VPN-urile sunt legale în Olanda?

Întrebarea dacă un VPN este legal sau nu în Olanda este ceea ce ne propunem să răspundem în acest articol. Multe țări interzic utilizarea unei VPN, dar se aplică același lucru și pentru o țară care conduce Europa în acces la internet? Ghiciți că va trebui să citiți pentru a afla.


VPN este legal în Olanda

VPN este legal în Olanda

Este VPN Legal în Olanda?

Indiferent ce faceți în Olanda, este probabil o idee bună să utilizați o rețea virtuală virtuală (VPN) atunci când sunteți online. De ce? pentru că poți și nu sunt ilegale. Cenzura pe Internet, mandatată de guvern, nu există acolo. Acest lucru are legătură cu casa reprezentanților care vorbesc împotriva filtrării în diferite ocazii.

Cu toate acestea, Olanda va fi constant presată de alte țări ale Uniunii Europene pentru a crea legi de păstrare a datelor pentru „combaterea terorismului”. Deși olandezii ar fi arătat o anumită rezistență împotriva acestui lucru, țara ar trebui să renunțe la presiunea în viitor. Olanda, ca multe țări, își propune să prevină sau să controleze încălcarea drepturilor de autor pe internet. Au existat și propuneri de filtrare a pornografiei infantile, ceea ce nu este deloc supărator.

Acces la Internet în Olanda

În general, Olanda este cunoscută pentru libertatea internetului și pentru legile sale puternice privind confidențialitatea. Deci, nu este surprinzător să aflăm că utilizarea unei VPN este complet legală în țară. De fapt, multe VPN-uri își au sediul de fapt în Olanda. Totuși, acest lucru nu elimină faptul că Olanda este o țară cu 14 ochi. În sensul că face parte dintr-o alianță internațională de supraveghere. Lipsa de confidențialitate există un motiv bun pentru a utiliza un VPN.

În conformitate cu directiva Uniunii Europene, unii furnizori au fost solicitați să stocheze informații despre traficul de internet. Această lege impunea ISP-urilor să colecteze traficul utilizatorilor și datele locației pentru stocare timp de 12 luni. Directiva UE privind păstrarea datelor a fost implementată în Țările de Jos prin Legea privind păstrarea datelor privind telecomunicațiile până când a fost invalidată în 2014.

În prezent, Olanda, în mod similar cu restul Uniunii Europene, respectă Legea generală privind păstrarea datelor (GDPR).

Utilizați o VPN în Olanda

Un VPN poate oferi multe avantaje. Dacă vă place streamingul de conținut, un VPN vă poate acorda acces la site-uri geo-blocate care altfel nu ar putea fi disponibile în Olanda. De exemplu, dacă doriți să transmiteți fluxul US Netflix (care nu este disponibil în afara SUA), un VPN vă poate oferi acces la serviciul de streaming. Puteți accesa conținut exclusiv în Olanda, atunci când călătoriți în străinătate. În afară de deblocarea conținutului, un VPN vă poate oferi securitate crescută și confidențialitate îmbunătățită.

Acesta criptează traficul site-ului dvs. într-un mod în care nici furnizorii de servicii Internet, nici terții nu vă pot urmări activitatea online. Acest lucru ar putea fi, în special, un motiv de îngrijorare în Olanda, din cauza legilor privind păstrarea datelor din Uniunea Europeană. Posibilitatea unui VPN poate fi de asemenea util dacă torrent sau utilizați Kodi. Și dacă utilizați WiFi public – ceea ce este cel mai probabil să faceți – o VPN va împiedica hackerii să vă fure informațiile.

Cel mai bun VPN pentru Olanda

Deoarece există multe VPN-uri pe piață, ne-am gândit că vă vom ajuta, direcționându-vă atenția către ce VPN ar trebui să căutați. În primul rând, VPN-ul pe care doriți să îl alegeți trebuie să ofere conexiuni rapide și fiabile, precum și protocoale de criptare puternice și alte caracteristici de securitate..

VPN-ul pe care îl alegeți trebuie să mențină o politică fără logare, astfel încât niciuna dintre activitățile dvs. online să nu fie monitorizată. Cel mai important, VPN-ul pe care decideți să îl angajați trebuie să aibă proprietăți de deblocare puternice. În acest fel, veți putea debloca conținutul mondial fără efort în timp ce sunteți în Olanda.

VPN Legal în Olanda – Cuvinte finale

Cu acest nivel de libertate a internetului în țară, este sensibil să poți folosi o VPN în Olanda. Nu vă faceți griji pentru legalizarea VPN-urilor, ci îngrijorați-vă de confidențialitatea și libertatea online, care poate fi obținută folosind un VPN. Dacă vă pasă de confidențialitatea și securitatea online în Olanda, aveți nevoie de o VPN bună. Acestea sunt atât de multe, pe care le puteți consulta în cel mai bun VPN pentru Olanda articol. Spuneți-ne ce decideți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map