Cum se verifică adresa IP pe Kodi

Configurarea unui VPN pe Kodi este tot ce trebuie deblocați întregul potențial al platformei. Dar cum vei ști dacă funcționează corect sau nu? Folosesc Kodi de ceva vreme și am câteva trucuri pe mânecă. Dacă doriți să vedeți dacă ați stabilit cu succes o conexiune VPN, doar verificați adresa dvs. publică. Știu, nu este atât de ușor, dar nici imposibil. I-am luat pe spate. Acest ghid vă va arăta exact cum să verificați adresa dvs. IP pe Kodi. Sa mergem.


Cum se verifică adresa IP pe Kodi

Cum se verifică adresa IP pe Kodi

Adresa IP privată față de adresa IP publică – Care este diferența?

Mulți oameni se confundă între cele două tipuri principale de adrese IP: o adresă IP publică și privată. Dispozitivul dvs. adresa IP privată sau internă este IP pe care routerul sau modemul le transmite dispozitivului respectiv. În principal, permite dispozitivului dvs. să comunice cu routerul și cu alte dispozitive pe care le-ați conectat la același router din gospodărie.

Ta IP public, cu toate acestea, este Adresa IP pe care o emite ISP-ul dvs. (furnizorul de servicii Internet). A adresa IP publică sau externă este necesar pentru a primi și trimite date pe site-uri sau aplicații. Deci, dacă doriți să vedeți dacă a VPN vă ascunde adresa IP, ta IP public este ceea ce ar trebui să verificați.

Cum să verificați adresa IP publică pe Kodi?

Câteva lucruri ar trebui făcute înainte de a putea verifica adresa dvs. IP. Totul este prezentat într-o etapă completă pas cu pas. Nu vă faceți griji.

Pasul 1 – Obțineți asistentul Indigo

Să începem adresa IP Kodi fără a vă conecta la un server VPN. Va trebui să instalați Vrăjitorul Indigo așa cum este construit mai jos.

 1. Bine, să-l lăsăm să dea drumul activarea aplicației Kodi.
 2. După aceea, îndreptați-vă către Setări. Veți găsi Pictograma roții în colțul din stânga sus al ecranului.
 3. Navigheaza catre Setarile sistemului -> Modul expert, și apoi Add-on-uri.
 4. Ar trebui să activați “Surse necunoscute”. Fără asta, nu pot fi instalate suplimente terțe.
 5. La fel ca orice altă aplicație sau dispozitiv, Kodi vă va avertiza cu o notificare. Faceți clic pe Da.
 6. Capul înapoi la Setările lui Kodi.
 7. Click pe Manager de fișiere și du-te chiar la Adaugă sursa.
 8. Atingeți Nimeni și trimiteți această cale: „Http://fusion.tvaddons.co/“.
 9. Redenumiți-l la Fuziune și apăsați OK.
 10. Înapoi la noi Ecranul de start, Click pe Add-on-uri.
 11. Există un Pictograma asemănătoare pachetului în stânga sus a ecranului. Faceți clic pe asta. 
 12. Odată ajuns acolo, ar trebui să selectați Instalați din fișierul zip. 
 13. Alegeți fișierul pe care tocmai l-ai numit „Fuziune”Și faceți clic pe începe-aici.
 14. Alege plugin.program.indigo-x.x.x.zip și lovit instalare.
 15. Va apărea o notificare care vă va informa Complementul a fost activat.
 16. Întoarceți-vă la ecranul principal al lui Kodi și faceți clic pe Complementele mele.
 17. În cele din urmă, selectați Componente de program și lansează Indigo din listă.

Pasul 2 – Obțineți adresa dvs. IP

Acum, când ați instalat Indigo, este timpul verificați adresa dvs. IP pe Kodi.

