Cum se instalează Depozitul Fusion pe Kodi

Căutați ITV pe Kodi? Ei bine, nu îl veți găsi în Repozitoriul oficial Kodi, cu siguranță. Am fost la tine în urmă cu ceva timp și am găsit depozitul perfect care include nu numai ITV dar și BBC iPlayer. Da, este minunat, știu. Se numeste Fuziune. Te-am emoționat pe toți? Ei bine, vă arăt cum se instalează Fusion Repository pe Kodi? Sa mergem.


Cum se instalează Fusion pe Kodi 17 Krypton

Cum se instalează Fusion pe Kodi

Faceți primul pas – Instalați aplicația Kodi

Dacă nu ați instalat încă Kodi pe dispozitivul dvs. de streaming. Urmați unul dintre ghidurile de mai jos. În cazul în care deja ați configurat aplicația, puteți săriți direct la pasul următor.

 • Instalați Kodi pe FireStick.
 • Cum să configurați Kodi pe Chromecast
 • Instalați Kodi pe computer.
 • Configurați Kodi pe Mac.

Cum se instalează Fusion pe Kodi – Un ghid simplu

Configurarea Fusion pe Kodi nu este atât de grea. Ceea ce aveți nevoie este ghidul potrivit pentru a vă ajuta. Urmați acești pași pentru instalați Fusion pe Kodi.

 1. Înainte de a putea face orice, Surse necunoscute ar trebui să fie activate. Prin urmare, accesați Setare apăsând pe Pictogramă în formă de angrenaj și direct la Setarile sistemului.Meniu Setări sistem
 2. Acum, apăsați butonul de lângă Surse necunoscute.Surse necunoscute Kodi
 3. Veți primi o notificare de avertizare. Faceți clic pe Da și treceți mai departe.
 4. Este timpul să instalați depozitul terț, Fusion. Parcurgeți drumul către Manager fișiere.Kodi File Manager
 5. Faceți dublu clic pe secțiunea Adăugare sursă.
  Adaugă sursa Kodi
 6. După aceea, trebuie să trimiteți o adresă URL validă pentru ca instalarea să funcționeze. Introduceți „Http://fusion.tvaddons.co/.“
  Adăugați Fusion Source
 7. Folosiți un nume pentru fișierul în care vă puteți aminti întotdeauna.
 8. Acum înapoi la pagina principală. Faceți clic pe pictograma Deschideți caseta exact ca în imaginea de mai jos.
  Pachet Kodi
 9. Apăsați pe Instalați din fișierul zip.
  Instalați din fișierul zip
 10. Vedeți Fusion? Faceți dublu clic pe asta.
  Selectați Fusion
 11. Acum puteți accesa conținutul Fusion Repository pe Kodi.

Obțineți ITV direct din depozitul Fusion

În instrucțiunile de mai jos, am folosit Complement ITV, dar puteți utiliza aceeași procedură pentru a instala și alte suplimente video, inclusiv BBC iPlayer, Disney Junior și altele.

 1. După ce Fusion Repository este gata de utilizare, faceți clic pe „Kodi-Repos.“Kodi Repos
 2. Apoi alegeți File English urmat de „Repository.Catchup4kodi-.1.4.zip“.Faceți clic pe Zip File
 3. În momentul în care faceți clic pe asta, veți primi o notificare care să ateste că LittleWIz Repo este activat.
 4. Ce să facă în continuare? Mergi la Add-on-uri și navigați la Instalați din Repositoriu.Instalați din Repositoriu
 5. Este evident. Selectați Littlewiz Repo.LittleWiz Repo
 6. Clic Componente video și caută ITV.ITV Fusion
 7. Instalați suplimentul ITV pe Kodi. O vei găsi pe ecranul de start.
  ITV Addon
 8. Totul este gata. Acum știți cum să instalați Fusion și suplimente suplimentare.

Kodi cu un VPN?

Indiferent de suplimentul pe care reușești să-l iei pe mâini, unii dintre ei nici măcar nu vor funcționa în funcție de locația curentă. Vezi, Complementele Kodi sunt supuse geo-restricțiilor. Asta înseamnă că își pot oferi serviciile doar în țări specifice. Dacă doriți să obțineți acces complet la aceste suplimente, trebuie să utilizați un VPN. Un instrument de securitate precum acesta poate modificați-vă locația online și te fac să apari într-o altă țară la alegere. Aceasta se întâmplă în funcție de serverul cu care vă conectați.

Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server unde este disponibil suplimentul și, voila, îl puteți utiliza. Ia ITV de exemplu; canalul este disponibil numai în Marea Britanie. Prin urmare, conectați-vă la o Server britanic, și veți primi un Adresa IP din Marea Britanie în loc de a ta acum îmbrăcat. Acum, puteți transmite fluxul ITV fără a vă face griji pentru a fi blocat.

Un alt motiv pentru a utiliza un VPN este faptul că majoritatea dintre voi au acest obicei suplimente neoficiale. Astfel de opțiuni oferă conținut ilegal și protejat de drepturi de autor. Cu toate acestea, sunteți obligat să întrebați; Este legal Kodi? Ei bine, în forma sa neatinsă, da, este. Dar, atunci când începi să folosești suplimente ilegale, s-ar putea să te confrunți cu probleme. Pana si Premier League în sine a declarat că.

Dacă nu doriți să primiți o notificare privind încălcarea drepturilor de autor, ar trebui să utilizați un VPN credibil, cum ar fi ExpressVPN cu Kodi. Nu susțin decizia dvs. de a utiliza conținut ilegal; Sunt aici de dragul unei bune experiențe Kodi, care este totul. Mai jos puteți consulta și alte VPN-uri pentru Kodi.

Fusion Repository – Ce veți obține

În cazul în care nu știți cum Fusion va îmbunătăți experiența dvs. Kodi, permiteți-mă să vă luminez. Iată ce obțineți când instalați Fusion Repository pe Kodi:

Cum se instalează Fusion pe Kodi?

De fiecare dată când Kodi își actualizează software-ul, devine mai ușor de înțeles. Totuși, la fel de ușor pe cât este, este posibil ca unii dintre voi să nu fie atât de tehnologici. Acesta este motivul pentru care sunt aici pentru a vă ajuta. Ți-am dat tot ce să știi cum se instalează Fusion pe Kodi. Acum, dacă aveți vreun cârlig în drum, asigurați-vă că mă contactați în comentariile de mai jos. Voi fi fericit să rezolv orice treceți.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map