Cum să te uiți la TV live pe Kodi 17 Krypton?

Caut mereu o cale de a face transmite cel mai bun conținut live din toată lumea. Puteți spune că sunt un avid streamer dacă doriți. Sunt destul de sigur că majoritatea dintre voi sunteți ca mine. De aceea Îți sugerez să folosești Kodi, unul dintre cele mai bune centre de divertisment acolo. Totuși, când am început să folosesc această aplicație, m-am luptat foarte mult, fiind un începător și toate. De aceea am decis să fac acest tutorial astăzi. În acest ghid, vă voi oferi toate instrucțiunile de care aveți nevoie vizionați în direct TV la Kodi 17 Krypton. Sa mergem.


Cele mai bune TV live Kodi Addons 2017

Cum să te uiți la TV live pe Kodi 17 Krypton?

Cele mai bune suplimente live TV Kodi din 2017

În cazul în care nu vă cunoașteți drumul, vă voi arăta câteva cele mai bune suplimente Kodi care ar putea să vă placă pentru streaming TV live. Verificați-le mai jos:

 1. Cutie Zattoo
 2. WWW iPlayer
 3. USTV Acum
 4. PS Vue
 5. plex
 6. Youtube
 7. Viaplay
 8. DR TV
 9. Rai la cerere

Cum să te uiți la TV live pe Kodi 17.6 Krypton

Kodi newbies, lucrurile ar putea să vi se pară prea complicate la început. Acest lucru se datorează faptului că există o curbă de învățare atașată instalării suplimentelor potrivite pentru a primi TV live gratuit pe Kodi 17. Dar nu vă faceți griji, Sunt aici să vă ghidez.

Pasul 1 – Înregistrează-te pentru un serviciu

Am sugerat mai multe canale TV live mai sus, dar o să rămân la USTVNow ca exemplu. Rețineți că puteți face același lucru și cu serviciile menționate mai sus.

Cu USTVNow, veți accesa canale TV în direct din SUA pe dispozitivul dvs. activat de Kodi. Mai întâi, să te învăț cum să faci creați un cont USTV.

 1. Pentru a începe întregul proces, accesați Site-ul oficial al USTVNow.
 2. După aceea, faceți clic pe butonul “Inscrie-te” butonul din partea dreaptă sus a ecranului.Sign_Up_USTV
 3. După ce apăsați pe Înregistrare, veți ajunge la Pagina de înregistrare a USTV.
 4. Trimiteți adresa dvs. de e-mail impreuna cu nume, prenume si parola.
 5. Acum, faceți clic pe Inscrie-te. Nu folosiți opțiunea Facebook.Înscrieți-vă cu USTVNow
 6. Odată redirecționat către pagina următoare, atingeți “Continua”.
 7. Veți vedea căsuțe precum „Sunt cetățean american” și „Sunt de acord cu Termenii și condițiile”. Verificați-le.
 8. Veți primi un e-mail de la USTV. Confirmă-ți contul.
 9. Acum, puteți transmite gratuit canalele de top din SUA folosind Kodi.
 10. Dacă doriți mai multe de la USTV, puteți actualizați-vă planul la unul premium.Planuri USTV

Pasul 2 – Obțineți suplimentul USTVNow

Dacă încă nu știți acest lucru, contul gratuit vă va permite să transmiteți până la 5 canale americane. Veți primi CBS, ABC, CW TV, Rețeaua mea TV și PBS. Este destul de obraznic pentru un cont gratuit, nu crezi? Cu toate acestea, această parte nu trebuie să vă informeze despre ce veți primi. Suntem aici pentru a vă învăța cum să instalați complementul USTV Kodi. Să o facem:

