Cum se instalează un VPN pe Brave Browser

Siguranța online este în zilele noastre și Navigator curajos oferă o parte corectă din asta. Cu toate acestea, în timpul meu de utilizare a acestui browser, am observat unele lipsa în ceea ce privește confidențialitatea și securitatea. Se dovedește că nu este tot ce pretinde a fi. Din fericire, indiferent de ce browser folosesc, întotdeauna operați cu un VPN de partea mea, și așa ar trebui și tu. Confidențialitatea și siguranța dvs. nu trebuie subestimate, protejeaza-te la tot pasul. Iată cum puteți instala un VPN pe Brave Browser.


Cum se instalează un VPN pe Brave Browser

Cum se instalează un VPN pe Brave Browser

De ce un VPN pentru Brave?

Acest browser livrează viteză, securitate și confidențialitate pentru utilizatorii care își prețuiesc siguranța online. Cu toate acestea, oricât de sigur poate fi browserul, pot apărea brusc unele limitări și posibile amenințări online. Ca să nu mai zic că am învățat să nu am încredere în nimic menționat pe site-uri web până nu am dovedit altfel.

Brave susține că este cel mai sigur dintre toate celelalte browsere. Din punct de vedere tehnic, este, dar în spatele scenei, veți găsi că există o captură. În primul rând, Brave are o funcție ad-blocker, dar cum vă puteți bloca propriile reclame? Da, se pare, browserul poate beneficia de unele venituri cu ajutorul acestuia reclama proprie. Un alt fapt îngrijorător a apărut atunci când un tweet a vizat CEO-ul companiei, Brendan Eich.

Utilizatorul a fost frustrat când a văzut că noua actualizare vine odată cu codurile adăugat la referatul Github al browserului. Această listă a domeniilor terților, în special Facebook. Aceste adrese URL sunt cele pe care le folosește platforma de socializare urmăriți utilizatorii săi. Mișcare foarte umbroasă, Vitează, foarte umbră.

Un alt lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare este faptul că Brave este în primul rând Pe bază de crom-, la fel ca concurentul său, Google Chrome. Asta înseamnă că există asta Problemă privind scurgerea WebRTC. Nu vrei adresa dvs. IP a scurs, tu acum? Ei bine, dacă sunteți atât de atent la confidențialitatea dvs., a VPN ar trebui să fie chiar lângă tine. Indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați, obțineți un VPN și conectați-vă înainte de a naviga pe web folosind Brave. În felul acesta, vei fi stai anonim tot timpul și poți naviga pe internet folosind Wi-FI public fără să fii nevoit să te uiți peste umăr.

Beneficiile utilizării unui VPN pe Brave

Ești suficient de curajos pentru a accesa web-ul fără măsuri de precauție adecvate? Dacă da, nu ar trebui să fii. Indiferent cât de mult te-ai gândi că ești, un hacker de acolo îți poate face cunoștințe cât mai bune. Informațiile dvs. private sunt în pericol. Vorbesc despre informații despre carduri de credit, conturi de afaceri, parole, e-mailuri, iar lista continuă. Trebuie să fii pregătit și bine păzit atunci când este online. Un VPN vă poate oferi această liniște sufletească și multe altele:

Cum se instalează un VPN pe Brave Browser

Am găsit browserul meu ideal în Brave. Indiferent dacă este pentru asta extensii, compatibilitate, sincronizare între dispozitive sau mai ales viteză, Curajele verifică toate aceste cutii. Aceasta blochează în mod implicit toate solicitările și cookie-urile terților, fără a fi nevoie de extensii. Face acest lucru pentru a preveni urmărirea online a utilizatorilor. Cu toate acestea, este în continuare îngrijorător să-l folosești fără VPN.

