Este legal Kodi? Este Kodi sigur de utilizat?

Este legal Kodi? Este Kodi sigur de utilizat în SUA, Marea Britanie, Australia, Canada sau Germania? Aceasta este întrebarea pe care mulți o pun atunci când se gândește dacă instalați Kodi pe teritoriul lor PC, Mac, Amazon Fire TV, Linux, Android, sau orice alt dispozitiv de streaming Kodi este acceptat. În funcție de ce utilizați Kodi, există o posibilitate reală în care puteți intra legal bucluc.
Dacă utilizați Kodi pentru transmite filme și seriale TV utilizând suplimente neoficiale Kodi ca Exod sau SARURI, s-ar putea să faci ceva ilegal indiferent dacă îl știi sau nu. Citiți următorul ghid pentru pași pentru a vă proteja și ascunde activitățile și obiceiurile de vizualizare Kodi. Aflați cum să utilizați Kodi în siguranță și anonim cu VPN.


Este Kodi legal și sigur de utilizat?

Este Kodi Legal & Sigur de utilizat?

Este Kodi Legal?

Răspunsul este Da, Kodi este legal. Cu toate acestea, utilizatorii Kodi în Marea Britanie, SUA, Australia, Irlanda, Franța, Canada și Germania a primit Anunțuri privind încălcarea dreptului de autor ca urmare a utilizării anumitor suplimente Kodi. Nu este nimic ilegal cu privire la descărcarea și instalarea lui Kodi în sine. Problemele legale din faptul că o mulțime de suplimente de filme și să trăiești Pluginuri TV obține conținutul lor din surse piratate.
Ca utilizator final, probabil că nu aveți idee că faceți ceva greșit, cu toate acestea, care nu înlătură nici o posibilă răspundere legală a utilizării acestor suplimente. Să fii pe în siguranță, cel mai bine este să folosiți un Serviciu VPN împreună cu Kodi.
Cu VPN, nici ISP-ul dvs., nici troll-urile dvs. de copyright nu pot vedea ce faceți online. Astfel, ajungi să eviți potențialul Anunțuri privind încălcarea dreptului de autor sau scrisori de avertizare.

Actualizare 1: Pe 28 februarie 2017, au apărut știri care indică faptul că biroul de proprietate intelectuală din Marea Britanie a lansat o consultație în caseta Kodi sub presiunea deținătorilor de drepturi și a radiodifuzorilor. Scopul pare să fie întărirea legislațiilor și modificarea legilor privind drepturile de autor care nu numai că vizează vânzătorii de cutii Kodi, ci și utilizatorii finali.

Actualizare 2: Pe 7 martie 2017, Lord Toby Harris, președintele Standardelor naționale de tranzacționare din Marea Britanie, a declarat că „va avertiza, de asemenea, orice persoană sau afacere care vinde sau care operează un astfel de dispozitiv (Cutii Kodi) că încalcă legea dreptului de autor. Standardele naționale de tranzacționare vor continua să protejeze afacerile legitime și să urmărească cei care încalcă drepturile de autor în acest fel. “

Actualizare 3: Conform Open Rights Group, propunerea Proiectul de lege privind economia digitală în Marea Britanie, ar putea oferi troll-urilor cu drepturi de autor șansa de a amenința utilizatorii Kodi și partenerii de fișiere din torrent cu pedepse de până la 10 ani.

Actualizare 4: Miercuri, 26, 2017, CEJ, numită Curtea Europeană de Justiție, a decis că „lucrarea protejată de drepturi de autor obținută prin streaming de pe un site web aparținând unei terțe părți care oferă această lucrare fără acordul titularului dreptului de autor” nu beneficiază de o scutire a legilor care reglementează distribuirea conținutului drepturilor de autor. Cu alte cuvinte, transmiterea de conținut piratat folosind suplimente ilicite este acum la fel de ilegală în UE ca descărcare de materiale protejate de drepturi de autor.

Prin urmare, trebuie să fii foarte atent când folosești Kodi, mai ales dacă locuiești în Regatul Unit. Nu vă asumați niciun risc și nu folosiți VPN pentru a vă ascunde activitățile de streaming. Se pare că este doar o chestiune de timp înainte ca autoritățile să înceapă să vizeze și utilizatorii Kodi.

