Boxele Kodi sunt ilegale sau legale în Australia, Canada, SUA?

Boxele Kodi sunt ilegale sau legale a folosi în Marea Britanie, Canada, Australia sau SUA? Kodi XBMC se transformă rapid într-una dintre cele mai utilizate aplicații de streaming. Acest lucru a dus la o creștere substanțială a casetelor TV Kodi. Puteți găsi cu ușurință aceste dispozitive de streaming bazate pe Android ebay sau Amazon. Ei vin cu Kodi preinstalat, economisindu-ți timpul, efortul și dificultatea de a instala manual Kodi pe Android TV Box, împreună cu depozitele și suplimentele sale. in orice caz, aceste cutii Kodi sunt sigure de utilizat? Și mai important, puteți să vă confruntați cu probleme legale dacă cumpărați o cutie TV Kodi online?


Cutiile TV Android sunt sigure și legale?

Cutiile Kodi sunt ilegale sau legale?

Cutiile Kodi sunt sigure de utilizat?

Siguranța unei cutii Android TV este în principal preocupată de faptul că dispozitivul de streaming are malware-ului sau viruși instalat pe ea. Au existat mai multe cazuri în care astfel de cutii TV Kodi au fost într-adevăr infectate cu software-ul rău intenționat. Astfel de incidente sunt bine documentate pe site-ul oficial Kodi. Dacă intenționați să cumpărați o cutie Kodi de pe Amazon sau Ebay, asigurați-vă că parcurgeți toate recenziile înainte de a face achiziția. Acest lucru vă permite să vă faceți o idee mai bună despre faptul că puteți avea încredere în vânzătorul de cutii TV Android sau nu.

În cazul în care ați cumpărat un Android TV Box cu Kodi preîncărcat pe acesta, asigurați-vă că aveți cea mai recentă actualizare Kodi 17.3 instalată pe ea. Versiunile mai vechi de Kodi au defecte majore de securitate, care au fost abordate în ultima actualizare.

Faptul că aceste cutii Kodi TV sunt bazate pe Android înseamnă, de asemenea, că puteți instala aplicații anti-virus pe ele. Asigurați-vă că configurați o aplicație antivirus, cum ar fi BitDefender, MalwareBytes sau Avast pe dispozitivul de streaming Android, imediat după conectarea la rețeaua WiFi. Există chiar Adoni antivirus Kodi ca Scutul de securitate puteți instala prin aplicația dvs. XBMC.

Cutiile Kodi sunt legale de utilizat?

Actualizare 1: Pe 8 februarie 2017, forțele de poliție britanice au arestat 5 persoane acuzate că au vândut și distribuit cutii set-top Kodi ilegale în nord-vestul Angliei și Țara Galilor.

Actualizare 2: Pe 7 martie 2017, Lord Toby Harris, președintele Standardelor naționale de tranzacționare din Marea Britanie, a declarat că „va avertiza, de asemenea, orice persoană sau afacere care vinde sau care operează un astfel de dispozitiv (Cutii Kodi) că încalcă legea dreptului de autor. Standardele naționale de tranzacționare vor continua să protejeze afacerile legitime și să urmărească cei care încalcă drepturile de autor în acest fel. “

Actualizare 3: Pe 4 aprilie 2017, Amazon a interzis oficial vânzarea de cutii TV Android pe site-ul său web. Amazon chiar a amenințat să suspende conturile oricui încearcă să vândă televizoare Android „încărcate complet”.

Actualizare 4: Pe 11 aprilie 2017, Ebay a urmat costumele Amazon și a interzis vânzarea cutiilor Kodi și pe site-ul său.

Actualizare 5: Miercuri, 26 aprilie 2017, CEJ, aka Curtea Europeană de Justiție, a decis că „lucrarea protejată prin drepturi de autor obținută prin streaming de pe un site web aparținând unei terțe părți care oferă acea lucrare fără acordul titularului dreptului de autor” nu beneficiază de scutire de legile care reglementează distribuirea conținutului drepturilor de autor. Cu alte cuvinte, transmiterea de conținut piratat folosind suplimente ilicite este acum la fel de ilegală în UE ca descărcare de materiale protejate de drepturi de autor.

