Cel mai bun VPN pentru Android TV Box din 2020

Care este cel mai bun VPN pentru Android TV Box în 2020? Un Android TV caseta permite utilizatorului să se bucure de o gamă atât de largă de conținut, dintr-o selecție bună de canale pe care majoritatea altor dispozitive nu le pot furniza. Adăugarea unei VPN conexiunea pe deasupra vă permite să adăugați un strat semnificativ de securitate care face bine pentru a vă proteja confidențialitatea, ascunzându-vă activitățile online. De asemenea, veți obține să evitați restricțiile geografice și să deblocați aplicațiile Google Play care în mod normal nu ar fi disponibile în regiunea dvs. O problemă ar putea apărea, în special atunci când decidem la ce serviciu să vă abonați, dar, mai întâi, să ne adâncim mai adânc în ceea ce înseamnă un serviciu VPN.


Cel mai bun VPN pentru Android TV Box

Cel mai bun VPN pentru Android TV Box

Cel mai bun VPN pentru Android TV Box – Rezumat

Iată o listă cu cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza pe Android TV Box.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Acești furnizori VPN au fost testați și au ajuns în vârful listei noastre în analiza de astăzi. Dacă doriți să aruncați o privire rapidă asupra a ceea ce urmează să acoperim în continuare, consultați acest tabel.

Cel mai bun VPN pentru o cutie TV Android

Alegerea serviciului VPN potrivit pentru Android TV Box vă va permite să aveți o lățime de bandă nelimitată pentru navigarea dvs., precum și să preveniți orice nivel de accelerație care ar putea fi impus de ISP-ul dvs. Acest lucru este esențial, deoarece majoritatea casetelor ar fi folosite pentru a transmite videoclipuri online.

Un furnizor de calitate ar trebui să aibă, de asemenea, multe servere împrăștiate în întreaga lume. Dacă nu păstrează jurnalele activității unui utilizator, acesta ar fi un avantaj suplimentar. Având în vedere că am terminat elementele de bază, să eliminăm cu cel mai bun VPN pentru Android TV Box Review:

ExpressVPN

Examinare ExpressVPN

ExpressVPN este cunoscut că se clasează printre cei mai buni furnizori de servicii de pe piață și funcționează foarte bine cu un set de cutii Android TV. De asemenea, îl vei putea utiliza cu dispozitive precum un smartphone sau computerul Windows. Este considerat a fi unul dintre cele mai bune VPN-uri utilizate pentru streaming. Acest lucru se datorează vitezei sale rapide și lipsei restricțiilor de lățime de bandă.

ExpressVPN este, de asemenea, în vârf când vine vorba de securitate. Utilizează criptarea AES pe 256 biți și nu își înregistrează adresa IP sau site-urile pe care le vizitați. Există chiar și un comutator de oprire care oprește tot traficul de internet atunci când conexiunea la VPN este renunțată.

Acesta oferă acces la mai mult de 120 de locații în 78 de țări diferite, astfel încât nu veți fi lipsiți niciodată de punctele de conectare. Dacă vrei să o testezi, ExpressVPN oferă un proces gratuit pentru utilizatorii iOS și o garanție de returnare de 30 de zile pentru toate dispozitivele. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest furnizor, citiți Recenzia completă a ExpressVPN.

NordVPN

Recenzie NordVPN

Unul dintre motivele principale pentru care acest VPN este foarte recomandat este faptul că este bazat pe Panama. Deci, nu este legat de aceleași obligații pe care le-ar putea avea alte companii VPN atunci când vine vorba de solicitări guvernamentale.

NordVPN oferă diferite tipuri de servere, inclusiv unele optimizate pentru streaming ultra-rapid. Dacă hardware-ul acceptă 4K, aveți noroc să lucrați cu acest VPN. Mai bine, NordVPN oferă șansa de a conecta 6 dispozitive sub un abonament. Aceasta este considerată a fi mai generoasă decât majoritatea altor furnizori VPN de acolo.

În cazul în care aveți probleme, echipa lor de asistență este disponibilă 24/7 în așteptare pentru a vă rezolva problemele prin chat live. Pentru a afla mai multe, consultați Recenzia NordVPN.

BulletVPN

Revizuirea BulletVPN

BulletVPN este al treilea pe lista noastră. Furnizorul are serverele împrăștiate strategic în întreaga lume. Se aprind repede și sunt perfecte pentru streaming constant. Cu toate acestea, rețeaua de server este destul de mică, deoarece această VPN este destul de nouă. Ne așteptăm la un plan de distribuție mai mare în viitor. 

Acest VPN deblochează majoritatea serviciilor de streaming majore. Puteți accesa servere în mai mult de 30 de țări. Aplicația lor este bine concepută, ușor de utilizat și o opțiune solidă pentru începători. Dacă nu sunteți atât de priceput pentru tehnologie, aplicația BulletVPN este ceea ce căutați. Este compatibil cu dispozitivele PC, Mac, iOS și Windows. Citiți mai multe despre recenzia BulletVPN aici.

SurfShark

SurfShark

SurfShark nu a mai fost de foarte mult timp, dar până acum sunt impresionat. Au creat o VPN puternică care concurează cu alți lideri ai industriei. 

