Cum se instalează Kodi pe iPhone sau iPad fără Jailbreak

Kodi este un media player open-source pe care nu îl găsești cu ușurință în App Store. Dacă Kodi nu vă este disponibil pentru descărcare, puteți încă instalați-l pe dispozitiv. În timp ce jailbreaking-ul ar putea fi prima opțiune pentru a rezolva problema indisponibilității Kodi, alte modalități te pot ajuta să obții centrul media de pe iPhone sau iPad.


În acest articol, vă voi arăta cum să facnstall Kodi pe iPhone sau iPad fără a face jailbreak. După ce obțineți blocajul, veți transmite conținut prin Kodi pe dispozitivele iOS în cel mai scurt timp.

Cum se instalează Kodi pe iPhone sau iPad fără Jailbreak

Cum se instalează Kodi pe iPhone sau iPad fără Jailbreak

Utilizați un VPN în orice moment

În ultimele luni, utilizatorii Kodi au primit multă căldură pentru descărcarea fluxurilor ilegale și piratate prin suplimente Kodi terțe. Troll-urile de copyright au reușit să ajungă la baza acestor practici neetice, iar mulți utilizatori au trebuit să se confrunte cu anumite consecințe. Acesta este motivul pentru care vă sfătuiesc ascundeți adresa dvs. IP asta relevă cine sunteți și de unde vă conectați.

Cu toate acestea, dacă tu deghizează identitatea online, veți putea navigați pe web în mod anonim și descărcați toate addioanele Kodi pe care le doriți fără a fi monitorizat. Ceea ce trebuie să faci pentru a face acest lucru este abonați-vă la o aplicație VPN apoi conectați-vă la un server VPN. Odată ce adresa dvs. IP este înlocuită cu alta, veți beneficia de tot ceea ce trebuie să ofere un VPN:

  • Obțineți accesorii Kodi restrânse geo-restricționate: Multe suplimente Kodi nu funcționează decât dacă se află în locația unde au fost proiectate inițial. Dar, cu VPN, puteți evita aceste restricții regionale și puteți accesa suplimentele pe care le alegeți.
  • Bypass ISP Throttling: ISP încetează să vă aglomereze conexiunea și vă permite să transmiteți conținut online fără niciun fel de tamponare sau întârziere.
  • Securitate și confidențialitate: Conectându-vă la un VPN, ați înfășura datele dvs. cu protocoale de criptare robuste, care le păstrează în siguranță în orice moment.
  • Aplicații VPN: Puteți configura cu ușurință o conexiune VPN cu aplicațiile VPN prietenoase disponibile pe PC, Mac, Android, iOS și FireStick.

Cel mai bun VPN pentru instalarea Kodi

ExpressVPN este o alegere excelentă pentru accesarea serviciilor geo-restricționate ca Kodi add ons. De asemenea, furnizorul permite torentarea fără restricții privind lățimea de bandă sau utilizarea datelor. Personal, ExpressVPN s-a dovedit a fi cel mai bun serviciu VPN pe piață, în special cu Kodi.

Compania este serverele sunt optimizate să funcționezi mai bine cu suplimentele Kodi și nu este ceea ce găsești în orice furnizor VPN. Dar, dacă insistați să explorați alte opțiuni, puteți verifica lista cele mai bune VPN-uri din 2019 mai jos.

Cum se instalează Kodi pe iOS cu TweakBox

Pentru a da drumul aici este un mod fără efort instalarea Kodi pe dispozitivele tale iOS:

  1. Pe iPhone sau iPad, Accesați site-ul web al TweekBox.
  2. Atingeți Instalare acum.
  3. Vei primi apoi un mesaj pentru a permite accesul.
  4. Faceți clic pe Allow.
  5. S-ar putea să aveți nevoie introduceți parola.
  6. Faceți clic din nou pe Instalare.
  7. Odată ce aplicația este instalată, selectați Efectuat pentru a ieși.
  8. Aplicația TweakBox este acum pe ecranul de pornire.

Acum pentru a instala Kodi, trebuie să faceți următoarele:

  1. Lansați aplicația TweakBox.
  2. Apăsați pe Aplicații și selectați Aplicații pentru aplicații.
  3. În bara de căutare, de tip Kodi.
  4. Selectați Kodi și atingeți instalare.
  5. Când încercați să deschideți Kodi, veți primi un avertisment Dezvoltator Enterprise de încredere.
  6. Deschideți Setări, apoi faceți clic pe General.
  7. Selectați profiluri & Gestionarea dispozitivelor.
  8. Alegeți textul situat sub aplicația Enterprise.
  9. Dați clic pe Încredere.
  10. Când vi se solicită, faceți clic din nou pe Trust.
  11. Du-te înapoi și folosește Kodi liber pe iPhone și iPad.

Instalați Kodi pe iPhone sau iPad folosind Cydia Impactor

Una dintre cele mai ușoare metode de instalați Kodi pe iPhone sau iPad este prin Cydia Impactor, o aplicație binecunoscută disponibilă atât pentru dispozitivele Windows cât și pentru dispozitivele Apple. Această aplicație le permite proprietarilor să descarce și să instaleze aplicații non-App Store / non-Windows Store. Pentru a începe, va trebui Descarca Cydia afectator  precum și cel mai recent Fișier Kodi.IPA.

