ExpressVPN nu funcționează? Încercați aceste corecții

Aveți probleme cu ExpressVPN în timp ce transmiteți fluxuri de pe Netflix, Hulu, Sky Go, BBC iPlayer sau Amazon Prime? Poate că ExpressVPN nu funcționează pentru dvs. în țara de reședință actuală, cum ar fi China, Rusia, Coreea de Nord sau Emiratele Arabe Unite. Unul dintre cele mai mari motive pentru care o mulțime de oameni se înscriu cu un serviciu VPN este să poată accesa servicii geo-restricționate, cum ar fi Netflix. 


ExpressVPN nu funcționează? Încercați aceste corecții

ExpressVPN nu funcționează? Încercați aceste corecții

Astfel de servicii de streaming tind să fie blocate într-o gamă largă de țări și acest lucru se datorează acordurilor de licențiere care reglementează modul în care se distribuie o mare parte din conținutul lor. Aceasta înseamnă că tipul de conținut pe care îl puteți accesa este determinat în principal de locația dvs. geografică. Prin urmare, călătoriile într-o altă țară înseamnă doar accesarea tipului de conținut regional pe care Netflix sau orice alt serviciu l-a folosit telespectatorilor din acea zonă. O astfel de bibliotecă poate include conținut cu care nu ai fi familiarizat, mai ales dacă ești într-o țară diferită pentru vacanță sau afaceri.

ExpressVPN funcționează cu Netflix?

Utilizatorii ExpressVPN au reușit să deblocheze Netflix de mult timp, dar uneori, chiar și serverele lor sunt urmărite și blocate de serviciu. Acest lucru se datorează faptului că sunt cunoscuți pentru a urmări și lista neagră a adreselor IP care sunt legate de VPN-uri. Lista lor este, de asemenea, actualizată constant. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vă conectați folosind un server diferit, riscați să obțineți adresa IP pe care o utilizați pentru a le bloca. Problema unei astfel de probleme este posibilă, dar vă va obliga să adoptați o abordare bazată pe numere.

Va trebui să vă înscrieți la un furnizor care are capacitatea de a implementa o listă mare de adrese IP de fiecare dată. Făcând acest lucru, veți putea ține pasul cu rata la care Netflix sau orice alt serviciu află că sunt conectați la un serviciu VPN și decide să le blocheze.

Rețineți că veți avea probleme atunci când utilizați VPN pentru a debloca canalele de streaming precum Netflix și Amazon Prime, indiferent de furnizorul de servicii VPN pe care îl utilizați. Vă recomandăm să oferiți furnizorului VPN ceva timp pentru a remedia problema înainte de a începe să căutați alternative. În acest moment, putem confirma că ExpressVPN funcționează cu American Netflix, Netflix UK, precum și cu Netflix Canada.

ExpressVPN nu funcționează – 7 corecții

În cazul în care vă confruntați cu ExpressVPN, puteți încerca una dintre aceste 7 soluții.

Contactați asistența pentru clienți ExpressVPN

Utilizatorii trebuie să aibă probleme potențiale, chiar și atunci când folosesc cele mai fiabile servicii online. Furnizorii VPN nu sunt diferiți. Ceea ce diferențiază un VPN bun precum ExpressVPN este serviciul lor pentru clienți 24/7. În cazul în care nu puteți face ca ExpressVPN să funcționeze, este întotdeauna cel mai bine să contactați serviciul pentru clienți. Acestea sunt foarte responsive și oferă corecții la aproape toate problemele VPN.

Accesați Centrul de soluționare a problemelor ExpressVPN

ExpressVPN a publicat o bază de cunoștințe surprinzător de detaliată, care conține răspunsuri la diverse întrebări și probleme pe care le-ar putea avea utilizatorii. Puteți accesa pagina de depanare ExpressVPN și tastați interogarea despre care aveți nevoie de mai multe informații despre căsuța de căutare din partea de sus a paginii. În cazul în care există posibile soluții pentru problema dvs., vi se vor oferi instantaneu linkuri către pagini conexe.