Încă de la lansare, VPN nu a formulat nicio afirmație vagă. Orice au promis, au livrat. De exemplu, una dintre principalele lor promisiuni a fost că va debloca Netflix SUA și ghici ce a făcut.

Caracteristicile lor includ securitate de vârf, viteze rapide de aprindere și posibilitatea de a transmite conținut restricționat din întreaga lume. Vrei mai mult? Ei bine, cred că vă va plăcea faptul că acest furnizor oferă conexiuni simultane nelimitate. Afla mai multe despre SurfShark.

Cum se instalează un VPN pe Android TV Box

Pentru a configura VPN pe Android TV Box, va trebui să vă înscrieți ExpressVPN și obțineți atât numele dvs. de utilizator, cât și parola. Odată făcut acest lucru, iată pașii pe care trebuie să îi urmați:

 1. Lansați Google Play Store pe Android TV Box.
 2. Căutați ExpressVPN. 
 3. După ce ați găsit-o, alegeți să instalați. 
 4. Acum îl vei putea găsi în secțiunea Aplicații din caseta ta. 
 5. Deschideți ExpressVPN, apoi deschideți opțiunile făcând clic pe barele din stânga sus.
 6. Selectați Autentificare.
 7. Introduceți datele de acreditare, apoi conectați-vă. 
 8. Veți vedea o listă de servere din care puteți alege. 
 9. Alege-l pe cel mai potrivit pentru tine.
 10. Faceți clic pe ea, iar aplicația va lansa o conexiune la server.
 11. Va apărea un pop-up, confirmându-vă conexiunea.
 12. Acum puteți transmite emisiunile sub conexiune.

VPN definit

O rețea privată virtuală este un instrument simplu care permite unuia să-și ascundă locația și să le cripteze datele în timp ce sunt online. Acest lucru se realizează prin conexiunea dintre dispozitivele dvs. online și un server securizat, care este menit să se ocupe de toată activitatea dvs. online.

O casetă Android TV, de exemplu, se va conecta la un server VPN, care va acționa ca un tunel prin care vor trece toate datele dvs. Conexiunea este criptată, ceea ce înseamnă că nimeni nu va putea vedea, copia sau manipula datele dumneavoastră.

Serverele VPN pot fi găsite oriunde în lume. Acest lucru permite unei persoane din Marea Britanie, de exemplu, să se conecteze la un server VPN din Detroit și toată activitatea sa online va trece prin serverul Detroit. Adresa sa IP va fi schimbată, permițându-i să pară ca și în Regatul Unit.

Cum să verificați dacă VPN funcționează pe Android TV Box?

Iată ce trebuie să faceți pentru a vedea dacă VPN își ascunde adresa IP pe Kodi TV Box sau nu.

 1. Lansați browserul web pe Android Box și accesați https://whatismyip.network/
 2. Apoi, notează adresa IP pe care o primești.
 3. Apoi, lansați aplicația VPN și conectați-vă la un server VPN.
 4. După ce ați terminat, întoarceți-vă din nou la https://whatismyip.network/ și verificați adresa IP pe care o obțineți.
 5. Dacă este unul nou, VPN-ul dvs. funcționează așa cum trebuie.

VPN gratuit pentru Android TV Box

Cuvântul „gratuit” este ispita finală pentru oricine caută un anumit produs. VPN-urile gratuite sunt peste tot pe piață. Cu toate acestea, vă sfătuiesc să le folosiți în orice circumstanțe. În primul rând, sunt foarte lente. Puteți vedea diferența de viteză când vine vorba de compararea lor cu furnizorii VPN premium. S-ar putea să așteptați literalmente mult timp în timp ce doar verificați adresa dvs. de e-mail, dar mai puțin să transmiteți un videoclip HD.

V-ați întrebat vreodată cum își câștigă banii VPN? Nu există nimic care să-i împiedice să bombardeze dispozitivele cu reclame sau să vândă istoricul personal către terți. Nu cred că o VPN funcționează în acest fel. Principala sa existență este de a asigura confidențialitatea utilizatorilor. Cu un VPN gratuit, sunteți de fapt mai expus ca niciodată.

În cele din urmă, cu un VPN gratuit, îți deschizi sistemul până la tot felul de amenințări. Aplicațiile lor ar putea infecta dispozitivul cu viruși, programe malware și software rău intenționat, fără să vă dați seama. Deci, linia de jos, stați departe de VPN-urile gratuite.

Cel mai bun VPN pentru Android TV Box Rezumat

O conexiune VPN este o modalitate sigură de a vă proteja locația. De asemenea, ajungi să-l folosești cu Kodi, sau când sunteți din mers cu smartphone-ul. Există o serie de opțiuni disponibile, care sunt accesibile și oferă un nivel ridicat de securitate. Majoritatea dispozitivelor se pot descurca bine cu o astfel de conexiune, iar aceasta include computere care rulează pe diverse sisteme de operare. ExpressVPN este considerat pentru comunitatea Android TV, deoarece are o lățime de bandă nelimitată și, de asemenea, nici o formă de accelerare atunci când transmiteți videoclipurile dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map