Cum să configurați Amazon FireStick pentru prima dată

Cum să configurați Amazon FireStick pentru prima dată? FireSticks-urile sunt pe foc! Așadar, ai primit primul FireStick Amazon și abia aștepți să-l folosești, dar nu știi cum. Următoarea generație de cele mai vândute servicii de streaming câștigă popularitate din ce în ce mai mare în rândul tăieturilor de cablu și fanaticilor de filme. Serviciile de televiziune pun zilele de cablu și satelit în spatele lor, deoarece primesc formate de streaming bazate pe internet cu aplicații disponibile pentru confortul clienților. În afară de a avea o senzație substanțială, Amazon FireStick conține conținut premium de înaltă calitate. Cu un abonament sau abonament lunar, puteți debloca mii de filme și episoade TV pe FireStick. Urmați pașii de mai jos și bucurați-vă de zeci de mii de canale și aplicații cu acces la peste 500.000 de filme și episoade TV de la Netflix, Hulu, Prime Video, NBC, HBO, Showtime și multe altele. Află pentru a-ți pune în funcțiune noul Amazon Fire Stick și a putea să funcționeze în cel mai scurt timp.


Cum să configurați Amazon Fire TV Stick pentru prima dată

Cum să configurați Amazon Fire TV Stick pentru prima dată

Ce aveți nevoie înainte de a configura FireStick

 • Un televizor compatibil: Configurarea FireStick necesită un televizor HD cu port HDMI.
 • Conexiune internet: Ar trebui să vă conectați FireStick-ul la o conexiune WiFi puternică, astfel încât transmiterea videoclipurilor să fie convenabilă.
 • Cont Amazon: De asemenea, trebuie să vă înregistrați Amazon Fire Stick în contul Amazon.

Cum să configurați FireStick pentru prima dată

Cu ce ​​vei lucra:

 • FireStick
 • Adaptor de alimentare
 • la distanta
 • Cablu de alimentare USB
 • HDMI
 • Baterii Triple-A

Pași pentru configurarea FireStick

Amazon FireSticks sunt ușor de configurat și chiar mai ușor de utilizat. Odată ce obțineți blocajul, utilizarea acestuia devine mai plăcută. Pentru toți primii cronometri, acest tutorial este pentru tine.

 1.  Dacă aruncați o privire către partea FireStick, veți observa un port de alimentare USB. Prindeți cablul de alimentare USB și conectați-l în acel port. Apoi, conectați celălalt capăt al cablului de alimentare la adaptorul de alimentare.
 2. În continuare, conectați adaptorul de alimentare la o priză.
 3. Apoi, conectați FireStick-ul la un port HDMI de pe televizor.
 4. Porniți televizorul și se va încărca logo-ul FireStick.
 5. Puneți bateriile în telecomandă și automat se vor combina cu Fire Stick.
 6. Acum trebuie să conectați FireStick-ul la Internet.
 7. În cele din urmă, înregistrați-vă FireStick în contul Amazon.
 8. Joacă orice film sau serie TV care îți vine în minte.

Note: pentru a evita orice inconvenient:

 • Dacă telecomanda nu se împerechează automat, apăsați și mențineți apăsat butonul Acasă de pe telecomandă timp de 10 secunde. Fire Stick-ul dvs. va fi trimis în Discovery Mode și împerecherea va fi făcută.
 • Amintiți-vă numărul portului HDMI pentru când vi se solicită să introduceți canalul de intrare HDMI corespunzător pe televizorul dvs..
 • Este recomandabil să economisiți parola WiFi pe Amazon în timpul configurării.
 • Stick-ul dvs. Amazon Fire TV va fi înregistrat în prealabil dacă îl primiți de pe Amazon.
 • Puteți întotdeauna să închideți FireStick-ul dacă nu ați fost conținut cu conținutul cu care v-ați furnizat.
 • Vă recomandăm să utilizați un VPN dacă ați ales să descărcați Kodi pe FireStick.

Configurarea FireStick – Sfaturi și trucuri suplimentare

 • Instalați ExpressVPN pe FireStick
 • Cum se instalează Kodi pe FireStick
 • Cum să obțineți Amazon Primul american pe FireStick în străinătate

Utilizați un VPN cu FireStick Now

FireStick-ul dvs. conține toate canalele de streaming la care vă puteți gândi, din păcate, veți avea totuși nevoie de un VPN pentru a le accesa. Majoritatea aplicațiilor, canalelor și serviciilor de pe un FireStick sunt limitate la anumite țări precum SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Germania. Dacă doriți acces la Netflix, Hulu, HBO ACUM, Prime Video, AMC, HGTV, ESPN și FOX, va trebui să vă mascați adresa IP. Evitarea acestor restricții geografice este ceea ce face un VPN, iar cea mai bună dintre ele se întâmplă să fie EXPRVPN. În general, un VPN vă oferă o nouă adresă IP la conectarea la unul dintre serverele sale din diferite țări. Cu o adresă IP americană, de exemplu, accesarea Netflix USA devine o bucată de tort.

ExpressVPN s-a dovedit a fi cel mai bun serviciu VPN pentru FireStick pentru modernizarea funcțiilor sale. Acest furnizor de servicii funcționează acum pe Amazon Fire TV Stick și Android TV, ceea ce o face cea mai potrivită aplicație VPN pentru streaming media. Puteți consulta și alt furnizor de servicii VPN din tabelul de mai jos.

Cum să configurați pentru prima dată un FirseStick

FireStick-ul dvs. este cea mai bună șansă de a găsi peste 190 de canale și aplicații, inclusiv Netflix, Hulu și Prime Video la un singur buton. Aceste mici FireSticks îți deschid un ocean de conținut multimedia pentru un efort minim și îți promit un divertisment de calitate așa cum îți place. Setarea FireStick-ului este într-adevăr dezinvoltă. Tot ce trebuie să faceți este să conectați FireStick-ul în portul HDMI al oricărui televizor, să vă conectați la Wi-Fi și să faceți flux.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map