Cum să ascundeți IP pe Android TV Box tutorial

Cum să ascunzi IP pe Android TV Box


Cum să ascunzi IP pe Android TV Box

Dar mai intai!!

Există câteva cerințe de care aveți nevoie înainte de a continua procesul. Nu vreau să afirm ceea ce este evident, dar veți avea nevoie de dvs. Cutie TV Android ca principal instrument. Conectați-l și configurați-l. Celălalt lucru de care ai nevoie este un conexiune internet. În caz contrar, întregul proces va fi degeaba.

În cele din urmă, ar trebui să vă abonați la un Serviciu VPN înainte de a începe. Tehnic, VPN este singura modalitate de a vă ascunde adresa IP. Așa că mergeți mai departe și înregistrați-vă cu un serviciu VPN credibil. Dar înainte de a face asta, asigurați-vă că puteți găsi un aplicație dedicată pentru caseta TV din magazinul Google Play.

Cutiile TV Android compatibile

Doar pentru a vă anunța înainte de a continua, dispozitivele de care am menționat mai jos nu sunt singurele compatibile cu un VPN. Veți găsi zeci de alte nume acolo, le precizez doar pe cele care credeam că sunt cele mai bune când le-am încercat.

 • Cutie TV Android 9, Leelbox Q2 PRO S
 • Cutie TV Android 7.1.2 EASYTONE
 • SkyStream Three
 • Ediția de jocuri TV NVIDIA SHIELD
 • MINIX NEO U1
 • Cutie TV G-Box Q3 Plus
 • Cutie TV Q Plus Android 9.0
 • Cutie TV Android T95Z Plus
 • Dolamee X2 A95X Max
 • Cutie TV VANKYO TB80 4K Android 7.1
 • Cutie TV Android 8.1 HAOSIHD T9

Recomandat: Top 5 Kodi Streaming Devices Review.

Cel mai bun VPN pentru casele Android

Într-adevăr, o mulțime de pești în mare. Această parte a articolului aruncă mai multă lumină asupra VPN-urilor care trebuie să le aleagă și care să le evite. Primul, nu aveți încredere într-o VPN care oferă servicii gratuit, ai încredere în mine, este pentru binele tău. Nu se întâmplă niciodată ceea ce se întâmplă cu datele dvs. odată ce au luat în considerare. Vând-o companiilor surori? Oferiți informații guvernului?

În ceea ce privește VPN premium, trebuie să luați în considerare ceea ce vi se potrivește cel mai bine. Totul depinde de nevoile tale până la urmă. Este posibil ca unii dintre marii furnizori VPN să nu includă funcțiile pe care le căutați. De aceea mai jos am enumerat lista primele 4 VPN-uri pentru Android TV să te ajut streaming video, deblocarea conținutului geo-restricționat și ridicarea securității. Verifică-le, vei fi mulțumit, sunt sigur.

De ce ascundeți adresa IP pe Android TV Box?

Aceasta este o întrebare importantă de pus. Dacă doriți să parcurgeți toate aceste probleme, aveți dreptul să știți ce veți primi la sfârșitul liniei. Ei bine, dacă nu cunoașteți conceptul ce poate face un VPN, permiteți-mă să vă clarific:

 • În primul rând, un VPN poate modificați locația magazinului într-o altă țară. Forțați-l, opriți-l, ștergeți memoria cache și conectați-vă la un server VPN din SUA, de exemplu, și veți putea descărca like-urile lui Hulu pe teritoriul dvs..
 • Un alt beneficiu se prezintă sub forma accesarea canalelor de streaming blocate. Casetele TV Android pot ridica experiența de streaming la un nivel cu totul nou. Cu un VPN, veți accesa servicii de streaming care operează numai în anumite regiuni. Luați-mă ca exemplu suprem. Pot să curg BBC iPlayer, ITV, Netflix din SUA, și multe altele, de când am un VPN pe TV Box.
 • Descărcarea torentelor nu a fost niciodată mai ușor și mai sigur atunci când operați cu un VPN. Cu o adresă IP ascunsă, trebuie să navigați pe web în mod anonim.
 • Știți că IP-ul dvs. vă poate oferi locația reală, nu? Nu mai este o problemă. Cand tu mențineți adresa dvs. IP, nici măcar ISP-ul dvs. (Furnizor de servicii Internet) nu poate afla unde vă aflați și ce ați fost până în ultima perioadă online.

