Cum se instalează USTVNow pe Kodi 17 Krypton

Te-ai săturat de abonamentele pe cablu pe termen lung? Ați dori să transmite gratuit like-urile CBS, CWTV, CBS și PBS? Apoi alăturați-vă celor 90% din Kodi utilizatorii care au activat funcția USTVNow add-on. Ai pompat cu toții, nu? Dacă doriți să începeți cu USTVNow pe Kodi, am prezentat tot ce trebuie să faceți cum se instalează USTVNow pe Kodi în acest ghid cuprinzător.


Cum se instalează USTVNow Addon pe Kodi 17 Krypton

Cum se instalează USTVNow Addon pe Kodi 17 Krypton

Pasul 1 – Înregistrează-te cu USTVNow

Deși canalul vă permite să accesați conținutul gratuit, trebuie să creați un cont. Să aruncăm o privire cum să creăm un cont gratuit și să-l actualizăm dacă este necesar:

 1. Vizita USTVNow.
 2. Evident, trebuie să atingeți “Inscrie-te”, verificați unde indică săgeata. Sign_Up_USTV
 3. Pe pagina următoare, înregistrare procesul începe.
 4. Introduceți E-mail, nume, prenume și parolă.
 5. Faceți clic pe „Înscrieți-vă”. Uitați de autentificarea pe Facebook, faceți-o în mod vechi.
  Înscrieți-vă cu USTVNow
 6. În continuare, trebuie să faceți clic pe Continua.
 7. Confirmă că ești cetățean american bifând caseta necesară și De acord cu termenii și condițiile lor.
 8. Acum, de când dumneavoastră adresa de email a fost trimis, veți primi un e-mail pentru a finaliza procesul.
 9. Ați terminat, aveți acum un cont USTVNow.
 10. Un cont gratuit vă oferă acces la 5 canale. Dacă doriți să accesați mai mult de atât, trebuie să o faceți actualizați-vă abonamentul la unul plătit.
  Planuri USTV

Obținerea USTVNow pe Kodi

Acum că aveți un cont USTVNow, tot ceea ce lipsește este suplimentul în sine. Având în vedere că USTVNow este un add-on oficial, instalarea ar necesita mult timp. Să vedem cum îl puteți obține pe dispozitivul dvs. Kodi activat:

 1. Activați aplicația Kodi și navigați la Add-on-uri.
 2. Vedeți asta Pachet deschis pictograma din stânga sus? Faceți clic pe asta.
  Pachet Kodi
 3. Pe pagina următoare, „Instalare din depozit” este ceea ce căutați.Instalați din Repositoriu USTV
 4. După aceea, dă „Depozitul Kodi Add-on” un robinet.Repositoriu suplimentar Kodi
 5. Acum, selectați „Componente video” opțiune.Componente video
 6. Căutați Suplimentul USTVNow și faceți clic pe ea.USTV Now Add-On
 7. În partea dreaptă jos a ecranului, selectați Instalare.Instalați USTV
 8. După ce descărcarea este făcută, întoarce-te la Componente video. Vei găsi USTVNow Acolo.USTV Acum
 9. Lansați suplimentul și conectați-vă cu datele de acreditare. Dacă ai sărit peste această parte, du-te înapoi și Înscrieți-vă cu USTVNow.Conectați-vă la USTV
 10. Ta e-mail este necesar mai întâi.
  Introduceți adresa de email
 11. După aceea, introduceți adresa dvs. parola.Introdu parola
 12. Uneori, complementul vă va solicita reporniți Kodi. Faceți acest lucru pentru a-l utiliza.Reporniți și finalizați
 13. Acum puteți viziona canale TV americane gratuite pe platforma activată de Kodi.

Un VPN pentru Kodi?

Poate că nu știți acest lucru deja, dar cea mai mare parte Complementele Kodi sunt restricționate în regiune. Acest lucru înseamnă că acestea pot fi accesate numai în anumite țări, prin amabilitate geo-restricții. Permiteți-mi să explic mai multe. Doar acelea cei care locuiesc în Statele Unite pot urmări conținutul USTV. Acest lucru se datorează faptului că dețin un Adresa IP americană. Cu toate acestea, dacă locuiești în străinătate, poți totuși să obții canalul cu ajutorul unui VPN. Cum? Ei bine, asta poate face un VPN:

 • O rețea privată virtuală poate ascundeți adresa dvs. IP și schimbați-vă locația cu o apăsare a unui buton. Tot ce trebuie să faceți este să selectați un server din țara în care doriți să apariți (practic) și sunteți acolo. De asemenea, vei fi obțineți o adresă IP în regiune în locul celei acum acoperite. Drept urmare, puteți accesați conținutul online al respectivului teritoriu în ciuda faptului că se află în străinătate. În ceea ce privește USTVNow, trebuie doar să vă conectați la un Serverul SUA.
 • Streamingul necesită viteză internet și nu puteți obține o conexiune bună dacă ISP-ul dvs. continuă încărcându-vă internetul. Este momentul în care Furnizorul de servicii Internet intenționat încetinește viteza de conectare pentru a regla traficul de rețea și a reduce la minimum congestionarea lățimii de bandă. Cu toate acestea, puteți evita asta folosind un VPN pentru ascunde-ți identitatea și navigați pe web în mod liber.
 • După cum am menționat mai sus, un VPN vă îmbrăcă identitatea, ceea ce înseamnă că poți navigați pe web în mod anonim. Acest lucru este util atunci când utilizați Kodi deoarece platforma include unele suplimente ilegale. Dacă suplimentele nu pot face rău, mergeți mai departe și încercați-le, fără riscuri cu VPN.

Acum, adevărata întrebare este, care este cel mai bun VPN pentru Kodi? Simplu, ExpressVPN. Folosesc acest furnizor de ceva vreme și experiența mea Kodi nu se poate îmbunătăți. Are servere în mai mult de 2500 de țări (Deblocare conținut restricționat, verificare), utilizează criptare de grad militar (Securitate, verificare) și are un politică strictă fără jurnal (Confidențialitate, verificare). O VPN credibilă ar trebui să includă o garanție de înregistrare zero, nu doriți să vă păstrați datele, nu? Verificați mai jos VPN-uri de top.

Cum se instalează USTVNow Addon pe Kodi?

Acolo te duci, băieți. Acum știți cum să instalați USTVNow pe Kodi. În primul rând, creați-vă gratuit Contul USTVNow. In cele din urma, instalați addon-ul USTVNow pe Kodi. Dupa aceea, înregistrați-vă cu un serviciu VPN pentru a accesa tot mai multe suplimente din întreaga lume. Doar în cazul în care ai nevoie de ajutor cu oricare dintre acești pași, pur și simplu dă-mi un strigat mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map