Cel mai bun VPN pentru IPTV – revizuire în profunzime 2020

IPTV este scurt pentru televizorul de protocol pe Internet. Practic, vă abonați la un serviciu IPTV pentru a primi fluxuri live de canale din întreaga lume. Cu toate acestea, există două probleme de care ar trebui să fiți conștienți. Serviciul este considerat ilegal în țări precum SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Germania. În plus, ISP-ul dvs. vă poate accelera conexiunea la Internet, ceea ce provoacă multă tamponare când vizionați canale IPTV. Dar folosind un VPN, puteți ascunde adresa dvs. IP și transmite canalele preferate în mod anonim de oriunde în lume. De asemenea, veți evita fluxurile IPTV interzise pe care ISP-urile le impun. Cu toate cele spuse, care este cea mai bună VPN pentru IPTV în 2020? Citiți recenzia noastră pentru a afla.


Cel mai bun VPN pentru IPTV în 2017, revizuire în profunzime

Cel mai bun VPN pentru IPTV în 2020, revizuire în profunzime

Este IPTV legal și sigur de utilizat?

Pe scurt, IPTV este ilegal. Vânzarea, distribuirea și urmărirea fluxurilor de care nu dețineți drepturile este o formă piraterie. În timp ce majoritatea grupurilor de copyright și ISP se concentrează în prezent pe combaterea neautorizată Complementele Kodi și televizoare, accentul se va schimba în curând și la IPTV.

Ceea ce utilizatorii IPTV nu își dau seama este că ISP-ul lor poate vedea ce fac cu conexiunea la Internet. Cu alte cuvinte, furnizorul de servicii de internet poate Monitor toate site-urile pe care le vizitați, fișierele pe care le descărcați și canalele pe care le urmăriți online. Singura modalitate de a rămâne anonim este folosind un VPN.

Ce este un VPN?

Rețelele private virtuale, sau pur și simplu VPN-urile, sunt de ceva vreme în urmă. Inițial, companii precum firmele de avocatură și contabilitate foloseau aceste instrumente de securitate pentru protejați datele lor sensibile. Dar, odată cu creșterea criminalității informatice și monitorizarea online, tot mai mulți utilizatori de internet au început să instaleze VPN-uri pe dispozitivele lor.

Însă protecția datelor nu este singurul motiv din spatele acestei creșteri a popularității. VPN-uri de asemenea criptați traficul dvs. și ascunde adresa dvs. IP, care vă păstrează activitatea și identitatea online ascuns de la ISP-uri și orice alt partid.

Mai mult, VPN-urile pot ocoliți restricțiile geografice prin conectarea la un alt server la alegere. Apoi, vă oferă un nou IP din regiunea serverului pe care ați selectat-o apare ca și cum ai fi de fapt acolo.

Cum se utilizează VPN cu IPTV?

Totul depinde cu adevărat de ce dispozitiv de streaming utilizați. IPTV este consumat mai ales pe Cutii TV Android. Pur și simplu încărcați aplicația VPN pe același dispozitiv pe care îl transmiteți în direct TV, așa cum este explicat mai jos.

 1. Dacă utilizați un Cutie pentru PC, Mac, Android, iPhone, Android sau Kodi TV puteți descărca și instala aplicația furnizorilor dvs. VPN pe aceste dispozitive.
 2. Odata facut, conectați-vă în aplicație și conectați-vă la un server VPN.
 3. Acum puteți transmite fluxul IPTV în siguranță, știind că nimeni nu te spionează.

În mod alternativ, puteți configura conexiunea VPN pe router, dacă routerul acceptă VPN. În acest fel, toate dispozitivele conectate la acel router vor acțiune conexiunea sa sigură VPN.

Beneficiile utilizării VPN cu IPTV

Ar trebui să folosesc un VPN cu IPTV? Pentru a fi sincer, vă recomand să utilizați un VPN ori de câte ori mergi online. Cu toate pericolele online dăunătoare, nu se poate niciodată să fie prea sigur. Cu toate acestea, în cazul IPTV, VPN devine și mai important datorită tuturor funcțiilor pe care le ieșiți din el.

 • Mai multă confidențialitate: Probabil că acum știți că fiecare pas pe care îl faceți online este monitorizat. Asta include părți de genul furnizori de servicii de internet, agenții guvernamentale, ba chiar și site-uri web de genul Google și Facebook. Acum, nu știu despre tine, dar urăsc să împărtășesc fiecare mișcare cu lumea, mai ales dacă acești tipi mă urmăresc din umbră. Prin urmare, cea mai bună soluție a dvs. este un VPN care criptează traficul dvs. pe internet.
 • Preveniți acționarea ISP: De câte ori ai suferit de constant tamponare în timp ce transmiteți videoclipuri online? Deși viteza dvs. de Internet ar trebui să se ocupe cu ușurință de vizionarea fluxurilor IPTV, videoclipul rămâne blocat. Dacă v-ați confruntat cu simptome similare, probabil ISP-ul dvs. este ștrangulare conexiunea dvs. la Internet. Utilizând un VPN, puteți by-pass aceste măsuri ușor.
 • Interziceri de bypass ISP: ISP-urile britanice și australiene au început să se prăbușească în fluxurile IPTV. Asta înseamnă că s-ar putea să nu poți urmări canalele în direct folosind IPTV datorită faptului că adresele lor URL sunt blocat de ISP-ul dvs. Conectarea la un server VPN vă permite să Deblocați aceste adrese URL indiferent de locul în care locuiți în prezent.

Cel mai bun VPN pentru IPTV în 2020 – Rezumat

Mai jos veți găsi un tabel care conține cele mai bune servicii VPN la care vă puteți înscrie. Practic, o VPN de top trebuie să ofere Suport 24/7, o rețea globală a locațiilor VPN, servere rapide, și trebuie să păstreze fara jurnalele activităților dvs. de navigare Dacă doriți o recenzie mai aprofundată, citiți mai departe.

