Cele mai bune suplimente pentru Kodi 2020

Care sunt cele mai bune suplimente Kodi din 2020? Popularitatea lui Kodi a crescut la înălțimi amețitoare în 2017. Reputația centrului multimedia a avut și un succes. În timp ce aplicația în sine este complet legală, multe suplimente terțe au fost examinate. Ceea ce mulți utilizatori Kodi nu știu este că există multe plugin-uri Kodi care sunt complet legale și sigure de utilizat. Pentru a afla mai multe despre aceste aplicații și suplimente Kodi, aruncați o privire la „Cele mai bune suplimente Kodi 2020” pentru Amazon FireStick, Android TV Box, PC, Mac, Xbox One, OpenElec și Raspberry Pi recenzii pentru Kodi 18 și Kodi 17 mai jos.


Cele mai bune Kodi Addons 2020

Cele mai bune Kodi Addons 2020

Cele mai bune suplimente pentru Kodi 2020 – Rezumat

Mai jos este lista noastră cu cele mai bune suplimente Kodi pentru Kodi 18 Leia, precum și pentru Kodi 17 Krypton. Aceste suplimente sunt populare printre Android TV, Amazon Fire Stick, PC, Mac, Raspberry Pi, precum și utilizatorii Xbox One Kodi.

 1. USTVNow
 2. iPlayer WWW
 3. Youtube
 4. Crackler
 5. plex
 6. VEVO
 7. ESPN3
 8. Fox Sports Go
 9. Crunchyroll
 10. Popcornflix

Cele mai bune Kodi Addons 2020

Iată principalele noastre 5 pluginuri Kodi pentru 2020:

1. USTVNOW – Best Kodi Addon

De la expații americani care trăiesc în afara SUA, acesta este suplimentul de care au nevoie pentru a viziona în direct canalele TV americane. Având în vedere fiabilitatea și ușurința de utilizare a USTVNow, a trebuit să punem în top lista noastră de suplimente Kodi din 2018. Linia de canale USTNOW include ABC, NBC, CBS, FOX, CW TV, POC și My9.

2. iPlayer WWW – Plugin Kodi de top din Marea Britanie

În ceea ce privește addon-urile britanice de top pentru Kodi, cu siguranță nu lipsește. Cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste suplimente rareori sunt în conformitate cu ritmul lor. iPlayer WWW nu intră în această categorie. Este cu ușurință unul dintre cele mai bune suplimente de transmisie live pe care le puteți utiliza pe Amazon FireStick, Android TV Box, PC sau Mac în Regatul Unit.

3. Youtube Kodi Addon

Pluginul Youtube Kodi, de obicei, nu l-ar face în lista noastră de topuri Kodi 2020. Cu toate acestea, datorită faptului că Google își trage aplicația Youtube a casetelor Amazon FireStick și Fire TV de la 1 ianuarie 2018, addon-ul Youtube Kodi este un lucru indispensabil pentru oricine folosește Kodi pe un FireStick.

4. Crackler – Top Kodi Addon pentru filme

Crackler este un supliment gratuit și legal Kodi pe care îl puteți folosi pentru a viziona o varietate de filme și seriale TV. Puteți să vizitați site-ul web Crackle sau să instalați pluginul oficial Crackler Kodi pe computer, Mac, Android, FireStick sau Raspberry Pi. Biblioteca de filme și emisiuni TV la care veți accesa depinde de regiunea dvs. Prin urmare, utilizarea VPN este recomandată.

5. Plex – Best Kodi Addons 2020

Nu mai este Plex vs Kodi, ci mai degrabă Plex ȘI Kodi. Adonul oficial Plex este acum disponibil gratuit pe Kodi. Aceasta înseamnă că puteți combina cele două cele mai bune porturi multimedia din lume. Fanii oricărei platforme s-au întrebat, de asemenea, cum vor colabora Kodi și Plex. Plex a adăugat în sfârșit un addon oficial la Kodi pe care îl puteți găsi în depozitul oficial suplimentar Kodi.

Obțineți mai multe conținut pe Kodi – Utilizați VPN

Majoritatea suplimentelor Kodi oficiale funcționează numai în anumite regiuni, cum ar fi SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Germania. Pentru a evita aceste restricții regionale și a viziona conținut live și la cerere pe orice plugin Kodi doriți oriunde doriți, trebuie să vă răsfățați locația online folosind VPN. Mai jos sunt câteva dintre avantajele pe care le obțineți atunci când utilizați VPN cu Kodi.

 • Deblocați suplimentele Kodi cu restricții geo-restricționate: Există o mulțime de suplimente Kodi, cum ar fi USTVNow, pe care le puteți utiliza doar în anumite regiuni. Cu VPN puteți ocoli restricțiile regionale.
 • Bypass ISP Throttling: Ați observat că viteza dvs. de Internet este decentă dacă navigați pe site-uri, dar scade brusc atunci când vizionați videoclipuri online? Dacă acesta este cazul, ISP-ul dvs. vă încărcă rapid viteza de internet. Utilizarea VPN vă permite practic să evitați acest lucru.
 • Confidențialitate finală: Adăugați un strat suplimentar de confidențialitate și securitate la toate activitățile dvs. online.
 • Aplicații VPN: Nu trebuie să fiți un tech-freak pentru a configura o conexiune VPN, datorită aplicațiilor VPN prietenoase pe PC, Mac, Android, iOS și FireStick.

Din experiența personală, ExpressVPN este cel mai bun serviciu VPN pe care îl puteți folosi cu Kodi. Și-au optimizat aplicațiile VPN pentru a funcționa mai bine cu suplimentele Kodi și au o politică fără jurnaluri. Vezi mai jos lista noastră cu cele mai bune VPN-uri Kodi din 2020.

Cele mai bune Kodi Addons 2020 – Wrap Up

Indiferent dacă utilizați Kodi 18 Leia sau Kodi 17.6 Krypton, pluginurile de top pe care le-am enumerat mai sus oferă o sursă excelentă pentru divertisment online. Totuși, cel mai important, acestea sunt dezvoltate de comunitatea oficială XBMC. Aceasta înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji că aceste suplimente vor înceta brusc să funcționeze.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map