Cum să urmărești NCAA March Madness pe Kodi

Campionatul NCAA de baschet este setat să înceapă 19 martie cu Primul Patru și sfârșește mai departe 8 aprilie 2019 cu Final Four. Nu aveți idee cât de încântat sunt să privesc unele dintre cele mai bune alee și Swishes ale NCAA. Ei bine, dacă ai Kodi, vei fi cu ușurințătrădează campionatul folosind suplimentul March Madness. Dar dacă nu știți cum să o setați? Acolo vin eu. Iată cum poți urmări NCAA March Madness pe Kodi.


Stream March Madness Free Live pe Kodi

Cum să urmărești NCAA March Madness pe Kodi

Configurați Kodi Addon de la March Madness Live

March Madness are un an oficial Kodi addon puteți instala. Nu contează ce dispozitiv utilizați, atât timp cât este compatibil Kodi, îl veți putea obține. Urmați acești pași:

 1. Să începem activarea aplicației Kodi.
 2. Apoi, îndreptați-vă către Add-on-uri.Introduceți suplimentele Kodi
 3. După aceea, faceți clic pe butonul Pictograma casetei în partea stângă sus a ecranului.Pachet Kodi
 4. Pe ecranul următor, selectați Instalați din Repositoriu urmat de Repositoriu suplimentar Kodi.Repositoriu suplimentar Kodi
 5. Acum, derulați puțin mai departe până găsiți Componente video. Faceți clic pe asta.Componente video
 6. Căutați Add-on March Madness Live și atingeți-l.Add-on live de la March Maddness
 7. Loveste instalare buton și așteptați Notificare activată suplimentar.Instalează March Madness Live
 8. În cele din urmă, du-te înapoi la dvs. Ecran de pornire Kodi și vă îndreptați către suplimente video.
 9. Vei găsi March Madness Live gata de a fi folosit.Lansați March Madness Live

Nu că Madness March necesită a abonament prin cablu. Prin urmare, chiar dacă aveți suplimentul, mai aveți nevoie de un cont de cablu pentru a accesa conținutul său în streaming.

Mai mult, există o altă modalitate prin care poți să-ți trăiești Live Madness Live pe Kodi. Pașii de mai sus sunt cea mai ușoară abordare, dar aceasta vă oferă, de asemenea, aceleași rezultate. Doar să te duci la Site-ul oficial al lui Kodi și descărcați plugin-ul March Madness. După aceea, în loc să folosiți depozitul, puteți Instalați din fișierul zip.

Un Kodi mai bun cu VPN

Este posibil să nu știți acest lucru, dar suplimentele Kodi sunt regiune restrânsă. Majoritatea acestora sunt disponibile numai în anumite țări. Luați martie nebunie, de exemplu. Chiar dacă ați reușit să primiți suplimentul, asta nu înseamnă că îl puteți utiliza. Doar utilizatorii care locuiesc în Statele Unite pot, adică., telespectatori cu o adresă IP a SUA.

Din fericire, cu un VPN, nu trebuie să fiți prezenți fizic în țară. Tot ce ai nevoie este să schimbați locația online și înșelați canalul pentru a crede că sunteți acolo. Dar cum este posibil acest lucru? Ei bine, a VPN ascunde adresa dvs. publică IP și o înlocuiește cu una dintr-o țară diferită.

Asta, desigur, se bazează pe ce server te conectezi. Când vine vorba de March Madness Live, trebuie conectați-vă la un server american. Asta vă va acorda o Adresa IP a SUA și direct acces la martie nebunie indiferent unde te afli pe hartă.