 1. După ce activați Kodi, mergeți la „Suplimente“ secțiune.
 2. Faceți clic pe butonul Pictograma pachetului în stânga sus a ecranului.Pachet Kodi
 3. După aceea, selectați „Instalare din depozit”.Instalați din Repositoriu USTV
 4. Acum, faceți clic „Depozitul Kodi Add-on”.Repositoriu suplimentar Kodi
 5. După aceea, îndreptați-vă către „Componente video”.Componente video
 6. Continuați să derulați până când vedeți Suplimentul USTVNow. Faceți clic pe asta.USTV Now Add-On
 7. După ce îl selectați, apăsați Instalare.Instalați USTV
 8. Acum, întoarce-te la ecranul de pornire al lui Kodi și du-te la Add-on-uri > Componente video. Alege USTVNow Add-on.USTV Acum
 9. Vi se va cere să vă conectați dacă aveți deja un cont valid. Tu deja Înregistrat la USTVNow,
 10. Clic Conectare.Conectați-vă la USTV
 11. Introduceți adresa de email.Introduceți adresa de email
 12. Acum, trimiteți-vă Parola.Introdu parola
 13. Când utilizați aplicația, este posibil să vedeți următorul mesaj care vă solicită reporni Kodi.Reporniți și finalizați
 14. După repornire, veți putea transmite gratuit canale în direct folosind suplimentul USTVNow pe Kodi.

De fapt, este destul de simplu. Tot ce ai nevoie este de câteva clicuri aici și acolo și ai terminat.

Cum se instalează Kodi 17.1 Krypton

Nu știu cum să obții aplicația Kodi, pentru început, urmați aceste ghiduri pe baza platformei pe care o operați.

 • PC
 • AndroidOS
 • Stick de foc
 • Chromecast
 • Zmeura Pi
 • Mac OS X

Cele mai bune componente TV live Kodi – Obțineți-le pe toate

Nu tot ceea ce îți dorești este pentru prietenii mei. Deși Kodi este unul dintre cele mai bune hub-uri de streaming de pe toate dispozitivele, unele dintre suplimente sunt disponibile numai în anumite țări. De exemplu, dacă serviciul pe care doriți să îl descărcați este un canal american, trebuie să vă aflați în SUA pentru a-l utiliza.

Din fericire, acolo este VPN vine la salvare. Este instrument perfect de rezolvare pentru a evita geo-restricțiile. Nu numai asta, dar o va face asigurați-vă dispozitivul de la tentativele de hacking și orice amenințare cibernetică.

Rețelele private virtuale au multe avantaje pentru utilizatorii de internet. Iată ce puteți face cu o VPN:

 • Accesați suplimentele geo-blocate: Dacă vă întrebați, unele suplimente de streaming, cum ar fi BBC iPlayer, ITV și multe altele, sunt disponibile numai în țara de origine. Un VPN vă permite să apăreați ca și cum sunteți prezenți în această țară prin simpla conectare la un server bazat pe teritoriul respectiv.
 • Evitați pierderea de viteză: ISP-ul tău nu are ce face decât să-ți distrugă experiența pe internet. În funcție de consumul dvs. de date, ISP-ul dvs. ar putea modificați viteza de conectare. Asta numim noi ISP Throttling. Cu un VPN, puteți ascunde-ți identitatea și evitați orice încercare de accelerație.
 • Mențineți navigarea privată: VPN-urile ascund identitatea utilizatorilor îmbrăcându-și adresa IP. După ce vă conectați la un server, veți fi primiți temporar un IP alternativ atâta timp cât conexiunea este prezentă. În felul acesta, nimeni nu poate să spioneze ce faci online.
 • Protejați-vă datele: Un VPN credibil oferă cele mai recente criptare pentru a vă proteja datele împotriva oricărui atac rău intenționat. În acest fel, vă puteți conecta la rețelele publice știind că sunteți complet în siguranță cu un VPN.

Pe baza prin ce am trecut și am văzut, ExpressVPN completează topurile în termeni de calitate, viteză, securitate, confidențialitate și extinderea serverului. ei nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorilor lor. Prin urmare, fiți siguri că orice veți face nu veți ajunge la mâinile greșite. În cazul în care nu ți-a plăcut furnizorul meu, asigurați-vă că verificați alte VPN-uri de top pentru Kodi în lista de mai jos.

Cum să transmiteți live TV pe Kodi – Înfășurați

Este tot ce îți trebuie să te uiți la TV în direct când operezi un Kodi pe dispozitiv. Pentru a fi clar, VPN-urile sunt importante dacă prețuiește-ți confidențialitatea și securitatea. Rămâi protejat cu un VPN și ocolește restricțiile regionale cu ușurință. Experiența ta contează pentru mine. Împărtășiți ce se întâmplă cu dvs. după ce aplicați aceste instrucțiuni în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map