Cum se instalează aplicațiile Android pe FireStick – Ghidul Sideload

Bine, așa că scriu asta astăzi pentru că eu nu am găsit Youtube și Kodi în biblioteca FireStick-ului meu cu ceva timp in urma. Deși dispozitivul este excelent și totul, dar unele aplicații nu sunt disponibile dintr-un motiv sau altul. Acesta este motivul pentru care căutați aici o modalitate de a face încercați din nou aplicațiile de pe dispozitivul Amazon. Ei bine, prietenii mei, te-am acoperit. vrei sa instalați aplicații Android pe FireStick? Ai inteles. Urmați acest ghid și învață cum să faci acest lucru.


Cum să încărcați aplicațiile Android pe FireStick

Cum se instalează aplicațiile Android pe FireStick – Ghidul Sideload

Cum se instalează aplicații Android pe FireStick cu ES File Explorer

Există o mulțime de aplicații Android care sunt nu este disponibil prin magazinul Amazon. Kodi, de exemplu, este unul dintre ei. Youtube lipsește și din biblioteca Amazon. Acest lucru se datorează faptului că Google este nemulțumit de faptul că produsele lor nu sunt permise pe Amazon Store, iar YouTube este o nefericire din cauza acestui atac. Au scos din aplicația Amazon toate aplicațiile pe care le dețin.

Desigur, doriți să adăugați astfel de aplicații la Fire TV indiferent de. Iată cum puteți instalați fișiere APK Android pe FireStick cu ES Explorer.

 1. Porniți Fire Stick și îndreptați-vă către Setări.
 2. După aceea, navigați la Sistem apoi apăsați pe Opțiuni pentru dezvoltatori.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Acum, activați „Aplicații din surse necunoscute”.FireStick-Necunoscut-sources-1
 4. Click pe Aprinde.Aprinde
 5. În continuare, căutați ES File Explorer în meniul de căutare.
 6. Descărcați aplicația și instalați-o pe FireStick.
 7. Acum, lansați ES Explorer și mergeți la Instrumente.
 8. Este timpul să descărcați Kodi apk. Capul spre Administrator de descărcări și faceți clic pe butonul Semn „+”. Se află în partea de jos a paginii, nu o vei rata.
 9. Introduceți calea apk: https://thevpn.guru/kodi-17-6.apk.
 10. Selectați O.K și numește fișierul „Kodi„.
 11. Acum că ați descărcat fișierul, Deschideți-l și începeți procesul de instalare.
 12. Odată terminat, du-te înapoi la Pagina principală a FireStick.Kodi pe Fire Stick
 13. Activați aplicația Kodi și voila.

În tutorialul de mai sus am folosit Kodi ca exemplu. Puteți urma aceeași procedură pentru orice altă aplicație Android pe care o doriți. Tot ce aveți nevoie este adresa URL a fișierului APK pe care doriți să îl instalați pe FireStick.

Cum să încărcați aplicațiile Android pe Fire Stick cu Downloader

Downloader este o altă aplicație pe care o puteți utiliza pentru a instala aplicații Android pe FireStick. În ghidul de mai jos am folosit Youtube ca exemplu.

 1. Este în mare parte același proces cu ES Explorer. Deci, din nou, trebuie să mergi la Setări apoi la Pagina dispozitiv.
 2. Selectați Opțiuni pentru dezvoltatori și Permiteți aplicații din surse necunoscute.
 3. De data aceasta, va trebui să tastați Downloader în bara de căutare.
 4. Descărcați aplicația Downloader și instalați-l pe dispozitiv.
 5. Odată instalat, deschideți-l și utilizați-l http://bit.ly/2koI960. Selectați Merge.
 6. Următor →, Youtube va începe să descarce. Odată terminat, instalați-l pentru a finaliza procesul.
 7. În cele din urmă, deschideți aplicația și vizualizați clipurile video favorite pe Youtube, în ciuda utilizării unui Fire Stick.

Cel mai bun VPN pentru Amazon Fire Stick

Indiferent de aplicația pe care o utilizați, sunteți obligat (ă) cad victima geo-restricțiilor. Unele aplicații operează numai în țara lor de origine. Luăm de exemplu Hulu, funcționează doar în Statele Unite.

Cu toate acestea, cu un VPN, ajungeți la eludează aceste geo-blocuri și accesați orice canal cu o apăsare a unui buton. Trebuie doar să vă conectați la un server unde este disponibil canalul dorit și veți fi obțineți o adresă IP valabilă în acea regiune. Drept urmare, ajungi la urmăriți / accesați orice conținut restricționat pe teritoriu.

În afară de ocolirea geo-restricțiilor, un VPN a fost, este și va fi întotdeauna un instrument de securitate pentru a proteja utilizatorii împotriva amenințărilor cibernetice. Poti navigați în siguranță pe internet în timp ce utilizați un rețea publică în cafenele, hoteluri și aeroporturi.

Mai mult, un VPN ascunde identitatea unui utilizator. Adresa dvs. IP afișează o mulțime de informații pe care nu doriți să le aflați la dispoziție, inclusiv dvs. dispozitivele, locația și browserul pe care îl utilizați. Cu toate acestea, ajungi la ascunde adresa IP și înlocuiți-l cu unul temporar bazat pe serverul la care vă conectați. Asta cu siguranță eludă orice ochi indurerat.

O astfel de platformă de streaming robust cere să fie deblocată la potențialul său maxim. Vestea bună este că poți face asta cu like-uri ExpressVPN. Obținerea aplicațiilor restricționate este o bucată de tort datorită acesteia 3000+ rețele de server. Nu numai asta, dar primești și tu intimitate tu ai dorit întotdeauna cu acesta. Cu toate acestea, nu este singurul pe piață care poate furniza astfel de servicii de calitate. Iată mai multe VPN-uri FireStick de top.

Cele mai bune aplicații Android pentru a încărca Sideload pe FireStick

Iată o listă de aplicații Android populare pe care le puteți instala pe FireStick.

Cum se instalează aplicațiile Android pe FireStick – Ghidul Sideload

Este tot ce trebuie să știi despre cum să faci încercați aplicațiile Android de pe FireStick. Rețineți că unele dintre aceste aplicații pot avea unele probleme de compatibilitate cu Fire TV. Folosind o aplicație cum ar fi Mouse Toggle totuși ar trebui să vă ajute să evitați aceste probleme. Știi că poți să-mi ceri orice vrei, nu? Dă-mi un strigăt în secțiunea de comentarii de mai jos și voi răspunde cu plăcere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map