Cel mai bun 5 VPN pentru Kodi Fire Stick – 2020 Review

Ce este cel mai bun VPN de utilizat cu Kodi pe Fire Stick în 2020? Combinația de Kodi și Amazon Fire TV Stick duce la o valoare excelentă a fluxului online. Instalând suplimente Kodi precum Exodus, etc, puteți avea acces la filme de top, emisiuni TV și fluxuri live. Cu toate acestea, dacă doriți să rămâneți anonimi în timp ce transmiteți prin Kodi pe Fire TV Stick, trebuie să utilizați VPN. În acest ghid, am analizat cel mai bun VPN Kodi Fire Stick pentru 2020.


Cea mai bună recenzie Kodi Fire Stick VPN 2020

Cea mai bună recenzie Kodi Fire Stick VPN 2020

Cele mai bune 5 recenzii Kodi Fire Stick VPN 2020

Cu un număr mare de furnizori VPN de încredere acolo, veți fi iertat că nu ați putut să vă gândiți la ce serviciu VPN să alegeți. Am efectuat cercetări și recenzii. Iată lista noastră oficială cei mai buni furnizori VPN pe care îi puteți folosi pentru Kodi pe Fire Stick în 2020.

IPvanish – Top Kodi VPN 2020 Review

Cea mai bună recenzie Kodi Fire Stick VPN 2020

IPVanish – Cea mai bună recenzie Kodi Fire Stick VPN 2020

 • Fără politică de jurnal: Aceasta este probabil cea mai importantă caracteristică pe care trebuie să o cauți înainte de a vă înscrie cu un serviciu VPN. Nu doriți ca furnizorul dvs. VPN să păstreze jurnalele site-urile web pe care le vizitați, fișierele pe care le descărcați sau filmele pe care le vizionați. În caz contrar, bate întregul concept al anonimatul online.
 • Politica de rambursare: Oameni diferiți au nevoi diferite. În timp ce serviciile VPN potrivite de genul IPVanish este probabil cel mai bun cu care te poți înscrie, există întotdeauna o mică șansă ca cineva să nu-i placă serviciul / funcțiile pe care le primește. A Garanție de rambursare de 7 zile înseamnă că aveți suficient timp pentru a vă gândi.
 • Servere VPN: Numărul, și, într-adevăr, viteza, a serverelor furnizorului dvs. VPN vă poate genera sau rupe experiența de streaming online. Serverele VPN lente înseamnă că veți suferi în mod constant probleme de tamponare. Un alt lucru de luat în considerare este dacă acel furnizor VPN are servere VPN localizate în întreaga lume. Conectarea la un server VPN mai aproape de locația dvs. înseamnă de obicei a riscul mai mic de scădere a vitezei pe Internet.
 • Optimizat pentru Kodi: Aceasta este o caracteristică pe care mulți o trec cu vederea. Unele servicii VPN sunt optimizate pentru a funcționa mai bine cu Kodi, în timp ce altele nu. Acesta este motivul pentru care obțineți o experiență de streaming mai bună în general atunci când utilizați IPVanish comparativ cu o altă VPN în sine.

ExpressVPN – Cea mai bună recenzie Kodi VPN 2020

Cea mai bună recenzie Kodi Fire Stick VPN 2020

ExpressVPN – Cea mai bună recenzie Kodi Fire Stick VPN 2020

Pur și simplu nu puteți avea o listă de furnizori VPN de top fără să includeți ExpressVPN, și din motive întemeiate. Al lor Garanție de rambursare de 30 de zile este aproape inegalabil. Suportul live 24/7 al ExpressVPN este de asemenea unul dintre cei mai profesioniști. Dacă doriți un furnizor VPN de încredere care vă va ajuta ocoliți restricțiile regionale precum și evita cenzura pe Internet, acesta este cel de ales.

Pro:

 • Acestea susțin deblocarea Netflix-ului american.
 • Serviciu de asistență 24/7.
 • Peste 130 de locații VPN diferite răspândite în întreaga lume.
 • Garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile.
 • Trei conexiuni VPN simultane.

