Cele mai bune suplimente pentru Kodi 18 Leia

Care sunt cele mai bune suplimente pentru Kodi 18 Leia? Kodi 17.6 Krypton este ultima versiune a fazei Krypton. Prin urmare, este sigur să spunem că lansarea oficială a Kodi 18 Leia este iminentă. Cea mai recentă construcție Kodi va aduce câteva funcții interesante pe tabelă. Jocul este unul dintre ei. Având în vedere toate acestea, aruncăm o privire la cele mai bune pluginuri Kodi 18 Leia pe care le puteți instala pe dvs. Amazon FireStick, Xbox One, Raspberry Pi, Android TV Box, PC și Mac.


Cele mai bune suplimente pentru Kodi 18 Leia

Cele mai bune suplimente pentru Kodi 18 Leia

Cele mai bune suplimente pentru Kodi 18 Leia

Când vine vorba de Kodi, este întotdeauna cel mai bine să instalați doar suplimente care pot fi găsite în depozitul oficial Kodi Add-on. Aceste plugin-uri sunt în principal sigure, precum și legale de utilizat. Iată care sunt topurile noastre preferate Kodi 18 Leia.

1. USTVNow

USTVNow este unul dintre cele mai populare suplimente Kodi și, de asemenea, dintr-un motiv bun. Practic, este un plugin gratuit care permite utilizatorilor să urmărească canale populare americane, cum ar fi CBS, ABC și CWTV în direct online. Dacă sunteți un utilizator Kodi, USTVNow este un must have. Îl puteți instala urmând acest ghid.

2. iPlayer WWW

IPlayer WWW este numărul doi din lista noastră de cele mai bune suplimente pentru Kodi 18 Leia. Aceste suplimente permit utilizatorilor să urmărească conținut live și la cerere de la BBC. Puteți transmite emisiuni TV populare, cum ar fi Match of The Day, Top Gear, Eastenders, precum și Peaky Blinders. Atâta timp cât vă aflați în Regatul Unit, care este. Pentru mai multe informații despre modul de configurare a addonului WWW iPlayer pe Kodi 18, aruncați o privire la aceste instrucțiuni.

3. Addon YouTube

Este sigur să spunem că Amazon și Google nu văd ochi în ochi în acest moment. Conflictul a dus la eliminarea aplicației Youtube din magazinul Amazon. Acest lucru a lăsat utilizatorii FireStick într-o dilemă. Datorită addonului Youtube Kodi, puteți accesa cu ușurință toate canalele și videoclipurile dvs. preferate de pe orice dispozitiv pe care l-ați instalat. Aceasta include Amazon Fire TV și FireStick.

4. Crackler

Crackler este un supliment gratuit și legal Kodi pe care îl puteți folosi pentru a viziona o varietate de filme și seriale TV. Puteți să vizitați site-ul web Crackle sau să instalați pluginul oficial Crackler Kodi pe computer, Mac, Android, FireStick sau Raspberry Pi. Biblioteca de filme și emisiuni TV la care veți accesa depinde de regiunea dvs. Prin urmare, utilizarea VPN este recomandată.

5. Plex

Nu mai este Plex vs Kodi, ci mai degrabă Plex ȘI Kodi. Adonul oficial Plex este acum disponibil gratuit pe Kodi. Aceasta înseamnă că puteți combina cele două cele mai bune porturi multimedia din lume. Fanii oricărei platforme s-au întrebat, de asemenea, cum vor colabora Kodi și Plex. Plex a adăugat în sfârșit un addon oficial la Kodi pe care îl puteți găsi în depozitul oficial suplimentar Kodi.

Alte Kodi Addons pentru Kodi 18 Leia

 • Funimation Acum
 • Vimeo
 • Dailymotion
 • Viewster
 • SnagFilms
 • SoundCloud
 • HGTV
 • VEVO
 • Cutie Zattoo
 • NBC Sports
 • Fox Sports Go
 • ESPN
 • PopcornFlix
 • Crunchyroll

Cel mai bun VPN pentru Kodi 18 Leia

Majoritatea suplimentelor Kodi 18 funcționează numai în anumite regiuni, cum ar fi SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Germania. Pentru a evita aceste restricții regionale și a viziona conținut live și la cerere pe orice plugin Kodi doriți oriunde doriți, trebuie să vă răsfățați locația online folosind VPN. Mai jos sunt câteva dintre avantajele pe care le obțineți atunci când utilizați VPN cu Kodi 18 Leia.

 • Deblocați suplimentele Kodi cu restricții geo-restricționate: Există o mulțime de suplimente Kodi, cum ar fi USTVNow, pe care le puteți utiliza doar în anumite regiuni. Cu VPN puteți ocoli restricțiile regionale.
 • Bypass ISP Throttling: Ați observat că viteza dvs. de Internet este decentă dacă navigați pe site-uri, dar scade brusc atunci când vizionați videoclipuri online? Dacă acesta este cazul, ISP-ul dvs. vă încărcă rapid viteza de internet. Utilizarea VPN vă permite practic să evitați acest lucru.
 • Confidențialitate finală: Adăugați un strat suplimentar de confidențialitate și securitate la toate activitățile dvs. online.
 • Aplicații VPN: Nu trebuie să fiți un tech-freak pentru a configura o conexiune VPN datorită aplicațiilor VPN prietenoase de pe computer, Mac, Android, iOS și FireStick.

Din experiența personală, ExpressVPN este cel mai bun serviciu VPN pe care îl puteți folosi cu Kodi 18 Leia. Și-au optimizat aplicațiile VPN pentru a funcționa mai bine cu suplimentele Kodi și au o politică fără jurnaluri. Vezi mai jos lista noastră cu cele mai bune VPN-uri Kodi din 2018.

Cum se instalează cele mai bune suplimente pentru Kodi 18 Leia

Pentru a configura orice supliment din lista de mai sus, tot ce trebuie să faceți este să accesați depozitul oficial suplimentar Kodi. Iată cum se instalează USTVNow Kodi addon, de exemplu.

 1. Lansați aplicația Kodi 18 Leia.
 2. Capul către Addons.
 3. Faceți clic pe pictograma de instalare suplimentară a pachetului din colțul din stânga sus.
 4. Acum selectați „Instalare din depozit”.
 5. Apoi alegeți depozitul suplimentar Kodi -> Componente video.
 6. Faceți clic pe USTVNow -> Instalare.
 7. Așteptați notificarea „Adăugată activată”.
 8. Întoarceți-vă pe ecranul de pornire Kodi și faceți clic pe Addons -> Componente video.
 9. Alegeți USTVNow.

Cele mai bune suplimente pentru Kodi 18 Leia – Wrap Up

Așadar, ce părere aveți despre lista noastră de aditivi Kodi 18 Leia de top? Ați încercat încă vreuna dintre ele? Există un plugin care credeți că ar trebui să fie și pe listă? Împărtășește-ți gândurile cu noi lăsând un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map