Actualizați-vă aplicația ExpressVPN

ExpressVPN aduce continuu îmbunătățiri clientului VPN pe PC, Mac, Android, iOS și Amazon FireStick. În cazul în care întâmpinați probleme la conectarea la aplicația ExpressVPN sau la conexiunea dvs., un anumit server VPN expiră, asigurați-vă că aveți instalată cea mai recentă versiune a aplicației ExpressVPN. 

Dispozitive conectate simultan

În timp ce ExpressVPN este unul dintre cei mai buni furnizori de servicii VPN din jur, politica lor de conexiuni simultane este oarecum subminătoare. Puteți conecta simultan 3 dispozitive la serverele ExpressVPN. În cazul în care vă confruntați cu probleme de conexiuni, asigurați-vă că nu ați trecut limita de 3- dispozitiv.

Conectați-vă la un server VPN diferit 

ExpressVPN oferă utilizatorilor lor o listă extinsă de servere VPN. În cazul în care un anumit server VPN nu funcționează cu canalul dvs. preferat de streaming, vă puteți conecta întotdeauna la un server VPN diferit din aplicația ExpressVPN.

Dispozitivul meu nu acceptă VPN

Nu toate dispozitivele sunt compatibile cu VPN. În timp ce puteți instala direct VPN pe Amazon FireStick, Android, iPhone, iPad, Mac, Linux și PC, console de jocuri precum PS4 sau Xbox One nu acceptă VPN. Apple TV, Roku și majoritatea televizoarelor inteligente nu sunt compatibile cu VPN. Pentru a rezolva această problemă, ExpressVPN a dezvoltat MediaStreamer. MediaStreamer este practic un proxy inteligent DNS care poate fi configurat direct pe majoritatea dispozitivelor de streaming.

Blocați DNS Google pe routerul dvs.

Unele servicii de streaming, cum ar fi Netflix pe Roku, precum și toate aplicațiile de pe Chromecast folosesc Google DNS. Aceasta înseamnă că este posibil să nu vă ocoliți de anumite restricții geografice chiar și atunci când configurați proxy-urile inteligente DNS pe ExpressVPN pe dispozitiv. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să blocați Google DNS pe routerul dvs. configurarea anumitor rute statice.

Încercați o alternativă ExpressVPN

Dacă nu rezolvați problema folosind oricare dintre soluțiile de mai sus pe care le-am sugerat mai sus, puteți oricând să treceți la un furnizor de servicii VPN diferit. Am publicat recent o revizuire detaliată a celor mai bune alternative pentru ExpressVPN.

Cele mai bune alternative ExpressVPN pentru Netflix

Serviciile VPN pe care le includem în această listă au fost toate testate în detaliu și s-a dovedit că oferă acces în mod sigur nu numai la Netflix, dar la alte canale de streaming, precum Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer și altele asemenea. Vedeți mai jos câteva dintre cele mai bune VPN-uri pentru Netflix. Asigurați-vă că parcurgeți ghidurile de revizuire individuale pentru a vedea ce aveți de câștigat după înregistrare.

1. BulletVPN

BulletVPN începe de pe lista noastră ca un furnizor capabil, care oferă în prezent aproximativ 47 de servere puternice bazate în 29 de țări și cu multe dintre acestea localizate în SUA. Acest lucru indică abilitatea sa de a oferi o listă lungă de servere la care vă puteți conecta și accesa Netflix, indiferent de oriunde v-ați dori. Calitatea video este, de asemenea, destul de ridicată. Rețeaua sa de servere permite streamingul de 1080p, care este sigur că vă va oferi o imagine clară și clară. BulletVPN vă permite, de asemenea, să ocoliți Marele Firewall din China și să transmiteți conținutul pe care doriți să îl urmăriți chiar și din alte părți ale lumii.

