Cum se instalează CBC Sports pe Kodi?

Când am plecat în căutarea cele mai bune sporturi live live Kodi, CBS Sports s-a ridicat în topul listei. Fiind sursa principală pentru știrile și videoclipurile sportive NFL, NHL, NBA, MLS, MLB, WNBA și NCAA au câștigat CBS Sports un fanbase remarcabil. Doar un pasionat de sport ar realiza importanța având CBS Sports pe Kodi. Instalarea suplimentului este o procedură simplă care, în schimb, vă oferă acoperirea sportivă finală.


Secțiunea CBC Sports este specializată în acoperirea evenimentelor sportive, cum ar fi Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 de la PyeongChang, Coreea. Dacă căutați instrucțiuni de instalare a addonului CBC Sports Kodi pe FireStick, Raspberry Pi, Nvidia Shield, Xbox One, Android, PC sau Mac, aruncați o privire la tutorialul de mai jos.

Cum se instalează CBC Sports pe Kodi?

Cum se instalează CBC Sports pe Kodi?

Pași pentru instalarea CBC Sports pe Kodi

Societatea canadiană de radiodifuziune, numită CBC, este firma canadiană cel mai popular post de televiziune și radio. Oferă telespectatorilor o gamă largă de programe care acoperă știri, dramă, sport și multe altele. Rețineți că Pluginul CBS Sports Kodi este restricționat regional. Cu alte cuvinte, nu vei putea folosi suplimentul decât dacă locuiești în Canada. Dacă sunteți un expat canadian cu domiciliul în afara Canada, trebuie să utilizați VPN pentru a evita aceste restricții regionale.

Urmați instrucțiunile de mai jos, astfel încât să instalați addon-ul CBC Sports pe Kodi și să urmăriți diverse evenimente sportive live, în plus față de cele mai importante și arhiva CBS Sports.

 1. Lansați Kodi Krypton.
 2. Faceți clic pe Setări pictogramă situată în partea de sus a colțului din stânga.
 3. Mergeți la Setări de sistem -> Modul expert -> Adaosuri.
 4. Comută ‘Surse necunoscute.’ Sau, altfel, nu vei putea instala accesorii terți.
 5. Faceți clic pe „Da“ când vedeți caseta de avertizare.
 6. Reveniți la ecranul de pornire Kodi.
 7. Acum, faceți clic pe pictograma „Setări”.
 8. Mergi la Manager de fișiere -> Adaugă sursa.
 9. Alegeți „Niciuna”.
 10. Dupa aceea, introduceți următoarea cale fără ghilimelele „http://fusion.tvaddons.co/”.
 11. Dați-i numele „Fusion” și faceți clic pe „OK”.
 12. Selectați Addons de pe ecranul de pornire Kodi.
 13. Apăsați pe pictograma Instalator de pachete în colțul din stânga.
 14. Alegeți „Instalare din fișierul Zip” -> Fuziune -> începe-aici.
 15. Acum, Selectați plugin.program.indigo-x.x.x.zip și instalați-l.
 16. Când vedeți notificarea activată suplimentară, reveniți la ecranul de pornire al lui Kodi.
 17. Mergi la „Complementele mele” -> „Adaosuri de programe.
 18. Selectați Indigo din listă.
 19. Acum, selectați „Addon Installer” -> „Adăugări video” -> „C“ -> Faceți clic pe „CBC Sports” -> Instalare.
 20. In cele din urma, faceți clic pe „Reporniți”.
 21. Relansează aplicația Kodi și accesați „Video Addons”.
 22. Selectați CBC Sports.

Cel mai bun VPN pentru Kodi

Știți până acum că majoritatea suplimentelor Kodi funcționează în anumite zone. Există restricții regionale care interzic accesul utilizatorilor la aceste suplimente, care nu sunt localizate unde se află. Indiferent, utilizatorii pot totuși să obțină aceste suplimente dacă își sparg locația online și apar acolo unde se bazează aceste suplimente..

O procedură de genul implică conectarea la o rețea privată virtuală. După ce securizați o astfel de conexiune, veți obține să evitați restricțiile geografice și să transmiteți conținut live și la cerere pe orice plugin Kodi. Cel mai bun lucru despre un abonament VPN de genul acesta este că nu se limitează doar la eliminarea restricțiilor regionale. Cu un VPN primiți:

 • Pentru a debloca suplimentele Kodi restricționate:  Cu VPN, veți evita ocolirea restricțiilor regionale impuse suplimentelor Kodi.
 • Confidențialitate ridicată: Datele dvs. trec printr-un tunel criptat, în cazul în care acestea sunt protejate în întregime cu straturi de protocoale.
 • Pentru a opri accelerația ISP: Când consumi multă lățime de bandă, ISP-ul îți accelerează lățimea de bandă. Cu toate acestea, atunci când vă abonați la un VPN, acest lucru nu se va mai întâmpla.
 • Aplicații VPN ușor de utilizat: În zilele noastre, aplicațiile VPN sunt foarte ușor de utilizat, cu software ușor de obținut și o mulțime de funcții.

Cel mai bun VPN pentru CBS Add On

Dacă căutați o VPN adecvată pentru Kodi, atunci nu este o alegere mai bună decât aceasta ExpressVPN. Compania administrează o rețea de server masivă care cuprinde peste 1500 de servere pe 94 de țări diferite. Cu această cantitate de servere, vă puteți conecta din orice parte a lumii. Drept urmare, dumneavoastră obțineți viteze rapide și nu există picături în legătura dvs..

Conexiunile rapide de acest gen vă permit descărcați rapid fișiere mari și transmiteți conținut video în format HD fără să bâlbâie. Mai mult, ExpressVPN software-ul este ușor de utilizat și compatibil cu Windows, Mac OS, Linux, Android, console de jocuri și televizoare inteligente.

Dacă ExpressVPN nu a fost pe placul dvs., există o mulțime de alte VPN-uri la care puteți folosi ia CBS Sports pe Kodi. În tabelul de mai jos veți găsi unele dintre cele mai bune.

Cum se instalează CBC Sports pe Kodi – Gânduri finale

Ți-am explicat tot ce trebuie să știi cu privire la Configurarea suplimentului CBC Sports pe Kodi.

Acum, vei putea urmări evenimentele sportive preferate în direct pe FireStick, Android TV sau orice alt dispozitiv pe care ai putea avea Kodi. Aveți întrebări sau întrebări? Lasă un comentariu în secțiunea de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map