Cum se instalează VPN pe FireStick – Ultimate Guide

Vă întrebați cum puteți instala un VPN pe FireStick fără root sau jailbreak? Fire TV este unul dintre cele mai bune dispozitive de streaming de acolo. Are o bibliotecă bogată cu cele mai mari canale de streaming, cu tot mai multe servicii fiind adăugate pe listă. Acestea includ Netflix, HBO, Hulu, ESPN, CBS, și mult mai mult. Din păcate, pentru a profita din plin de Fire TV Stick, trebuie să domiciliați în SUA. Așadar, vă puteți imagina frustrarea mea când am încercat să urmăresc The Handmaid’s Tale din străinătate, doar pentru a afla că Hulu este blocată geo. Din fericire, există o soluție. Puteți utiliza o VPN pentru a răsfăța locația online a Fire Stick și pentru a face să pară că este în Statele Unite. Prin urmare, dacă doriți să știți cum să configurați un VPN pe FireStick, continua să citești.


Cum se instalează VPN pe FireStick

Cum se instalează VPN pe FireStick

Cel mai simplu mod de a instala un VPN pe Fire Stick

ExpressVPN este un furnizor VPN excelent pentru instalarea pe orice dispozitiv. De fapt, a fost unul dintre primele servicii care a avut o aplicație VPN dedicată pentru Amazon Fire TV și FireStick. Prin urmare, nu veți avea nicio problemă în configurarea acesteia. Puteți descărca aplicația gratuit de pe site-ul lor web, dar va trebui să creați o Cont ExpressVPN pentru a vă autentifica.

 1. La ce trebuie să faci mai întâi este să mergi ExpressVPN, și Inregistreaza-te. Pur și simplu alegeți un plan, introduceți e-mailul dvs., selectați o metodă de plată, apoi configurați o parolă.
 2. Apoi, deschideți-vă Fire Stick sau Amazon Fire TV și faceți clic pe „Aplicații în partea de sus a ecranului de pornire.
  Accesați aplicații

  Accesați aplicații

 3. Acum accesați „Categorii ->Utilitate’.
  Selectați Utilitate

  Selectați Utilitate

 4. Selectați aplicația ExpressVPN. Puteți utiliza, de asemenea, „Căutare’ câmp pentru a căuta aplicația pe Amazon Store, în caz că nu o puteți găsi Utilitate secțiune.
 5. Acum apăsați „obține‘ la descarca si instaleaza aplicația. După finalizarea procesului, apăsați pe „Deschis„.
 6. Următorul pas este să vă conectați la ExpressVPN prin introducerea dvs. Nume de utilizator și Parola.
 7. Și în sfârșit, tot ce trebuie să faci este alegeți cu ce server doriți să vă conectați.
 8. După ce ați stabilit o conexiune VPN, faceți clic pe butonul de pornire de pe telecomanda Fire Stick.

Beneficiile utilizării VPN pe Fire TV

Puteți debloca o mulțime de funcții ascunse pur și simplu activând un VPN pe Amazon Fire. De fapt, doar cei care locuiesc în SUA profită din plin de Fire TV. În ceea ce privește cei care se află în afara granițelor americane, nu vă veți bucura la maxim de acest serviciu. Încă îndoieli? Iată de ce trebuie să utilizați un VPN cu Firestick:

