Cum să urmărești NFL pe Kodi Live – Cele mai bune NFL Addons în 2019/2020

Asa ca Sezonul Ligii Naționale de Fotbal 2019 este chiar după colț și nu știi în continuare ce complement Kodi îl vei urmări. Nu lipsesc numărul de canale Kodi-addon / streaming care difuzează online NFL în direct. Dar, problema este că mulți dintre ei sunt geo-blocate în afara țărilor respective.


Tot ce trebuie să faci este să înveți cum poți transmiteți sezonul NFL în unele dintre cele mai bune suplimente ale lui Kodi. Am făcut o listă cu toate cele mai bune suplimente NFL puteți utiliza pentru a viziona jocurile pe Amazon FireStick, PC, Mac, Android, OSMC, OpenElec sau orice alt dispozitiv.

Cum să urmărești NFL pe Kodi Live - Cele mai bune NFL Addons în 2017: 2018

Cum să urmărești NFL pe Kodi Live – Cele mai bune NFL Addons din 2018: 2019

Obțineți NFL GamePass Addon pe Kodi

Componenta NFL GamePass este cea mai bună opțiune pentru vizionarea jocurilor de fotbal pe Kodi. Rețineți că veți avea nevoie un abonament NFL GamePass pentru a parcurge procesul de conectare. Este esențial să știi că înainte de a aprofunda detaliile cu privire la modul de configurare a addonului NFL Kodi.

Componenta NFL oferă versiunea International NFL GamePass, care nu poate fi accesat în afara SUA. Cu toate acestea, ca rezident din SUA, puteți selecta rețeaua NFL care vă oferă înlocuirile de fotbal.

Acum, în cazul în care sunteți în afara SUA, voi nu va putea transmite jocuri live pe International NFL GamePass. În schimb, va trebui utilizați un VPN și conectați-vă la unul dintre serverele sale din SUA. Puteți găsi suplimentul NFL GamePass în depozitul oficial al lui Kodi. Așa se face procesul:

 1. Activați aplicația dvs. Kodi și selectați „Adăugări”.
 2. Faceți clic pe pictograma Instalator de pachete în colțul din stânga.
 3. Apoi, faceți clic pe „Instalare din depozit” -> Repositoriu suplimentar Kodi.
 4. Acum, faceți clic pe NFL GamePass -> Instalare.
 5. Se va afișa notificarea NFL GamePass Addon Activată.
 6. Odată ce vedeți aplicația, du-te înapoi la ecranul de pornire Kodi.
 7. Selectați „Addons” fila din coloana din stânga.
 8. Dupa aceea, faceți clic pe Addons Video.
 9. NFL GamePass va apărea pe ecranul de start.

Poti de asemenea descărcați suplimentul oficial Kodi NFL GamePass aici apoi configurați-o selectând „Instalare din fișierul zip” in loc de „Instalați din depozit”.

Deblocați NFL GamePass Addon în SUA – VPN

Cu excepția cazului în care sunteți localnic din SUA, nu veți putea urmări partide de fotbal în direct prin intermediul suplimentului NFL GamePass. Cealaltă opțiune ar fi conectarea la un VPN la geo-spoof locația dvs. actuală. Procedând astfel, împiedicați furnizorii de conținut detectarea geo-locației tale reale. Cu ajutorul unui VPN, trebuie să vă conectați la serverul oricărei țări și câștigați adresa IP a acelei țări. În acest fel, veți ajunge accesați tot felul de conținut din țara pe care o dorești. Iată câteva funcții pe care le puteți obține folosind un VPN cu Kodi.

 • Deblocați suplimentele Kodi: Unele suplimente Kodi nu pot fi utilizate în afara regiunilor lor specifice. Dar, dacă vă conectați la un server VPN, trebuie să evitați restricțiile impuse acestor suplimente.
 • Bypass ISP Throttling: În cele mai multe cazuri, ISP-ul dvs. vă accelerează conexiunea atunci când consumați multă lățime de bandă. Cu toate acestea, atunci când sunteți conectat la un server VPN, nu va mai trebui să vă faceți griji pentru asta.
 • Confidențialitate extremă: Datorită proceselor de criptare, datele dvs. sunt în siguranță și protejate împotriva atacurilor de către terți și atacurilor rău intenționate.
 • Aplicații VPN: Puteți configura cu ușurință o conexiune VPN cu ajutorul aplicațiilor VPN prietenoase de pe computer, Mac, Android, iOS și FireStick.

ExpressVPN ar fi un VPN grozav de utilizat cu Kodi. Recomand ExpressVPN pentru aceasta rețea de server rapid adică este excelent pentru activități de streaming. Compania oferă o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți prea mulțumit de servicii, puteți obține întotdeauna o rambursare. 

Echipe NFL 2019/2020

AFC
EST
 Buffalo Bills
 Delfinii din Miami
 New England Patriots
 Jeturi din New York
NORD
 Baltimore Ravens
 Bengali din Cincinnati
 Cleveland Browns
 Pittsburgh Steelers
SUD
 Texani din Houston
 Indianapolis Colts
 Jaguarii Jacksonville
 Titanii din Tennessee
WEST
 Denver Broncos
 Șefii din Kansas City
 Încărcătoare din Los Angeles
 Programul Raiders Oakland
NFC
EST
 Dallas Cowboys
 New York Giants
 Philadelphia Eagles
 Washington Redskins
NORD
 Chicago Bears
 Detroit Lions
 Ambalatori Green Bay
 Vikingii din Minnesota
SUD
 Falcons din Atlanta
 Carolina Panthers
 New Orleans Saints
 Bucătoare de golfe Tampa
WEST
 Cardinalii Arizona
 Los Angeles Rams
 San Francisco 49ers
 Seahawks din Seattle

Stream NFL 2019 pe Kodi – Best NFL Addons

Asta înseamnă totul! Acum, vă puteți bucura de vizionarea fotbalului din confortul propriei case folosind cele mai bune suplimente NFL pentru Kodi. Există suplimente neoficiale Kodi care transmit și fluxuri de fotbal în direct, dar calitatea lor de streaming este de obicei destul de slabă. De asemenea, puteți cădea în probleme legale pentru utilizarea lor.

După ce am citit acest ghid, aș dori să vă cunosc gândurile cu privire la întregul proces. Comentează mai jos care este complementul pe care îl crezi cel mai bun pentru streamingul NFL în străinătate.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map