BulletVPN este, de asemenea, o alternativă excelentă pentru cei care caută securitate online. Pentru început, serviciul are sediul în Estonia. Aceasta este o țară care nu este supusă niciunei legi privind păstrarea datelor. Prin urmare, serviciul are o politică fiabilă de înregistrare zero și ar trebui să vă permită să continuați în privat cu afacerea online.

BulletVPN oferă, de asemenea, o protecție de top prin criptarea lor de 256 biți. Utilizatorii vor trebui, de asemenea, să aleagă din orice protocol VPN pe care ar dori să fie implementat din lista lor. Serviciul clienți este, de asemenea, un accent major pentru BulletVPN. Ei depun efortul de a oferi sprijinul pentru o gamă cât mai largă de clienți. Îngrijirea clienților este oferită în engleză, franceză, germană & Danez. Timpul lor de răspuns nu este, de asemenea, ceva de care vă plângeți. Iată recenzia noastră BulletVPN pentru oricine dorește să afle despre serviciu.

2. NordVPN

NordVPN este un alt serviciu VPN puternic pentru utilizatorii care se bucură de opțiuni. Furnizorul a început în Panama în urmă cu zece ani. Acest lucru le-a permis să își adapteze bine serviciile în funcție de nevoile pieței. Serviciul are o impresionantă 4000 de servere în cadrul rețelei sale, ceea ce înseamnă că utilizatorii ar trebui să poată accesa orice serviciu Netflix bazat pe țară. Serviciul este de asemenea capabil să acceseze conținut și site-uri web cu sediul în China, precum și să permită transmiterea de acolo a serviciilor din SUA, cum ar fi Netflix SUA..

NordVPN are de asemenea o capacitate ridicată pentru conexiuni multiple și permite până la 6 conexiuni simultane sub un singur cont. Serviciul oferă, de asemenea, o serie de servere diferite din care puteți alege pentru a vă facilita activitățile online. Trebuie să alegeți dintre serverele care sunt optimizate pentru anti-DDOS, Tor peste VPN, Video Streaming și, de asemenea, IP dedicat. În pachetul NordVPN este inclusă și protecția împotriva scurgerii DNS. Puteți chiar să beneficiați de un switch Kill Internet care vă închide conexiunea la Internet ori de câte ori VPN-ul dvs. este compromis. Serviciul oferă extensii proxy pe care le puteți utiliza pe browserul Firefox sau Chrome. Veți afla exact ce este gata să ofere acest furnizor după ce ați citit recenzia noastră NordVPN bine pregătită.

3. VyprVPN

VyprVPN obține un avantaj bun față de majoritatea celorlalți furnizori, în virtutea deținerii fiecăruia dintre cele 700+ servere ale acestora și va continua să dezvolte o tehnologie proprie exclusivă pentru abonații săi. Serviciul este bine configurat pentru fluxul Netflix, datorită tehnologiei sale de metamorfozare a metadatelor Chameleon, care este cunoscută pentru a preveni orice formă de accelerare a lățimii de bandă. Aceasta înseamnă că veți putea transmite fluxul cât doriți în 1080p HD fără ca ISP să vă deranjeze în acest sens. Veți avea, de asemenea, capacitatea de a lucra în jurul Marelui Firewall al Chinei și a difuza emisiunile Netflix de acolo.

VyprVPN a fost înființată în Elveția și are numeroase versiuni ale aplicației VPN care pot fi utilizate pe dispozitivele care rulează Windows, Mac OS, iOS sau Linux ca sisteme de operare. Serviciul oferă, de asemenea, OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP și Chameleon ca opțiuni de protocol disponibile. Serviciile suplimentare ale VyperVPN includ Dump Truck, care este o platformă de stocare online care permite stocarea a până la 5 GB. De asemenea, primiți o aplicație de mesagerie criptată denumită Cypher pentru utilizatorii Android și iOS. Există o mulțime de informații resurse pe care le puteți găsi despre acest furnizor de încredere prin intermediul recenziei noastre VyprVPN.

