Cum se instalează Youtube pe FireStick – Ghid Sideload

Nu mai există un teren intermediar Google și Amazon. Din păcate, una dintre cele mai bune platforme de streaming a căzut victimă acestei vită. Youtube nu poate fi găsit în Amazon Store și acestea sunt principalele vești proaste pentru utilizatorii Fire Stick. Cu toate acestea, nu stăteam doar și nu așteptam să le sărute și să se machieze. Nu, eu deja a găsit o modalitate de a obține YouTube pe FireStick-ul meu. Vrei să înveți cum să faci asta? Urmați acest ghid și luați note.


Cum se instalează Youtube pe Fire Stick - Ghid de încărcare

Cum se instalează Youtube pe Fire Stick – Ghid de încărcare

Google Trage Youtube de la FireStick

Aceasta este notificare utilizatorii au primit atunci când au încercat să activeze aplicația YouTube pe FireStick sau pe Amazon Fire TV.

„Începând cu data de 2018-01-01, YouTube nu va fi disponibil pe acest dispozitiv. puteți continua să vă bucurați de creatorii și videoclipurile dvs. preferate în multe alte moduri. Vă rugăm să accesați https://goo.gl/mjZxwN pentru o listă de dispozitive pe care le puteți utiliza. “

Un purtător de cuvânt al Youtube a anunțat decizia de a elimina Youtube de pe dispozitivele Amazon precizând următoarele.

„Am încercat să ajungem la un acord cu Amazon pentru a oferi consumatorilor acces la produsele și serviciile celuilalt. Însă Amazon nu transportă produse Google, cum ar fi Chromecast și Google Home, nu pune Prime Video la dispoziția utilizatorilor Google Cast și luna trecută a încetat să vândă unele dintre cele mai noi produse ale Nest. Având în vedere această lipsă de reciprocitate, nu mai susținem YouTube pe Echo Show și FireTV. Sperăm că putem ajunge la un acord pentru a rezolva aceste probleme în curând. “

Cum să obțineți YouTube pe FireTV sau FireStick cu FireFox

Știi că ai putea descărcați un browser precum Silk și să rezolvați toată această problemă Google Amazon, nu? În browserul Silk, există un semn de carte asta îți permite ușor accesați Youtube pe Fire TV. Pentru a instala Silk și ulterior obțineți Youtube pe FireStick, urmați procesul de mai jos:

 1. Conectați Fire Stick, lansați-l și accesați „CăutareFuncția.
 2. Căutați browserul tastând Mătase în bara de căutare.Căutați browserul de mătase
 3. Pe pagina următoare, descărcați aplicația Silk.Descarcă Mătase
 4. Bine, aplicația se va descărca și instala. Odată făcut acest lucru, aleargă Mătase.
 5. După ce se deschide, veți observa o Marcaj YouTube.Marcaj YouTube
 6. Dacă faceți clic pe Youtube, vi se va cere conectați-vă cu contul dvs. Google.
 7. După ce finalizați procesul, Aplicația YouTube prin Mătase va lansa pe FIreStick fără nicio problemă.

Dacă nu preferați Mătăsea, puteți alege întotdeauna Firefox. De asemenea, este o metodă convenabilă în acest moment. Practic, trebuie să accesați aplicația Youtube din browser. Tot ce trebuie lansați Youtube pe Fire TV este de două clicuri în loc de unul. Vă puteți conecta la aplicația Youtube folosind contul Google și puteți utiliza funcția de căutare. În prezent, se pare că aruncarea videoclipurilor YouTube de pe telefonul dvs. inteligent pe FireStick folosind această metodă nu este posibilă.

Cum se instalează Youtube pe Fire Stick cu ES File Explorer

Puteți încărca aplicația YouTube pe FireStick folosind alte câteva soluții. Primul este folosind ES File Explorer.

 1. Deschis Setări din bara de meniu de sus a ecranului de pornire FireStick
 2. Deschis “Sistem”Și du-te către Opțiuni pentru dezvoltatori.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. După aceea, trebuie „Permiteți aplicații din surse necunoscute”.FireStick-Necunoscut-sources-1
 4. Click pe Aprinde.Aprinde
 5. După ce ați terminat cu asta, deschideți funcția de căutare și căutați ES File Explorer.
 6. Acum, faceți clic pe Descarca.ES File Explorer
 7. Lansați aplicația ES Explorer.
 8. Din aplicație, mergeți la Unelte -> Administrator de descărcări.
 9. Există un Semn „+” în meniul de jos, faceți clic pe asta.
 10. În ceea ce privește calea, trimiteți următoarele: http://bit.ly/2DwAApm și apăsați OK.
 11. Acum, trebuie să denumiți fișierul dvs., alegeți „Youtube” evident.
 12. Click pe Descarcă acum.
 13. Instalarea fișierului dvs. va începe acum.
 14. După ce descărcarea este făcută, selectați Deschide fișierul și instalați Youtube pe FireStick.
 15. Reveniți la ecranul de start al FireStick și lansați-vă YouTube. Este un televizor cu un S în cazul în care nu știai.Aplicația YouTube pe FireStick
 16. Începeți vizionarea cu binge.Începeți să vizionați