În afară de asta, Kodi este binecunoscut că nu este atât de sigur. Lasă-mă să elaborez. O mulțime de suplimente Kodi sunt neoficiale, prin urmare, nu legal. ei încalcă legile drepturilor de autor atunci când oferă material de streaming gratuit. Platforma în sine este legală. Puteți utiliza servicii plătite precum Netflix și Amazon Prime. Cu toate acestea, când începeți descărcarea suplimente neoficiale, acolo este locul intri în ape murdare. Dacă sunteți doar un utilizator căruia îi place să transmită fluxul de conținut de dragul experienței Kodi, obțineți un VPN. O sa ascunde-ți identitatea. În felul acesta, nu vei avea probleme.

Inca un lucru. Complementele ilegale nu sunt singurul lucru pentru care ar trebui să fii atent. Alte suplimente și depozite vor expune-ți dispozitivul la amenințări. Unele aplicații populare (datorită streaming-ului gratuit) pot afectează-ți dispozitivul cu malware datorită actualizărilor invizibile. Jucătorul Kodi a avertizat utilizatorii să nu le instaleze. Fii atent ce descarci. Nu știi niciodată ce vei compromite. Din fericire, VPN-urile sunt concepute pentru previn astfel de atacuri răuvoitoare cu criptare la nivel înalt. Stai în siguranță în timp ce folosești Kodi.

Cel mai bun VPN pentru Kodi

Când vorbim despre cel mai bun VPN, trebuie să menționăm Insulele Virgine Britanice furnizor ExpressVPN. După ce obțineți un abonament cu acesta, veți putea să accesați o selecție uriașă de servere pe tot globul, exact 3000+ în 94 de țări. În ceea ce privește performanța, acest furnizor este aprind rapid. Nu veți observa o ușoară scădere a cauzelor de criptare VPN. Viteza și experiența perfectă, fără fluctuații de niciun fel. 

Dacă nu se întâmplă să fii atât de luminat când vine vorba de tehnologie, ExpressVPN are ghiduri complete pe tot site-ul lor web. Puteți găsi zeci de soluții despre cum să vă configurați serviciul, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați. În ceea ce privește clienții, acestea sunt destul de simple și ușor de folosit. E o proces cu un singur clic-conectare. Alegeți un server și ați terminat.

În ceea ce privește securitatea, acest serviciu este deasupra. Ajungi la criptați-vă datele cu un singur drac Criptare de 256 biți. Nu mai zic că poți alege OpenVPN prin UDP, OpenVPN prin TCP, L2TP – protocoale IPSEC, PPTP sau SSTP. Acest lucru vă va oferi o variație în funcție de nevoile dvs. Pe de altă parte, confidențialitatea este și ceva pe care VPN îl prețuiește. Ei adoptă un politică strictă de înregistrare zero unde niciuna din datele dvs. nu este stocată sau colectată.

Pe de altă parte, există IPVanish, care este de asemenea bine echipat pentru a vă oferi experiența Kodi perfectă. Acestea fiind spuse, permiteți-mi să arunc o lumină pe altele cele mai bune VPN-uri Kodi acolo. Aici sunt ei.

Cele mai bune suplimente live sport Kodi din 2019

Iată o listă cu cele mai bune suplimente puteți utiliza pentru a transmite sporturi folosind dispozitivul dvs. Kodi activat. Rețineți că toate aceste suplimente sunt pluginuri oficiale Kodi.

 1. NBCSN
 2. Fox Sports Go
 3. ESPN
 4. MLB.TV
 5. NHL.TV
 6. USTVNow
 7. NFL GamePass
 8. NBA League Pass
 9. UFC Fight Pass
 10. Youtube
 11. SportsNet acum
 12. Cutie Zattoo

Transmiteți nebunia din martie 2019 pe Kodi Live?

Turneul NCAA March Madness din acest an promite să fie imens. Miza nu a fost niciodată mai mare, iar prezicerea unui câștig nu ar putea fi mai dificilă. Ce echipă va câștiga totul? Împărtășiți predicțiile de mai jos. Dacă aveți întrebări despre cum să transmiteți în direct campionatul din 2019 în direct pe Kodi, puteți lăsa întotdeauna un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map