NordVPN – Top Kodi VPN 2020 Guide

Cea mai bună recenzie Kodi Fire Stick VPN 2020

NordVPN – Cea mai bună recenzie Kodi Fire Stick VPN 2020

lui NordVPN Cerere VPN pentru iPhone, iPad, Android, PC și Mac este posibil cel mai ușor și mai prietenos pe care l-am folosit. Setarea lor durează câteva minute. De acolo înainte, lansați pur și simplu aplicația și vă conectați la un server VPN la alegere. Este sigur să spunem că s-au depus multe eforturi în crearea acestor aplicații. La fel ca ExpressVPN, NordVPN oferă un Perioada de rambursare de 30 de zile, mai mult decât suficient timp pentru a-și testa complet serverul VPN.

Pro:

 • Perioada de rambursare de 30 de zile.
 • Aplicații VPN grozave.
 • Servere VPN în aproximativ 57 de țări.
 • VPN dublu.

Contra:

 • În timp ce majoritatea serverelor VPN pe care le-am încercat au fost impresionant de rapide, un cuplu a fost relativ lent.

StrongVPN – Top Kodi VPN 2020 Review

Cea mai bună recenzie Kodi Fire Stick VPN 2020

StrongVPN – Cea mai bună recenzie Kodi Fire Stick VPN 2020

Dacă doriți un furnizor VPN care acceptă deblocarea Netflix din SUA și Marea Britanie în străinătate, StrongVPN este o potrivire perfectă. În timp ce nu oferă atât de multe funcții precum alte servicii VPN din listă primele 5 VPN-uri din China, ei compensează oferind unul dintre cele mai mici abonamente VPN din jur.

Pro:

 • Cost scăzut.
 • Acces la Netflix american și britanic de peste mări.
 • Serviciu gratuit de proxy inteligent DNS.

Contra:

 • Perioada de rambursare de 5 zile.
 • Unele servere VPN unde sunt prea lente sau nu funcționează deloc.
 • OpenVPN disponibil numai pe serverele selectate.

VyprVPN – Cea mai bună recenzie Kodi VPN 2020

Cea mai bună recenzie Kodi Fire Stick VPN 2020

VyprVPN – Cea mai bună recenzie Kodi Fire Stick VPN 2020

lui VyprVPN Sistemul sigiliu „Chameleon” a fost proiectat cu un singur scop în minte; înfrângerea Chinei Cenzura de mare firewall sistem. Dacă sunteți în căutarea unui furnizor VPN care să îl folosească în mod specific în China continentală, VyprVPN este un pariu sigur. Cu siguranță ar fi mai mari pe lista noastră de cel mai bun Kodi Fire Stick VPN din 2020 dacă nu ar fi fost pentru faptul că nu permit torrentarea prin serverele lor VPN.

Pro:

 • Servere VPN foarte rapide.
 • Servere VPN în 36 de țări.
 • Cameleon.

Contra:

 • Fără torente.

Chiar am nevoie să folosesc un VPN cu Kodi pe Fire Stick?

Majoritatea oamenilor care vizionați filme, emisiuni TV și sporturi live prin Kodi pe Fire Stick, utilizați VPN, și și pentru un motiv bun. VPN este un instrument care vă permite să criptați tot traficul dvs. de Internet prin conectarea la un server de la distanță securizat. De asemenea, acest proces ascunde adresa dvs. IP. Site-urile Torrent și canalele de streaming geo-blocate vor vedea adresa IP a Server VPN în schimb sunteți conectat. Să presupunem că ați creat o Addon BBC iPlayer pe Kodi-ul tău. Dacă nu utilizați VPN, veți primi în continuare un geo-eroare atunci când încercați să vizionați conținut live sau la cerere. În cazul în care suplimente pentru torrent, de fiecare dată când descărcați un torrent, indiferent dacă este pe Kodi sau nu, adresa dvs. IP este adăugată la roi de torrent. Asta înseamnă ISP-ul dvs. și / sau grupuri de încălcare a dreptului de autor poate sa urmăriți descărcările. Utilizarea VPN vă permite să ocoliți ambele restricții geo și păstrează-ți identitate online ascunsă.

 • Cum se instalează VPN pe FireStick Guide
 • Cea mai bună recenzie pentru Kodi Streaming Sticks

Cea mai bună recenzie Kodi Fire Stick VPN 2020 – Concluzie

Dacă nu ați făcut-o încă instalat Kodi pe Fire TV Stick, pur și simplu urmați acest lucru ghid. Nu uitați să folosiți VPN inainte de vizionarea fluxurilor prin suplimente neoficiale Kodi pe stickul tău de foc. În caz contrar, îți vei expune confidențialitatea online și vei intra în probleme legale.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map