Cloak Your IP address on Android TV – Method One

Deci, acesta este cel mai simplu mod de a seta un VPN pe televizorul dvs. Android. Pentru a vă ascunde locația și adresa IP, aveți nevoie de un client VPN în căsuța dvs. Ei bine, este ca și cum ai descărca orice altceva pe Android, mergi doar la site-ul tău Play Store. Aruncați o privire la ceea ce trebuie să faceți în următoarele:

 1. Mai întâi, porniți Cutia și duceți-vă la Play Store.
 2. După aceea, căutați VPN-ul pe care doriți să îl descărcați. recomand ExpressVPN deoarece este unul dintre cele mai bune pentru Android TV.
 3. Acum, odată ce numele apare, apăsați butonul de descărcare și instalarea va începe.
 4. Între timp, înscrieți-vă pentru serviciul lor și conectați-vă cu datele de acreditare după instalarea aplicației.
 5. Vi se poate cere o cod de verificare. Accesați adresa dvs. de e-mail și verificați-o acolo.
 6. Alegeți un server VPN din lista sa dedicată în funcție de țara în care doriți să se schimbe adresa dvs. IP.
 7. Odată ce butonul de conectare devine verde, aruncă o privire la nostru Verificator IP pentru a testa dacă a fost stabilită o conexiune.
 8. Acum aveți oficial o altă adresă IP în locul celei acum acoperite.

Cum să ascunzi IP pe Android TV Box – Tutorial doi

În timp ce există o mulțime de pești în mare, este posibil ca unii dintre ei să nu îți înoate drumul. Unele VPN-uri nu au clienți pentru casele TV Android pentru orice motive. Compatibilitatea depinde în mare măsură de funcțiile televizorului.

Totuși, acest lucru nu trebuie să vă împiedice să vă asigurați conexiunea și să ocoliți restricțiile regionale. Există întotdeauna un Plan B și o voi transmite pentru tine cu un zâmbet pe față. Să începem??

 1. Dacă nu aveți ES File Explorer pe Android TV, descărcați-l acum.
 2. După aceea, folosind Cutia dvs., îndreptați-vă către „Setări“ -> ‘Sistem’ -> „Opțiuni pentru dezvoltatori”.
 3. Acum, activați Surse necunoscute.
 4. Activați ES File Explorer și faceți clic pe Unelte -> Administrator de descărcări
 5. Atingeți butonul + Nou opțiune din meniu.
 6. Acum trimiteți următoarele ca „cale”: https://thevpn.guru/ipvanish.apk. Terminat? Lovit O.K.
 7. Descărcarea va începe imediat.
 8. Apoi, deschideți fișierul pe care l-ați descărcat începeți instalarea.
 9. După ce ați terminat, lansați aplicația pe care o veți găsi pe ecranul de pornire al casetei TV.
 10. Conectați-vă cu contul VPN și conectați-vă la orice server doriți.
 11. Acum aveți o adresă IP ascunsă pe cutia TV Android

Cum să ascundeți adresa IP pe Android TV Box

După cum puteți vedea din ghidul de mai sus, configurarea VPN pe televizorul dvs. Android nu necesită cunoștințe tehnice. De fapt, întregul proces nu diferă mult de instalarea oricărei alte aplicații Android. Prin urmare, nu aveți nicio scuză să nu o faceți ascunde-ți IP-ul și criptează tot traficul de internet cu Android TV Box, mai ales dacă locuiești în țări în care furnizorii de servicii Internet trimit în mod constant notificări privind încălcarea drepturilor de autor utilizatorilor lor. În caz că aveți nevoie de ajutor suplimentar în timpul instalării ExpressVPN pe Android TV Box, da-mi un strigăt în secțiunea de comentarii mai jos, voi fi mai mult decât fericit să vă ajut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map