Actualizare 6: Joi, 25 mai 2017, Facebook și-a actualizat politica de comerț pentru a interzice vânzarea căsuțelor TV Android conform TorrentFreak. „Vânzarea următoarelor date este interzisă pe Facebook: produse sau articole care facilitează sau încurajează accesul neautorizat la suporturile digitale.” pagina citeste.

Aceasta este o zonă gri. Indiferent dacă cutiile Kodi pot fi considerate ilegale sau nu depind în mare măsură de țara dvs. de reședință. Marea Britanie, Canada, Australia, Germania, Franța și SUA au legi stricte împotriva pirateria online. Ceea ce s-ar putea să nu fiți conștient este că o mulțime de suplimente Kodi pe care le utilizați pentru a viziona filme și emisiuni TV își primesc fluxurile video de pe site-urile de streaming piratate. Acesta este motivul pentru care poliția britanică a arestat recent un vânzător Kodi TV din Norfolk, Anglia. ISP-ul dvs. vă poate monitoriza cu ușurință activitățile online. Acesta este motivul principal pentru care se obțin mulți utilizatori de cutii TV Kodi neobișnuiți Anunțuri privind încălcarea dreptului de autor din ISP-urile lor. Pentru a rămâne pe partea sigură, folosiți VPN pe cutia dvs. Kodi TV. În acest fel, poți transmite filme, seriale TV și canale TV live în mod anonim.

Cele mai bune VPN-uri de utilizat cu Kodi TV Box

În timp ce aplicațiile antivirus vă protejează dispozitivul de streaming împotriva potențialelor malware sau viruși, sunteți încă expus la dvs. ISP potențial ascunde despre ceea ce urmărești online. Nu contează dacă transferați prin intermediul dvs. Cutie TV Kodi, PC, Fire Stick, Android sau iOS. Adevărul urât este că furnizorul de servicii Internet poate ține filele cu privire la toate activitățile dvs. online. Utilizarea VPN este cel mai bun, și posibil cel mai ușor mod realizarea anonimatului online.

 • Prin conectarea la un server VPN, practic împiedicați ISP-ul dvs., troll-urile de copyright și chiar agențiile guvernamentale să vă spioneze.
 • Aplicații VPN sunt compatibile cu PC, Mac, iPhone, iPad, și, desigur Android. Dacă routerul dvs. are un client VPN, puteți chiar să configurați conexiunea VPN pe acesta.
 • Poti de asemenea ascunde-ți adresa IP publică folosind VPN. În acest fel, nimeni nu vă poate urmări descărcările de torrent înapoi.
 • Nu în ultimul rând, VPN vă permite să ocoliți restricțiile regionale. Unele suplimente Kodi și canale de streaming sunt Geo restricționat adică le puteți urmări doar în anumite regiuni. Rețelele private virtuale de toate deblochează conținutul geoblocat din jurul lumii.

În termenii de la bVPN este folosit pe casetele TV Kodi, Îți recomand cu siguranță să folosești ExpressVPN. Ei nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorilor lor online, iar serverele VPN funcționează destul de bine cu Kodi. Am enumerat alte servicii de VPN de top Kodi de mai jos.

Învăța cum să ascundeți IP-ul dvs. pe orice televizor Android Box.

Cum se instalează Kodi 17 Krypton pe FireStick

Cel mai bun scenariu pe care trebuie să-l urmați ar fi achiziționarea unui Stick Fire TV nepregătit și apoi instalați Kodi pe FireStick așa cum se arată în ghidul de mai jos. Același proces poate fi folosit și pentru instalarea Kodi pe orice Android TV Box.

Cele mai bune cutii Android Kodi din 2017

 • Amazon Fire TV
 • Nvidia Shield
 • Matricom G-Box Q2
 • Minix,
 • TICTID-M9C
 • Razor Forge TV
 • Google Nexus Player
 • Oobersticks

Citiți Top 5 Revista noastră Kodi Streaming Devices.

Kodi Boxes sunt sigure și legale de utilizat? Linia de jos

Nu face nicio greșeală în acest sens. Ta confidențialitate și securitate online nu este ceva ce vrei să iei ușor. Folosind un aplicație antivirus adecvată precum și un serviciu VPN precum ExpressVPN pe dumneavoastră Cutie TV Kodi poate parcurge un drum lung pentru a vă proteja împotriva potențialelor probleme de siguranță și legale.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map