Cum să vizionezi filme de pe Kodi 17 – Cele mai bune filme de filmate descrise

Cum să transmiteți gratuit filme pe Kodi? Kodi este un mare centru de divertisment multimedia. Vă permite să vizionați filme, emisiuni TV și chiar canale live din orice parte a lumii. Pentru a beneficia la maxim de Kodi-ul dvs., trebuie să instalați oficial Componente de film Kodi precum Crackler, PS Vue, iPlayer WWW, ITV sau Popcornflix. În acest ghid, vă voi arăta cum să instalați aceste pluginuri oficiale și să difuzați filme pe Kodi în HD. Tutorialul de mai jos funcționează pe orice dispozitiv compatibil Kodi, inclusiv PC, Mac, Android, FireStick, Chromecast, Nvidia Shield, și Zmeura Pi. Iată care sunt cele mai bune suplimente pentru vizionarea de filme pe Kodi.


Cum să transmiteți gratuit filme pe Kodi?

Cum să vizionezi filme pe Kodi gratuit?

Deblocare mai mult conținut – Utilizați VPN

Mulți adoni Kodi funcționează numai în anumite regiuni, cum ar fi SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Germania. Pentru a evita aceste restricții regionale și a viziona conținut live și la cerere pe orice plugin Kodi doriți oriunde doriți, trebuie să vă răsfățați locația online folosind VPN. Mai jos sunt câteva dintre avantajele pe care le obțineți atunci când utilizați VPN cu Kodi.

 • Deblocați suplimentele Kodi cu restricții geo-restricționate: Există o mulțime de suplimente Kodi pe care le puteți utiliza doar în anumite regiuni. Cu VPN puteți ocoli restricțiile regionale.
 • Bypass ISP Throttling: Ați observat că viteza dvs. de Internet este decentă dacă navigați pe site-uri, dar scade brusc atunci când vizionați videoclipuri online? Dacă acesta este cazul, ISP-ul dvs. vă încărcă rapid viteza de internet. Utilizarea VPN vă permite practic să evitați acest lucru.
 • Confidențialitate finală: Adăugați un strat suplimentar de confidențialitate și securitate la toate activitățile dvs. online.
 • Aplicații VPN: Nu trebuie să fiți un tech-freak pentru a configura o conexiune VPN, datorită aplicațiilor VPN prietenoase pe PC, Mac, Android, iOS și FireStick.

Din experiența personală, ExpressVPN este cel mai bun serviciu VPN pe care îl puteți folosi cu Kodi. Și-au optimizat aplicațiile VPN pentru a funcționa mai bine cu suplimentele Kodi și au o politică fără jurnaluri. Consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri Kodi din 2017. Pentru un ghid detaliat al fiecăruia dintre aceste servicii, consultați această recenzie.

Cum să vizionezi filme de pe Kodi – Cele mai bune filme oficiale

Lista de mai jos include cele mai bune suplimente de filme pe care le puteți instala pe Kodi pentru a viziona filme pe Kodi 17.4 Krypton. Toate aceste pluginuri pot fi găsite în depozitul oficial Kodi Add-on. Aceasta înseamnă că sunt atât legale, cât și sigure de utilizat.

Topul filmelor Kodi

 • Crackler
 • Popcornflix
 • PS Vue
 • FilmRise
 • plex
 • iPlayer WWW
 • Youtube
 • SnagFilms
 • Viewster

Cum să vizionezi filme pe Kodi 17 Krypton

Urmați pașii de mai jos pentru instalați Crackler pe Kodi 17 Krypton. Ulterior, veți putea transmite gratuit filme pe Kodi.

 1. Accesați site-ul web Crackle și creați-vă contul gratuit dacă nu aveți deja unul.
 2. Lansați aplicația Kodi și accesați „Addons”.
 3. Selectează Pictograma Instalatorului de pachete în colțul din stânga sus.
 4. De acolo, faceți clic pe „Instalare din depozit” -> Repositoriu suplimentar Kodi -> Componente video.
 5. Faceți clic pe Crackler -> Instalare.
 6. Așteptați până când vedeți notificarea activată de Crackler Addon Enabled.
 7. Acum du-te înapoi la ecranul de pornire Kodi și selectează fila „Adăugări” din coloana din stânga.
 8. Faceți clic pe Addons Video.
 9. Toate addonurile video pe care le instalați, inclusiv Crackler, vor apărea aici.
 10. Lansați complementul Crackler și vizionați filme și emisiuni TV gratuite pe Kodi.

Cum se instalează Kodi 17 Krypton?

În cazul în care sunteți un Kodi-newbie, utilizați ghidurile de mai jos pentru a instala aplicația Kodi 17 pe dispozitivul de streaming preferat.

 • Windows PC
 • Mac OS X
 • Android
 • Zmeura Pi
 • Chromecast
 • Amazon FireStick

Este legal și sigur de utilizat Kodi?

Am abordat în detaliu problemele legale referitoare la Kodi. Pe scurt, dacă tu nu vrei să intri în probleme legale, și stai pe partea sigură, fie trebuie să utilizați pluginuri oficiale Kodi sau vizionați filme și emisiuni TV prin Kodi în mod anonim. Singura modalitate de realizare este folosirea unei rețele private virtuale a.k.a VPN.

Cum să transmiteți filme pe Kodi? The Wrap-Up

Așadar, instalați aplicația Kodi dacă nu ați făcut acest lucru deja. Apoi, configurați oricare dintre suplimentele oficiale pe care le-am sugerat mai sus. În cele din urmă, urmăriți gratuit filme pe Kodi. Nu uitați să nu vă lăsați confidențialitatea expusă când utilizați suplimente terțe. Asigurați-vă că sunteți întotdeauna conectat la un server VPN pentru a păstra ceea ce faceți online. Doar în cazul în care aveți nevoie de ajutor suplimentar pentru a configura totul, lăsați un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map