 1. Lansa Indigo și faceți clic pe ‘Informatii despre sistem’.
 2. Notă adresa IP externă și renunțați la aplicația dvs. Kodi.
 3. Acum conectați-vă la un server VPN și relansați aplicația Kodi.
 4. Lansați Indigo din nou și verificați adresa IP externă din sec ‘Informatii despre sistem’.
 5. Acum comparați cele două adrese IP împreună.
 6. Dacă VPN-ul dvs. funcționează așa cum trebuie, veți vedea două adrese IP diferite, unul înainte de a utiliza VPN și unul după.

Obținerea adresei IP de pe Kodi va face câțiva pași, dar pentru a obține pe alte dispozitive, este foarte simplu. Doar vizitați asta Identificator IP și veți putea verifica IP-ul public, IP-ul privat, dispozitivul pe care îl operați și browserul pe care îl utilizați.

Cele mai bune servicii VPN pentru Kodi

Pentru a păstra simplu, un VPN este un software de internet care adaugă securitate și confidențialitate la activitățile dvs. pe internet. Ai un ID, nu? Toată lumea face. Ei bine, adresa dvs. IP este ID-ul dvs. de internet și toată lumea o poate vedea. Adresa IP preia informații despre dvs. locația și ISP-ul dvs. (furnizor de servicii de internet). Cu un VPN, puteți ascunde-l și răsfoiește anonim. 

Mai mult, VPN-urile pot rasfata locatia ta astfel încât să puteți apărea în diferite locuri cu o apăsare a unui buton. Acest lucru este util atunci când doriți deblocați conținutul geo-restricționat. Să vedem ce mai poate face un VPN:

 • Bypass Geo-restricții: S-ar putea să descoperi că unele Complementele Kodi nu sunt disponibile a instala. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea sunt regiune specifică, ceea ce înseamnă că operează într-o anumită țară. Cu un VPN, puteți conectați-vă la un server în orice țară susținută și accesați conținut exclusiv în ciuda faptului că se află în străinătate.
 • Viteza de conectare: Uneori, când transmiteți un videoclip, sunteți martor scade brusc viteza iar videoclipul dvs. începe să tamponeze mult. Acest lucru se datorează faptului că dumneavoastră ISP îți încurajează internetul. Cu toate acestea, când vă conectați la un server VPN, puteți eludează această problemă cu ușurință.
 • Anonimatul internetului: Știți că există multe suplimente ilegale pe Kodi dreapta? Îți imaginezi că ai probleme pentru a încerca unul? Da, IP-ul dvs. poate fi urmărit la locația dvs. reală “Nu încurajez acțiunile ilegale, dar Kodi este menit să fie bucurat.” Cu un VPN, puteți ascundeți adresa dvs. IP și răsfoiește anonim. Nimeni nu poate ști ce faci.

In termeni de confidențialitate și securitate, te poți baza ExpressVPN. Îl folosesc de ani buni și nu am întâmpinat nicio problemă până acum. Încercați serviciul lor, oferă un 30 de zile garanție înapoi în caz că te-ai răzgândit. De asemenea, consultați următoarele cele mai bune VPN-uri pentru Kodi.

Cum se verifică adresa IP privată pe Kodi

Dacă este adresa IP privată a dispozitivului dvs., urmați pașii de mai jos. Rețineți că o adresă IP privată nu este IP-ul pe care se pare că îl utilizați în timp ce navigați pe web.

 1. Lansați aplicația Kodi și selectați „Setări“.
 2. Apoi, selectați ‘Informatii despre sistem’.
 3. Aici puteți vedea diversele informații despre dispozitivul pe care ați instalat aplicația dvs. Kodi inclusiv adresa sa privată IP.

Cum să verificați adresa IP Kodi – Înfășurați

Deși Kodi este foarte personalizabil, nu am găsit nicio altă metodă pe care o puteți utiliza în prezent pentru a verifica adresa dvs. publică de pe Kodi. Sperăm că ghidul de mai sus vă va fi util. Lasă un comentariu mai jos în cazul în care ai nevoie de ajutor suplimentar cu Kodi sau VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map