 • Deblocați canalele de streaming din SUA: Când călătoriți în afara SUA, nu veți mai avea acces la majoritatea canalelor de streaming americane din cauza acestora geo-restricții. Showtime, Hulu, HBO GO, ABC Go, NBC Sports și multe altele sunt în afara limitelor în străinătate. Dar cu un VPN, puteți schimba locația dvs. online redirecționând traficul către un server american. Astfel, veți putea urmări orice canal doriți de la oriunde.
 • Accesați video instantanee Amazon American: Amazon Prime Video este disponibil aproape peste tot, cu excepția China continentală, Cuba, Iran, Coreea de Nord, Siria. Cu toate acestea, conținutul diferă în funcție de fiecare regiune, ceea ce înseamnă că nu toți utilizatorii au acces la aceeași bibliotecă. Prin urmare, va trebui să aveți un VPN rasfata locatia ta și deblocați orice spectacol pe care îl doriți.
 • Deblocați canalele din Marea Britanie: La fel ca omologii lor americani, canalele de streaming din Marea Britanie precum BBC iPlayer, ITV și Channel 4 sunt indisponibil în afara regiunii respective. Asta înseamnă că nu îi poți urmări dacă ești în afara Regatului Unit. Cu toate acestea, cu VPN-ul potrivit, le vei putea debloca indiferent de locul în care te afli.
 • Transmiteți videoclipuri prin Kodi în mod anonim: Retele private virtuale ascunde adresa dvs. IP originală și criptați traficul dvs. de internet, ceea ce înseamnă că identitatea și activitatea online rămân ascuns din privirile indurerate ale ISP-urilor sau ale titularilor de drepturi de autor.

Instalați VPN pe FireStick cu ES Explorer

Înainte să vă povestesc în detaliu cum puteți instala Amazon Fire TV VPN fără root, trebuie să vă spun că nu toți furnizorii VPN pe care i-am testat au funcționat corect la Fire TV. IPVanish a fost cel mai bun dintre grămadă. Deci, dacă doriți să activați VPN pe dispozitivul dvs., vă sugerez abonare la IPVanish. După ce ați terminat, urmați acești pași.

Pasul 1: Instalarea ES File Explorer pe Fire TV Stick

Pentru a instala ES File Explorer pe Fire TV Stick, trebuie să accesați „Setări -> ‘Dispozitiv’ -> „Opțiuni pentru dezvoltatori”. Apoipermite „Permiteți aplicațiile din surse necunoscute” pentru a putea descărca aplicația. În ‘Căutare„Bara, tip ES Explorer și faceți clic pe pictogramă pentru a începe descarca si instaleaza proces.

Acum, ești liber lansați aplicația ES Explorer.

Pasul 2: Instalați Fire TV VPN prin ES Explorer

Puteți instala, de asemenea, un VPN Fire TV prin ES Explorer. Iată ce trebuie să faceți:

 1. Accesați meniul ES Explorer și atingeți „Unelte,’ urmat de ‘Administrator de descărcări„În meniul din stânga.
 2. În continuare, trebuie să faceți clic pe „+ Nou”Din meniul de jos.
 3. În ‘Cale’ secțiune, tip https://thevpn.guru/ipvanish.apk apoi apăsați „O.K“.
 4. Cât despre „Nume‘, introduceți ‘IPVanish„.
 5. Faceți clic pe „Descarcă acum“Pentru a începe descărcarea Fișier de instalare IPVanish.
 6. Cand Fișier apk IPVanish descărcarea este completă, atingeți „Deschide fișierul‘ la configurați-l pe televizorul Amazon Fire.
 7. Acum reveniți la ecranul de pornire Fire TV și deschide aplicația IPVanish.
 8. În cele din urmă, conectați-vă la contul dvs. și conectați-vă la orice server VPN care vă place.

Cum se instalează VPN Fire TV folosind Apps2Fire

Pentru cei care folosesc un smartphone sau dispozitiv Android, vă recomand să utilizați al doilea proces de instalare. Cu această metodă, puteți instala o aplicație din Magazinul Google Play care vă permite să aruncați orice aplicație localizată pe dispozitivul Android de pe Fire TV..

Pasul 1: Instalarea Apps2Fire pe dispozitivul Android

 1. Accesați Google Play utilizând dispozitivul Android. 
 2. În Căutare bara, tip Apps2Fire apoi faceți clic pe pictogramă. Apoi, apăsați instalare.
 3. Trebuie să descărcați Aplicația Android IPVanish în caz că nu aveți.