Din fericire, Brave este disponibil pe Windows, Mac, iOS și Android, care sunt aceleași dispozitive pe care le suportă VPN. Acest lucru vă face munca mult mai ușoară. Nu trebuie decât să faci obțineți VPN-ul din magazinul dvs. de aplicații native, si asta e. Pentru a vă arăta mai bine acest lucru, iată un pas cu pas înainte cum se instalează un VPN pe browserele Brave:

 1. Înainte de a da drumul, trebuie să vă înscrieți la un furnizor de servicii VPN suficient de credibil pentru a vă ridica securitatea. Vă sugerez să investiți în ExpressVPN deoarece este cel pe care îl folosesc.
 2. Apoi, vizitați magazinul dvs. de aplicații native și descărcați aplicația lor dedicată. Nu îl puteți găsi? Accesați site-ul oficial al VPN și descărcați-l în funcție de dispozitivul pe care îl utilizați.
 3. Acum, instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. și conectați-vă cu noul dvs. cont. Vi se poate solicita un cod de verificare. Găsiți asta în e-mailul dvs..
 4. Alegeți orice server vrei si apăsați butonul de conectare. Va trebui să așteptați câteva secunde înainte de a avea loc conexiunea. După ce v-ați conectat, butonul „conectat” se va aprinde în verde.
 5. Puteți verifica noua dvs. adresă IP utilizând aceasta Verificator IP.
 6. În cele din urmă, ești navigând pe internet în mod anonim folosind Brave.

Cel mai bun VPN pentru Brave Browser

Din AOL la Google Chrome, există o mulțime de browsere gratuite pentru dvs. pentru a naviga pe internet. Cu toate acestea, nu este cazul când vine vorba de VPN-uri. Orice ar avea cuvântul liber în el trebuie evitat. Te-ai enervat când ai aflat că Brave are urmărirea adreselor URL pe lista sa albă. Ce ai spune dacă ți-aș spune că a VPN gratuit colectează orice faceți și îl vinde companiilor surori? 

În timp ce browserele gratuite pot beneficia de reclame, VPN-uri gratuite te iau ca sursă principală de venit. Potrivit lui Brave: „Nu ești un produs”. Ei bine, pentru a elibera VPN-urile, sunteți. Am sugerat deja ExpressVPN ca furnizor de top să folosească cu Brave. Este foarte de încredere și vine cu servere rapide în flăcări din întreaga lume. Vorbim despre mai mult decât 2000 de servere în toată lumea. Când vine vorba de securitate, nu ar trebui să rămâneți blocați cu ceea ce Brave are de oferit. ExpressVPN acceptă protocoale precum OpenVPN, PPTP, SSTP, IKEv2 și L2TP / IPSec. Acestea vă vor proteja la tot pasul când sunteți conectat.

De asemenea, puteți beneficia de acestea Funcție Split Tunneling. Prin aceasta, veți decide ce parte a traficului dvs. doriți să protejați cu un VPN și pe care nu. Aceasta va scădea scade viteza o criptare provoacă. Mai mult, ExpressVPN permite până la 5 conexiuni simultane, adoptă un politică strictă fără jurnal, și oferă un Kill Switch. Dacă ExpressVPN nu este ceea ce căutați, puteți beneficia de acestea Politica de returnare a banilor pentru 30 de zile și alege una dintre acestea VPN-uri de top pentru browser-ul Brave Ca o alternativa.

Cum se instalează un VPN pe Brave Browser – Rezumare

Dezvoltat în 2016 de către cofondatorul Mozilla și fostul CEO Brendan Eich, Brave a devenit un concurent imens pe scena browserului. A fost chiar considerat ca fiind perfectul alternativă atât pentru Chrome cât și pentru Mozilla. Cu toate acestea, indiferent de măsurile de securitate pe care le-a luat acest browser, amenințările online nu trebuie confruntate fără măsuri de precauție adecvate. Un VPN a fost întotdeauna un instrument de securitate pentru a vă ajuta când sunteți online. Folosește-l așa cum știi acum cum să instalați unul în timp ce utilizați Brave. Obțineți un VPN, stai în siguranță și anonim tot timpul și navigați pe internet cât de mult doriți. În sfârșit, aș dori să aud de la voi. Care sunt alte VPN-uri de top de utilizat? Merită chiar Brave? Împărtășește-ți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map