Cele mai bune vrăjitori pentru Kodi în 2020

Vrăjitorii Kodi sunt ca niște cuțite ale armatei elvețiene. Practic, sunt programe de completare integrală care vă permit să efectuați mai multe sarcini. De exemplu, puteți instala diverse versiuni de comunitate, resetați din fabrică aplicația Kodi sau chiar puteți testa viteza Internetului din aplicația Kodi. În plus, vrăjitorii Kodi vă permit să instalați toate cele mai bune suplimente Kodi fără a fi nevoie să configurați manual depozitele. În această recenzie, aruncăm o privire asupra celor mai buni vrăjitori pentru Kodi 17.6 Krypton, precum și pentru Kodi 18 Leia în 2020.


Cele mai bune vrăjitori pentru Kodi 17 Krypton în 2017

Cele mai bune vrăjitoare pentru Kodi 17 Krypton în 2020

Instalarea celor mai buni vrăjitori pe Kodi – Atenție!

Utilizarea VPN împiedică practic ISP-ul să vă urmărească activitățile online. Fie că este vorba de navigare, streaming sau descărcare. Deși nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru acțiunile pe care le desfășurați online, vă încurajăm să utilizați VPN pentru a vă menține activitățile online. Mai jos sunt câteva dintre avantajele pe care le obțineți atunci când utilizați un VPN cu Kodi. Dacă doriți să împiedicați potențialii spioni să spioneze ceea ce faceți online, trebuie să instalați VPN. În caz contrar, confidențialitatea dvs. va fi expusă.

 • Deblocați suplimentele Kodi cu restricții geo-restricționate: Există o mulțime de suplimente Kodi pe care le puteți utiliza doar în anumite regiuni. Cu VPN puteți ocoli restricțiile regionale.
 • Bypass ISP Throttling: Ați observat că viteza dvs. de Internet este decentă dacă navigați pe site-uri, dar scade brusc atunci când vizionați videoclipuri online? Dacă acesta este cazul, ISP-ul dvs. vă încărcă rapid viteza de internet. Utilizarea VPN vă permite practic să evitați acest lucru.
 • Confidențialitate finală: Adăugați un strat suplimentar de confidențialitate și securitate la toate activitățile dvs. online.
 • Aplicații VPN: Nu trebuie să fiți un tech-freak pentru a configura o conexiune VPN, datorită aplicațiilor VPN prietenoase pe PC, Mac, Android, iOS și FireStick.

Din experiența personală, ExpressVPN este cel mai bun serviciu VPN pe care îl puteți folosi cu Kodi. Și-au optimizat aplicațiile VPN pentru a funcționa mai bine cu suplimentele Kodi și au o politică fără jurnaluri. Consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri Kodi din 2020.

Vrăjitorul Merlin – Cel mai bun vrăjitor pentru Kodi

Vrăjitorul Merlin - Cel mai bun vrăjitor pentru Kodi

Vrăjitorul Merlin – Cel mai bun vrăjitor pentru Kodi

Dacă ne-ar fi ales să instalăm un singur Wizard Kodi, Expertul Merlin ar fi cu siguranță în topul listei noastre. În total, Expertul Merlin este o bijuterie absolută și un element indispensabil pentru orice utilizator Kodi.

 • Citeste mai mult: Cum se instalează Merlin Wizard pe Kodi.

Ares Wizard – Cel mai bun vrăjitor Kodi în 2020

Ares Wizard - Cele mai bune vrăjitoare pentru Kodi în 2017

Ares Wizard – Cele mai bune vrăjitoare pentru Kodi în 2020

Vrăjitorul Ares este probabil cel mai faimos dintre ei. În ceea ce privește funcționalitatea, acest vrăjitor le are pe toate. Sarcinile pe care le puteți efectua folosind Ares includ instalarea de compilări și suplimente. De asemenea, puteți testa viteza de pe Internet și puteți reseta aplicația Kodi la setările din fabrică.

 • Citeste mai mult: Cum se instalează Asistentul Ares pe Kodi.

Portalul comunitar

Portalul comunității - Cele mai bune vrăjitori pentru Kodi în 2017

Portalul comunității – Cele mai bune vrăjitori pentru Kodi în 2020

Portalul comunitar este un addon de program care vă permite să instalați cele mai populare addonuri pe Kodi 17. Puteți utiliza, de asemenea, Portalul comunitar pentru a crea propria ta personalizare. Pluginul de program are, de asemenea, o secțiune de întreținere, precum și o listă mare de tutoriale utile. Tot importantul SportsDevil Launcher, un supliment care este esențial pentru ca addon-ul SportsDevil să funcționeze fără probleme, este de asemenea inclus în acest vrăjitor.

 • Citeste mai mult: Cum se instalează portalul comunitar pe Kodi.

Expertul Durex

Durex Wizard - Cele mai bune vrăjitoare pentru Kodi în 2017

Durex Wizard – Cele mai bune vrăjitoare pentru Kodi în 2020

Nu lăsa numele să te păcălească. Acest program suplimentar Kodi este destul de util. Puteți utiliza Expertul Durex pentru a configura construirea populară Durex Kodi. Pluginul are, de asemenea, o secțiune de întreținere și un instrument de instalare addon.

 • Citeste mai mult: Cum se instalează Durex Wizard pe Kodi.

Vrăjitor Wookie

Wookie Wizard - Cele mai bune vrăjitoare pentru Kodi în 2017

Wookie Wizard – Cele mai bune vrăjitoare pentru Kodi în 2020

Expertul Wookie vă permite să efectuați alte sarcini. Puteți instala, de exemplu, patch-uri de addonuri neoficiale din diferite regiuni. Puteți, de asemenea, să vă resetați aplicația Kodi, să testați viteza Internetului dvs. Puteți utiliza expertul pentru a instala și alte construcții ale comunității.

 • Citeste mai mult: Cum se instalează Wookie Wizard pe Kodi.

Cele mai bune vrăjitoare pentru Kodi în 2020 – Gânduri finale

Există un vrăjitor Kodi pe care l-am ratat? Cunoașteți vreun alt vrăjitor de top pentru Kodi care ar trebui inclus în lista de mai jos? Simțiți-vă liber să ne anunțați ce vrăjitor deasupra listei dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map