Cum să încărcați aplicația Youtube pe Fire Stick cu Downloader

File Explorer nu este singura aplicație care poate primi Youtube pe Stick. Dacă utilizați Downloader, veți obține aceleași rezultate. Să aruncăm o privire cum puteți face acest lucru:

Lansați batonul după conectarea tuturor cablurilor necesare. Mergi la Setări> Dispozitiv> Opțiunea dezvoltatorilor> apoi Opțiunea Permite aplicații din surse necunoscute.

 1. Lansați Amazon Fire Stick după ce l-ați conectat la internet.
 2. După aceea, va trebui să mergi la Opțiuni pentru dezvoltatori. Pentru a face acest lucru, îndreptați-vă către Setări și apoi Dispozitiv.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Acum, acest lucru nu va funcționa decât dacă vă permiteți Aplicații de la Unkown Sources. Permite acea opțiune.FireStick-Necunoscut-sources-1
 4. Când apăsați asta, vi se va cere Porniți-l. Fă-o.Aprinde
 5. Acum, înapoi la funcția de căutare. Căutați Downloader.Descărcarea aplicației
 6. Odată descărcarea terminată. Faceți clic pe Deschide.Deschideți Downloader
 7. Rulați aplicația Downloader și trimiteți următoarele: http://bit.ly/2DwAApm.
 8. Lovit Merge.
 9. Instalarea va începe. Așteptați câteva secunde.
 10. Odată terminat, accesați-vă Pagina principală a FireStick și veți vedea aplicația YouTube.
 11. Lansați-l și începeți să urmăriți.

Cum se instalează Youtube Kodi Addon

Daca ai Kodi instalat pe Amazon Fire TV, puteți configurați și pluginul Youtube Kodi pe acesta. În acest fel nu veți mai avea nevoie de aplicația Youtube și puteți utiliza addonul Youtube în schimb. Pentru a configura, addonul Youtube Kodi pe Fire Stick, urmați acest ghid.

Cel mai bun VPN pentru FireStick

Fie că este vorba de Youtube sau de orice alt canal de streaming, nu veți fi victima pentru geo-restricții. Vedeți, serviciile de streaming sunt restricționat la anumite regiuni. Dacă se întâmplă să locuiești în afara acelei zone, nu vei putea accesa conținutul acestora.

Luați de exemplu Youtube, deși aplicația este disponibilă în majoritatea țărilor din lume (blocată în câteva), nu toate videoclipurile pot fi transmise în flux. Unii utilizatori decid că videoclipurile lor trebuie vizionate doar în țara lor, prin urmare, veți fi blocat.

Cu VPN cu toate acestea, puteți eludează aceste probleme și accesați orice v-a blocat o dată sau de două ori în trecut. Puteți chiar transmite fluxuri similare lui Hulu și BBC iPlayer cu condiția să vă conectați-vă la un server din țările respective, SUA și Marea Britanie.

Nu numai asta, ci și un VPN vă asigură navigarea pe internet. S-ar putea să spuneți că doar streamingul dvs. și nimic nu se poate întâmpla, dar despre dvs. informatii despre cardul de credit? Nu ești tu plata serviciilor folosești pe FireStick? Vă amintesc că și voi sunteți navigarea folosind Silk și Mozilla? Protejeaza-te și nu vă lăsați în aer liber fără un VPN te protejează de atacurile cibernetice.

Dacă vă întrebați ce VPN să alegeți, vă sugerez să mergeți IPVanish. A fost testat cu platforma printre altele, dar acesta s-au remarcat. Incearca. Dacă nu respectă așteptările dvs., puteți alege unul dintre acestea cele mai bune VPN-uri pentru Fire Stick Ca o alternativa.

Cum se instalează aplicația Youtube pe FireStick – Înveliți

Există încă o mică șansă ca Google și Amazon să ajungă la un acord. În acest caz, Youtube va face drum spre Amazon Fire TV. Doar în caz că nu o fac, puteți utiliza întotdeauna oricare dintre trei soluții de rezolvare enumerate mai sus pentru a instala Youtube pe FireStick. Sper ca ti-am dat tot ce ai nevoie. Împărtășește-ți experiența în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map