Cel mai bun VPN pentru IPTV în 2020 – revizuire în profunzime

ExpressVPN – VPN de top pentru navigare anonimă

ExpressVPN - Cel mai bun VPN pentru 2017

ExpressVPN – Cel mai bun VPN pentru 2020

ExpressVPN se descrie „VPN care funcționează” și oamenii de acolo nu ar fi putut spune asta mai bine. Acest serviciu ia tot ceea ce așteptați de la furnizor, apoi unele, și îl execută la perfecțiune. Crede-mă, am încercat. Acesta este un mare „instrument de confidențialitate și securitate care criptează traficul web al utilizatorilor și maschează adresele lor IP.“

De asemenea, sunt cei mai buni când vine vorba deblocarea canalelor și evitarea geo-blocurilor. Întotdeauna folosesc acest brand atunci când vreau să transmitem emisiile mele preferate din străinătate și nu încetează să mă impresioneze niciodată.

Compania are un rețea vastă de server care acoperă toate colțurile globului, cu servere rapide situate în 94 de țări. Aceasta cifrează traficul dvs. folosind cel mai puternic protocol disponibil pe piață și nu ține niciodată jurnalele din ceea ce faci online.

În plus, puteți utiliza pe până la cinci dispozitive în același timp folosind un singur cont. Și dacă aveți întrebări, puteți contacta serviciul excelent de asistență pentru clienți, care este disponibil în permanență.

Pro-uri

 • Criptare AES pe 256 biți.
 • Garanție de rambursare de 30 de zile.
 • Aplicații VPN compatibile cu PC, Mac, iOS și Android.
 • Suport pentru chat live 24/7.
 • Cinci conexiuni simultane.
 • Peste 3.000 de servere în 160 de locații.
 • Politica fără jurnal.
 • Kill Switch.

Contra

 • Puțin mai scump decât concurenții săi. 

BulletVPN

BulletVPN - Cel mai bun MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – Cel mai bun VPN 2020

BulletVPN nu mai e de mult timp. Dar, în ciuda faptului că a fost oarecum nou, a fost surprinzător de bine când am testat-o. Compania oferă usor de urmarit ghiduri despre instalarea VPN pe routere, precum și configurarea routerelor virtuale pe PC / Mac.

În ceea ce privește vitezele de conectare, acestea sunt „aprins.„Pot raporta scăderi minime ale vitezei pe care BulletVPN le oferă. De fapt, nici nu merită menționat. Acest brand poate pretinde chiar un scor mai mare dacă adaugă câteva mai multe servere la rețeaua sa.

Pro-uri

 • Garanție de returnare de 30 de zile.
 • Aplicații compatibile pentru PC, Mac, iOS și Android.
 • Suport de chat live în continuu.
 • Politica de logare zero

Contra

 • Relativ mica retea de server în comparație cu alți furnizori.

IPVanish

IPVanish - Top VPN în 2017 Review

IPVanish – Top VPN în revizuirea anului 2020

IPVanish este un nume bine cunoscut în industria VPN. A de încredere și de încredere serviciu, este renumit pentru viteze maxime pe care serverele sale le furnizează. De asemenea, se asigură că confidențialitatea dvs. este respectată de fiecare dată când accesați online, deoarece acestea nu țin niciodată evidența activității dvs. online. De asemenea, trebuie să rețineți că IPVanish este Kodi optimizat. Deci, dacă aveți un dispozitiv Kodi, nu mai gândiți și abonați-vă la acest VPN.

Pro-uri

 • Vitezele rapide ale serverului.
 • Alocare nelimitată pentru torrenting și P2P.
 • Până la 10 conexiuni VPN simultane.
 • Optimizat pentru Kodi.
 • Politica fără log

Contra

 • O perioadă scurtă de 7 zile de rambursare.
 • Nu funcționează cu Netflix.

NordVPN

NordVPN - Top VPN în revizuirea anului 2017

NordVPN – Top 5 VPN în revizuirea anului 2020

lui NordVPN Aplicații VPN pentru iPhone, iPad, Android, PC și Mac sunt posibil cele mai ușoare și mai multe prietenos Am folosit. Setarea lor durează câteva minute. De acolo înainte, lansați pur și simplu aplicația și vă conectați la un server VPN la alegere. Este sigur să spunem că s-au depus multe eforturi în crearea acestor aplicații.

La fel ca ExpressVPN, NordVPN oferă un Perioada de rambursare de 30 de zile, mai mult decât suficient timp pentru a-și testa complet serverul VPN. NordVPN este unul dintre cele mai bune servicii VPN atunci când vine vorba de protejarea utilizatorilor anonimat și date private.

Pro-uri

 • Perioada de rambursare de 30 de zile.
 • Aplicații VPN grozave.
 • Servere VPN în aproximativ 60 de țări.
 • VPN dublu.

Contra

 • Unele servere pot fi puțin lente.

Cel mai bun VPN pentru IPTV în 2020 – Wrap Up

În acest moment, IPTV ca an ilegal sursa de streaming live este încă cumva sub radar. Este doar o chestiune de timp înainte ca autoritățile, ISP-urile, troll-urile de copyright și presa să înceapă să-și îndrepte atenția către combaterea IPTV. Asigurați-vă că utilizați un VPN, indiferent de ceea ce faceți online. În caz contrar, s-ar putea să obțineți un aviz de încălcare a dreptului de autor destul de curând.

Deci, ce serviciu VPN ați găsit cel mai bun pentru IPTV? Vă rugăm să ne spuneți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map