4. StrongVPN

Pentru a putea accesa Netflix din orice parte a lumii, fără îndoială, veți avea nevoie de un serviciu VPN puternic. StrongVPN aduce pe masă ceea ce majoritatea utilizatorilor de Internet avidați ar numi o abordare reafișată a securității, serviciul a lucrat la modernizarea a numeroase aplicații la începutul lui 2018. Serviciul este clar clar că deblochează SUA Netflix, deoarece aceasta este cel mai popular site Netflix din care cei mai mulți spectatori doresc să poată transmite. Serviciul are aproximativ 650 de servere; toate bine pregătite pentru a garanta conexiunea perfectă la o varietate de servicii de streaming populare.

VPN puternic acceptă OpenVPN, L2TP, SSTP, IPSec și IKEv2 pentru utilizare ca protocoale VPN preferate. De asemenea, permite partajarea fișierelor P2P în întreaga rețea. Abonații au opțiunea de a conecta până la 5 dispozitive simultan. Prin intermediul funcției sale de scurgere Scramble, utilizatorii pot naviga prin site-uri și canale din și în interiorul Chinei, fără obstacole. În ciuda faptului că are sediul în SUA, serviciul promite să nu stocheze niciun trafic sau jurnalele de conexiuni. StrongVPN oferă, de asemenea, un comutator de ucidere pe Internet, care este integrat doar cu aplicația pentru desktop. Clienții interesați ar trebui să citească review-ul nostru StrongVPN pentru a ști ce există în magazin pentru oricine speră să utilizeze serviciul.

5. VPN CyberGhost

Văzută ca un serviciu accesibil de majoritatea, CyberGhost VPN are o atenție serioasă față de cei care îl caută pentru capacitățile sale de streaming. VPN CyberGhost are un ecran complet „Deblocare streaming”, care este centrat pe deblocarea Netflix SUA, cu sprijin pentru alte locații regionale care vor fi adăugate în curând. Serviciul caută automat servere care permit streamingul Netflix, economisindu-vă astfel nevoia de a face acest lucru singur.

Fiind bazat în România înseamnă că CyberGhost se află în afara jurisdicției în care se aplică majoritatea legilor privind restricțiile de date, iar acest lucru respiră încredere în politica sa de logare zero. Serviciul are un număr impresionant de 1000 de servere, toate distribuite în 60 de țări. VPN CyberGhost are, de asemenea, o listă de caracteristici adăugate de remarcat, cum ar fi un instrument de blocare a anunțurilor, o redirecționare automată HTTPS, precum și compresia datelor.

De asemenea, are o capacitate sănătoasă de a accepta până la 7 dispozitive suplimentare pentru fiecare conexiune, precum și o interfață simplă descrisă care permite abonaților să „blocheze urmărirea online” și să angajeze „viteză suplimentară”. Serviciul este adept pentru streaming în 1080pHD. De asemenea, oferă asistență fiabilă pentru clienți. Avem o revizuire mai aprofundată a VPN-ului CyberGhost care descrie mai multe din ceea ce trebuie să știți despre serviciu, așa că, dacă sunteți interesat, luați-vă timpul și parcurgeți-l.

ExpressVPN nu funcționează – concluzie

Conectarea la sau fluxul de pe Netflix și like-uri nu trebuie să fie o problemă mai ales atunci când ajungeți să călătoriți în afara țării natale și aflați că versiunea pentru care ați fost obișnuită nu este accesibilă. Sperăm că, soluțiile și alternativele ExpressVPN pe care le-am sugerat mai sus vă permit să rezolvați problemele în care vă confruntați în timp ce încercați să accesați site-ul sau aplicația preferată din străinătate.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map