Cele mai bune depozite pentru Kodi 18 Leia

Care sunt cele mai bune depozite Kodi 18 Leia? Odată cu lansarea iminentă a Kodi v18, cunoscută și sub denumirea de Leia, căutați probabil surse diverse pentru a instala noi suplimente pe noua versiune XBMC. În ultimele câteva luni, multe depozite neoficiale Kodi au fost preluate din mai multe motive. Ares Wizard, Colossus repo, precum și Smash repo nu mai funcționează. Având în vedere acest aspect, aruncăm o privire asupra celor mai bune depozite pentru Kodi 18 Leia. În momentul scrierii, toate aceste funcții ar trebui să funcționeze în continuare. De asemenea, ar trebui să puteți instala aceste depozite Kodi 18 Leia de top pe computer, Mac, Android, FireStick, Xbox One și, desigur, Raspberry Pi.


Cele mai bune depozite pentru Kodi 18 Leia

Cele mai bune depozite pentru Kodi 18 Leia

Cele mai bune depozite pentru Kodi 18 Leia

Să aruncăm o privire asupra repertoriilor de sus pe care le puteți utiliza pentru a instala atât addonuri oficiale cât și neoficiale pe dispozitivul dvs. Kodi.

1. Repositorul oficial Kodi Add-on

Republica oficială de la fundația XBMC este adesea trecută cu vederea. Mulți oameni nici măcar nu știu că există. Depozitul oficial Kodi Add-on vine practic preinstalat cu aplicația Kodi. Acesta include multe plugin-uri excelente, precum iPlayer WWW, Zattoo, USTVNow, Youtube, MLB, NBCSN, printre altele. Dacă căutați suplimente Kodi care sunt sigure și ușor de utilizat, aceasta este singura repoziție în care ar trebui să aveți încredere.

2. Browser-ul TVAddons Github

TVAddons a lansat recent un nou instrument pentru Kodi. Browserul Github vă permite, practic, să instalați suplimente, precum și repos-uri terțe, fără a fi nevoie să adăugați manual adresa URL sursă în aplicația dvs. Kodi. Github este un site web pentru dezvoltatori și mulți dezvoltatori terți Kodi addon își publică creațiile pe acel site.

3. Repoziția KodiNerds

Republica KodiNerds este un depozit neoficial care se adresează în special publicului german. Dacă nu sunteți nativ vorbitor de germană, ar trebui să puteți găsi în continuare diverse suplimente utile, cum ar fi DAZN, Comedy Central, Eurosport, Zattoo, Youtube și multe altele.

4. Superrepo

Superrepo conține peste 800 de suplimente Kodi. Rețineți că unele dintre aceste pluginuri ar putea să nu mai funcționeze. De asemenea, aveți grijă asupra suplimentelor pe care le instalați folosind acest repo, deoarece unele ar putea fi considerate ilegale de utilizat în regiunea dvs. Totuși, Superrepo este unul dintre cele mai vaste depozite Kodi și merită cu siguranță să îl verificați.

5. Depozitul Kodil

Nu în ultimul rând, depozitul Kodil, similar cu Superrepo, conține o mulțime de pluginuri Kodi. Cu toate că multe dintre aceste pluginuri ar putea să nu funcționeze corect sau s-ar putea să nu meriteze timpul dvs., cu siguranță altele merită instalate. Ca și în cazul Superrepo, puteți găsi unele suplimente care le permit utilizatorilor accesul la conținutul „piratat”. Așa că faceți câteva cercetări înainte de a instala suplimente folosind acest repo.

Cel mai bun VPN pentru Kodi 18 Leia

Majoritatea suplimentelor Kodi 18 funcționează numai în anumite regiuni, cum ar fi SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Germania. Pentru a evita aceste restricții regionale și a viziona conținut live și la cerere pe orice plugin Kodi doriți oriunde doriți, trebuie să vă răsfățați locația online folosind VPN. Mai jos sunt câteva dintre avantajele pe care le obțineți atunci când utilizați VPN cu Kodi 18 Leia.

 • Deblocați suplimentele Kodi cu restricții geo-restricționate: Există o mulțime de suplimente Kodi, cum ar fi USTVNow, pe care le puteți utiliza doar în anumite regiuni. Cu VPN puteți ocoli restricțiile regionale.
 • Bypass ISP Throttling: Ați observat că viteza dvs. de Internet este decentă dacă navigați pe site-uri, dar scade brusc atunci când vizionați videoclipuri online? Dacă acesta este cazul, ISP-ul dvs. vă încărcă rapid viteza de internet. Utilizarea VPN vă permite practic să evitați acest lucru.
 • Confidențialitate finală: Adăugați un strat suplimentar de confidențialitate și securitate la toate activitățile dvs. online.
 • Aplicații VPN: Nu trebuie să fiți un tech-freak pentru a configura o conexiune VPN, datorită aplicațiilor VPN prietenoase pe PC, Mac, Android, iOS și FireStick.

Din experiența personală, ExpressVPN este cel mai bun serviciu VPN pe care îl puteți folosi cu Kodi 18 Leia. Și-au optimizat aplicațiile VPN pentru a funcționa mai bine cu suplimentele Kodi și au o politică fără jurnaluri. Vezi mai jos lista noastră cu cele mai bune VPN-uri Kodi din 2018.

Cele mai bune depozite Kodi 18 Leia – Înveliți

Deci, ce faceți din lista noastră cu cele mai bune 5 depozite Kodi 18 Leia? Credeți că lista este corectă sau ar trebui să fie incluse alte repertorii? Împărtășește-ți gândurile cu noi aruncând un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map