  1. Conectați iPhone-ul sau iPad-ul la computer sau Mac. În cazul în care iTunes se deschide automat când conectați dispozitivul iOS, închideți-l înainte de a merge mai departe.
  2. Lansați Cydia Impactor apoi glisați și fixați fișierul Kodi IPA pe care l-ați descărcat mai devreme în aplicație.
  3. Asigurați-vă că dispozitivul dvs. iOS este selectat în meniul derulant, apoi faceți clic pe Start.
  4. Aplicația va cere un Logare ID Apple. Este verificat cu Apple și este folosit doar pentru a semna fișierul IPA, dar puteți utilizați un ID Apple alternativ dacă confidențialitatea este o preocupare.
  5. Imediat ce instalați aplicația, mergi la Setari > General > Profiluri & Gestionarea dispozitivelor (acest lucru poate diferi ușor în funcție de versiunea dvs. de iOS).
  6. Identificați profilul cu ID-ul dvs. Apple specific și deschide-l.
  7. Atingeți butonul Încredere pentru a „avea încredere” în noua aplicație Kodi pe dispozitivul Apple.
  8. Lansați aplicația și bucurați-vă de numeroasele beneficii disponibile pentru utilizatorii Kodi.

Am încercat să facem instrucțiunile cât mai simple. Dar, în cazul în care metoda nu funcționează, continuați să știți cum puteți instalați Kodi pe iPhone sau iPad folosind Xcode o altă compatibilitate care permite aplicația.

Instalați Kodi pe iPhone sau iPad folosind Xcode

Pentru a utiliza Xcode, veți avea nevoie de trei lucruri:

  • Fișierul Kodi deb: Ia-l de la site-ul oficial Kodi.
  • Semnarea aplicației iOS: Continuați să descărcați v1.9, apoi dezarhivați fișierul.
  • Aplicația Xcode 8 din Mac App Store.

De îndată ce fișierul deb salvat pe desktop și pe celelalte de pe Mac, pot începe instrucțiunea:

  1. Începeți prin conectarea iPad / iPhone la Mac. Odata facut, deschideți Xcode.
  2. Alegeți „Creați un nou proiect Xcode.” Asigurați-vă că „Aplicația” este evidențiată pe stânga, apoi selectați „Aplicație de vizualizare unică”. Faceți clic pe Următorul.
  3. Mergi mai departe la identificați aplicația pe care doriți să o creați. Introduceți numele produsului ca Kodi și identificatorul organizației ca ceva unic pentru dvs. Lăsați celelalte câmpuri sau opțiuni așa cum sunt și alegeți să faceți aplicația universală. Faceți clic pe Următorul.
  4. Selectați o locație pentru depozitul dvs. Git în caseta următoare. Ai putea alege să o salvezi pe desktop. Faceți clic pe Următorul.
  5. Alegeți să refuzați accesul codului X la contactele dvs..
  6. Un mesaj de eroare va apărea în mijlocul ecranului Xcode. Ar trebui să citească „Nu s-au găsit identități de identificare a codurilor.” Faceți clic pe „Remediați problema”, apoi Adăugați… în caseta de dialog următoare. Introduceți ID-ul Apple și conectați-vă.
  7. Înapoi pe ecranul principal, veți vedea un mesaj care scrie: „Pentru a remedia această problemă, selectați o echipă de dezvoltare pe care să o utilizați pentru aprovizionare.” Alegeți echipa de dezvoltare este acolo și Xcode va fi ocupat „să rezolve problemele”. Totul ar trebui să fie OK în câteva minute.
  8. Lansați semnatorul de aplicații făcând clic pe pictograma salvată pe desktop după decuparea descărcării. Căutați fișierul Kodi deb și apăsați pe Deschidere. Certificatul de semnare care apare ar trebui deja completat, dar pentru profilul de aprovizionare, selectați identificatorul dorit. Apoi, faceți clic pe Start.
  9. Introduceți un nume de fișier pentru câmpul Salvați ca și faceți clic pe Salvați. App Signer va despacheta datele și va salva fișierul. După terminare, va spune Done.
  10. Indreaptați-vă la Xcode și selectați Dispozitive. Alegeți dispozitivul iOS. Odata facut, derulați în jos pentru semnul mic plus și faceți clic pe el. Nu uitați, îl veți găsi pe panoul din dreapta. Localizați și selectați fișierul ipa Aplicația iOS Semnator generată la pasul 9 și faceți clic pe Deschide. Aplicația Kodi va apărea sub Aplicații instalate imediat ce se va termina instalarea.
  11. Deconectați dispozitivul iOS. Pe măsură ce parcurgeți imaginea, veți vedea pictograma Kodi, iar după ce apăsați pe ea, este posibil să apară un mesaj „Dezvoltator de încredere”. Ignorați acest lucru atingând Anulare. Dupa asta, îndreptați-vă către Setări>Gestionarea dispozitivelor>Aplicația pentru dezvoltatori și alegeți să aveți încredere “[nume de cont].” Atingeți din nou Încredere și nu veți mai primi niciodată notificarea Dezvoltatorului de încredere.
  12. Ai terminat! Întoarceți-vă la ecranul principal și atingeți pictograma pentru a rula aplicația.

Instalați Kodi pe iOS 10 – Gânduri finale

Dacă urmați aceste instrucțiuni, puteți instala cu ușurință Kodi pe iPhone sau iPad și vă puteți bucura de varietatea de canale pe care le are de oferit. În cazul în care aveți probleme, lăsați-mi un comentariu mai jos cu interogarea dvs. și vă voi reveni cât mai curând posibil.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map