Descărcat VPN Cracked 2020 – Este în siguranță?

Deci, doriți o copie a celor mai premium VPN-uri de pe piață, fără a fi nevoie să plătiți pentru ele? Ceea ce ar trebui să țineți cont este că nimic nu este gratuit și că puteți fi la fel de bine produsul în toată această tranzacție. Ești mai bun fără VPN decât să ai o versiune fisurată sau furată a unuia.


Cracare VPN 2019 - Este în siguranță?

Cracare VPN 2020 – Este în siguranță?

Cum să obțineți un VPN gratuit?

Sunteți aici, deoarece probabil căutați o fisură VPN. Însă, înainte de a te descurca, trebuie să păstrezi cu ochii deschiși lucrurile pe care le vom enumera mai jos. Iată două moduri în care poți avea un VPN premium gratuit; ambele fiind nerecomandate. Nu trebuie să căutați niciodată o copie spartă a unui VPN, deoarece singurul lucru pe care îl va face este să vă lăsați cu mai puțină securitate, confidențialitate și funcționalitate..

 • Virușii / malware: Descărcarea unui fișier dintr-o sursă online necunoscută este modalitatea perfectă de a primi un virus. Surse / site-uri web renumite nu găzduiesc copii furate sau fisurate ale VPN-urilor. Odată ce descărcați, nimic nu vă poate ajuta, nici măcar un software antivirus. Programele malware pot dăuna grav sistemului.
 •  Software aleatoriu: Unele descărcări VPN fisurate trimit analistilor de securitate versiuni curate ale altor programe atunci când sunt descărcate. 
 • Adware: Mulțumesc stelelor tale norocoase dacă primești adware în loc de virus. Unele adware injectează reclame în browserul dvs. și în fiecare site pe care îl vizitați, în timp ce alte programe adware injectează anunțuri pe întregul dispozitiv, ceea ce va încetini computerul.

Conturi VPN furate de vânzare

Mulți sunt furnizorii de fraudă care încearcă să vândă abonament VPN premium la un preț mai mic decât ceea ce merită. Deși s-ar putea să pară o idee bună, nu este. Faptul că acești vânzători au pus mâna pe aceste conturi demonstrează cât de vulnerabile sunt aceste conturi.

În timp ce conturile sunt autentice, proprietarii lor au creat parole slabe pentru ele, care au fost scurse de pe alte site-uri web. Un VPN, în acest caz, este neputincios și nu poate proteja utilizatorii de propriile parole slabe. Astfel, hackerii fură conturile VPN pentru a le vinde mai târziu:

 1. Hack un site web nesigur pentru a forma o bază de date cu parole.
 2. Testați autentificările pe care le-ați colectat pe o serie de conturi de servicii online până când veți găsi unul care funcționează;
 3. Vindeți numele de utilizator și parola online, pretinzând că furnizează un cont legitim.

Ce se întâmplă cu Cumpărătorul?

Cumpărați ceea ce credeți că este un site web legitim, dar aveți zero informații despre acesta. Nu știți cât timp funcționează contul și îl puteți pierde oricând. Vom spune că sunteți la mila hackerilor. De fapt, contul trebuie să îl folosești doar atât timp cât adevăratul proprietar nu schimbă parola. Rețineți că nu formați un abonament nou, executați abonamentul deja activ al altcuiva. S-ar putea să plătiți hackerului bani în schimbul unui abonament de 3 ani și mai târziu aflați că au mai rămas doar 2 ani și 3 luni, ceea ce este un zgomot uriaș. În plus, în funcție de VPN, este posibil să nu puteți utiliza multe dispozitive pe acesta. 

Ce se întâmplă când cumpărați contul?

Când contul comun pe care l-ați cumpărat se completează, este posibil să fiți blocat. Este posibil să fiți nevoit să așteptați deconectarea utilizatorului de la un dispozitiv, astfel încât să vă puteți conecta la unul singur. Acum, dacă, din întâmplare, blocați utilizatorul, s-ar putea să vă costați întreaga afacere. Utilizatorul legitim va observa că ceva nu este în regulă și va schimba imediat parolele pentru o securitate suplimentară. Toate acestea sunt adevărate dacă trebuie să credem că contul este distribuit doar de doi utilizatori. Dacă nu este cazul, atunci este posibil să partajați contul cu alți cumpărători naivi, care cauzează probleme de conectare.

Alternative cracare VPN

Face utilizarea unui VPN gratuit. Deși nu îl recomandăm pentru probleme de securitate. Puteți utiliza, de asemenea, o probă gratuită VPN premium. Cine știe? S-ar putea chiar să vă placă serviciul și să vă decideți să îl angajați. Poate, veți fi convins că utilizarea unui VPN Crack nu merită. Iată câteva dintre dezavantajele folosirii unui VPN gratuit:

 • Vind informațiile dvs.: Nici o afacere nu ți-ar oferi ceva gratuit dacă nu scoate profit din asta. Unele VPN-uri gratuite vă urmăresc și vând datele dvs. către terți, iar altele injectează anunțuri în browserul dvs. Cele mai grave sunt cele care vând lățimea de bandă a utilizatorului și împărtășesc conexiunea dvs. cu companii bi.
 • Calitate slabă a serviciului: Este posibil să suferiți de limitări severe ale funcționalității serviciului dvs. VPN-ul gratuit vă poate accelera viteza de internet, poate limita utilizarea la o anumită perioadă de timp sau date lunar sau ar putea reduce alte funcții importante pentru a vă presiona să vă abonați la o VPN premium..
 • Infrastructură necorespunzătoare: VPN-urile gratuite nu vor putea să respecte standardele VPN premium în ceea ce privește infrastructura, funcțiile avansate și personalul de asistență.

Dacă ajungeți la concluzia că a VPN premium merită banii tăi, profită la maxim de bani și abonează-te ExpressVPN. Acesta este un furnizor care oferă un serviciu de rețea virtuală virtual, stabil, versatil și plin de funcții cu clienții pentru o gamă largă de dispozitive și sisteme de operare.

Deși ExpressVPN este scump, este unul dintre puținele servicii VPN care și-a demonstrat în instanță politica sa fără logging. Aceasta face o alegere excelentă pentru cei care sunt conștienți de confidențialitate. În cele din urmă, este un furnizor de servicii VPN de înaltă încredere, funcțional și sigur, care deblochează perfect conținutul. Verificați alți furnizori VPN din tabelul de mai jos. În plus, vă recomandăm să urmați acestea sfaturi de securitate pe internet pentru a rămâne în siguranță online.

Cracare VPN 2020 – Cuvinte finale

Amintiți-vă, nu descărcați o VPN, ci descărcați un software rău intenționat care a fost inițial proiectat pentru a fi folosit împotriva dvs. Din toate aceste motive, nu ar trebui să descărcați o VPN crăpată sau să cumpărați o versiune furată a acesteia. Sfatul nostru este să nu folosiți un VPN fisurat. Nu numai că sunt nesigure, dar nu sunt, de asemenea, garantate. Există o mulțime de furnizori care oferă o scurtă perioadă de încercare gratuită. Poate vă puteți folosi procesele gratuite și obține ceea ce doriți de la un furnizor de servicii VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map