voi s-ar putea crede că este o afacere foarte lungă în care să investiți. Prin urmare, anularea acestuia ar fi calea perfectă. Urmați pașii de mai jos dacă acesta este cazul dvs.:

 1. Mergi la Site-ul oficial al NordVPN și conectați-vă cu contul dvs..
 2. Capul spre Serviciile mele.
 3. Consultați cele trei puncte de lângă „Schimbați planul”, dați clic pe asta acum.
 4. Alegeți legătura care precizează „Anulați plățile automate”. Va apărea imediat ce apăsați Schimbă planul.
 5. Acum, confirmați procesul de anulare făcând clic pe „Confirmare anulare” din fereastra care a apărut.Anulați plata automată
 6. Veți ști dacă a avut succes sau nu atunci când apare o fereastră care spune: „Succes! Plățile automate au fost anulate. ”Anularea are succes
 7. Totul este gata.

Pasul 2: Anulați abonamentul

Dacă nu sunteți nemulțumit de serviciu în calitate de cumpărător pentru prima dată, probabil că veți dori să vă înapoiați banii. Nu numai asta, dar anularea abonamentului necesită o mișcare suplimentară de făcut după dezactivarea plăților automate. Deci, dacă nu mai doriți contul dvs. NordVPN, iată ce trebuie să faceți.

 1. În primul rând, du-te la Site-ul NordVPN.
 2. Conectați-vă cu contul VPN și mergeți direct la Serviciile mele.
 3. Anulați plățile automate.
 4. Acum, aici acționați singuri. Deschideți serviciul pentru clienți. Puteți face acest lucru prin e-mail sau chat live. Sugerez Live Chat.
  Asistență Nord
 5. Dacă sunteți încă în perioada de 30 de zile, spuneți-le că doriți să vă anulați abonamentul și să solicitați o rambursare completă.
 6. Vă vor redirecționa către departamentul de plăți direct după confirmarea solicitării.
 7. Odată ajuns acolo, vă vor pune câteva întrebări. Răspundeți-le și treceți la pasul următor.
 8. Abonamentul dvs. va fi anulat în două zile lucrătoare, după cum vă vor spune.
 9. Dacă nu vi se pare că folosiți opțiunea Live Chat, trimiteți-le un e-mail și veți obține aceleași rezultate.E-mail

După ce a fost anulat, dacă doriți să încercați alte VPN-uri, verificați acest ghid în secțiunea cele mai bune alternative NordVPN.

De ce ar putea să doriți să vă anulați abonamentul NordVPN

Uneori, chiar și cel mai bun VPN de acolo poate să nu își îndeplinească așteptările. S-ar putea să citiți toate recenziile despre VPN-ul ales și, până la urmă, nu se va dovedi așa cum ați crezut că ar fi. Ei bine, niciun software nu este perfect, chiar NordVPN. Acesta este motivul pentru care am enumerat câteva motive pentru care ar putea să doriți să vă anulați abonamentul NordVPN. Aici sunt ei:

 • În primul rând, NordVPN poate să nu fie atât de rapid pe cât crezi. Deși este cunoscut pentru serverele rapide înflăcărate, cele din regiunea ta ar putea să nu fie atât de consistente în țara ta. Acesta este motivul pentru care vă veți confrunta cu câteva picături frustrante în conexiunea dvs. de internet.
 • În al doilea rând, imaginați-vă că căutați o anumită caracteristică sau protocol și NordVPN nu vi se oferă acest lucru. Acesta ar fi unul dintre motivele principale pentru care poate fi nemulțumit de furnizorul VPN.
 • Clienții VPN sunt foarte importanți pentru a lua în considerare o VPN. Dacă VPN nu vă acceptă dispozitivul, probabil că nu veți folosi acest lucru. Imaginează-ți că trebuie să o folosești pe PS4 și înveți că consola nu este nativ compatibilă cu VPN-urile. Este o dezamăgire.
 • Un alt motiv ar fi acela că NordVPN nu oferă servere în țara în care doriți să deblocați conținut. De exemplu, dacă doriți să accesați un canal de streaming care nu este bazat în cele 60 de țări pe care le acoperă VPN. Acesta este un motiv important pentru a anula abonamentul.
 • Dacă ai aflat că există alți furnizori VPN cu aceeași calitate a serviciului, dar la un preț mai ieftin. Nu există niciun motiv bun pentru a rămâne cu NordVPN.
 • Ați găsit ceea ce căutați printr-un serviciu VPN gratuit. Chiar dacă mă îndoiesc foarte mult și nu recomand VPN-urile care oferă servicii gratuit, dar este o posibilitate.
 • In cele din urma, Procesul gratuit al NordVPN nu este ceea ce pretind că este. Abonamentul automat de 3 ani poate să nu fie ceea ce căutați.

Acestea sunt câteva idei despre motivul pentru care cineva poate dori să își anuleze abonamentul NordVPN.

Anulați Abonamentul dvs. NordVPN – Gândire finală

Dacă încercați să vă anulați abonamentul la NordVPN, dar nu puteți face acest lucru, acest ghid vă va spune tot ce trebuie să știți. NordVPN vine cu o mulțime de funcții de care orice utilizator de internet are nevoie pentru experiența online perfectă. Cu toate acestea, unii dintre noi avem un punct de vedere diferit când vine vorba de alegerea unui partener VPN pe termen lung. Dacă alegeți să vă anulați abonamentul și regretați că ați făcut acest lucru mai târziu, puteți întotdeauna abonați-vă la NordVPN din nou.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map