Pasul 2: Instalați Fire TV VPN prin Apps2Fire

 1. În primul rând, lansați Fire TV și mergeți la „Setări -> ‘Sistem’ -> „Opțiuni pentru dezvoltatori”. Apoi, activați „Permiteți aplicațiile din surse necunoscute‘ urmat de „Depanare ADB”.
 2. Acum, apăsați „Setări“ -> ‘Sistem’ -> ‘Despre’ -> ‘Reţea’ și scrieți adresa IP a televizorului dvs. Fire.
 3. Pe dispozitivul Android, deschideți aplicația Apps2Fire și apăsați „Înființat„. Vă amintiți adresa IP pe care ați scris-o înainte? Aici trebuie să o introduceți. 
 4. Căutați acum aplicația IPVanish din „Aplicații locale” apoi faceți clic pe ea și alegeți ‘Instalare.’
 5. Veți primi un notificare de la Fire TV când instalarea IPVanish este completă.

Instalați VPN pe FireStick Video Tutorial

Configurare VPN pe Amazon Fire TV – Metode alternative

Sunt alte două metode de instalare VPN Amazon Fire TV puteți utiliza dacă actualul dvs. furnizor VPN nu are aplicații Fire TV sau în cazul în care dețineți un FireStick de primă generație. Vă rugăm să rețineți că ambele alternative necesită mai mult efort și timp.

Creează-ți propriul router virtual

Dacă acționați un computer sau un Mac, puteți utiliza propria dvs. conexiune VPN și o puteți partaja cu toată casa. Puteți transforma literalmente computerul sau Mac-ul într-un router virtual urmând câțiva pași simpli. După ce ați terminat configurarea unui router virtual pe PC / Mac, puteți lansa o conexiune VPN și o puteți partaja direct cu Fire TV.

Instalați VPN pe routerul DD-WRT

Furnizorii VPN au o limită la câte dispozitive pot avea o conexiune sub un abonament. Cu toate acestea, există o lacună pe care aș dori să o învăț. daca tu Configurați VPN pe routerul DD-WRT, toate dispozitivele care sunt conectate la Wi-Fi acasă vor avea o conexiune criptată VPN. Asta, desigur, include și televizorul dvs. Fire.

Configurați direct DNS inteligent pe Fire Stick

Această abordare este destul de diferită de utilizarea unui VPN. În primul rând, Smart DNS nu criptează datele dvs., ceea ce înseamnă că veți opera cu viteză maximă atunci când deblocați conținut geo-restricționat. Mai mult, Smart DNS redirecționează o parte din traficul dvs. pe internet. Drept urmare, puteți ocoli restricțiile regionale și puteți păstra accesul la canalele locale în același timp. Procesul este destul de ușor. Doar urmați acești pași și aflați cum să configurați DNS pe Fire Stick:

 1. Lansați-vă stick-ul de foc.
 2. Mergi la ‘Setări urmat de ‘My Fire TV ”, apoi ‘Despre’.
 3. Notează-ți detaliile de conectare.
 4. Peste cap de Setări -> Reţea din nou.
 5. Selectați Uită de rețea.
 6. Găsiți din nou rețeaua dvs. și faceți clic pe ea.
 7. Introduceți parola Wi-FI, dar de data aceasta, apăsați Avansat .
 8. Introduceți datele de acreditare pe care le-ați notat înapoi la pasul 3, care sunt portal, Adresa IP și Mască de rețea (Dacă ultima cifră a fost 0, atunci introducerea 24. Dacă este 255, 32 este numărul tău).
 9. Puneți în nou Primar și DNS secundare.
 10. Totul este gata.

Cel mai bun VPN pentru Fire Stick – Recenzie 2019

Cu un număr mare de furnizori VPN de încredere acolo, veți fi iertat că nu ați putut să vă gândiți la ce serviciu VPN să alegeți. Am efectuat cercetări amănunțite și recenzii. Consultați lista oficială a cei mai buni furnizori VPN pe care îi puteți folosi pe Fire Stick sau Fire TV în 2019.

Cum se instalează un VPN pe FireStick fără Root

Nu veți începe într-adevăr să apreciați cu adevărat Fire TV-ul dvs. decât dacă instalați VPN pe el. Numărul de canale noi pe care le accesați este cu adevărat impresionant. Dacă ai nevoie de mai mult ajutor instalarea Amazon Fire TV fără root sau jailbreak, aruncă un comentariu mai jos și te voi ajuta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map