Cum să stai în siguranță pe Kodi?

Cel mai important aspect al utilizării Kodi este să știi ce faci. Când defilați pe Internet pentru informații despre cum să configurați Kodi și instalați suplimente pe aceasta, asigurați-vă că site-ul web care listează instrucțiunile necesare poate fi de încredere. Cunoașterea este esențială aici. Pur și simplu nu există nicio scuză pentru a vă părăsi securitate online sau confidențialitate expusă. Vei observa că majoritatea articolului legat de Kodi recomandă cu mare folos VPN cu ea și pentru un motiv întemeiat. O rețea privată virtuală adaugă un un strat suplimentar de securitate și confidențialitate la activitățile de navigare și streaming. Prin urmare, vă protejați datele private sensibile în timp ce utilizați VPN.

Este întotdeauna cel mai bine să folosești doar suplimente oficiale Kodi. Aceste pluginuri oficiale sunt legale și sigure de utilizat.

Ori de câte ori vă conectați la un server VPN, tot traficul dvs. de Internet este criptat. Asta înseamnă că nici ISP-ul dvs., nici troll-urile de copyright nu vor putea detecta fișierele pe care le descărcați sau filmele pe care le vizionați. VPN, de asemenea te protejează împotriva atacurilor omului în mijloc.

Dacă sunteți serioși cu privire la confidențialitatea dvs., utilizați VPN. Este la fel de simplu. ExpressVPN sunt probabil cele mai utilizate VPN cu Kodi. Puteți instala, de asemenea, oricare dintre următorii furnizori VPN la păstrează-ți activitatea online în siguranță și ascunsă din privirile înțepătoare ale ISP-ului dvs. sau ale potențialilor troli de drepturi de autor.

Este Kodi în siguranță?

În general, Kodi este o platformă sigură dacă știi ce faci. Din păcate, ca orice altă activitate pe care o puteți desfășura online, există anumite riscuri implicat. Mai jos, puteți găsi o listă cu toate riscurile cele mai proeminente care ar putea transforma Kodi nesigur.

 • Monitorizare ISP: ISP-ul dvs. urmărește ceea ce faceți online. Este la fel de simplu. Ei pot vedea ce site-uri web vizitați, ce fișiere descărcați și ce filme transmiteți online. Nu contează ce dispozitiv, software sau aplicație utilizați. Acesta este motivul pentru care ar putea primi mulți utilizatori care transmit filme care folosesc suplimente populare neoficiale Kodi precum Exodus scrisori de avertizare din ISP-ul lor.
 • Adăugări neoficiale Kodi: În toată cinstea, cele mai bune suplimente de instalat pe Kodi sunt neoficiale. Aceste suplimente vă permit să urmăriți cele mai recente blockbusters din hollywood, seriale TV de top, si cel mai important, transmisiuni sportive în direct. Problema este că instalarea acestor suplimente dintr-un depozit neoficial vă poate lăsa expus.
 • Atacuri MITM: Atacurile omului în mijloc sunt unul dintre cele mai mari amenințări online. Dacă un hacker reușește să se infiltreze în conexiunea dintre dvs. și Kodi, dvs. informatii personale ar putea fi compromis.
 • Hackeri și escroci: Faptul că Kodi este un software gratuit de tip open-source este o sabie cu două tăișuri. De-a lungul anilor, XBMC a devenit o țintă populară pentru hackerii care atacă streamere-uri neobservate în încercarea de a pune mâna pe informație privată.
 • Drepturi de autor: Există suplimente Kodi care vă permit să transmiteți fișiere de torrent pe Kodi. Problema este că de fiecare dată când ești descărcați un fișier torrent, practic adăugați adresa dvs. IP la fișierul roi de torrent. Troll-urile de copyright pot utiliza adresa dvs. IP la urmăriți-vă activitatea online de asemenea.
 • Cutii TV pre-încărcate Android Kodi și Amazon Fire TV Sticks: Blogul oficial Kodi a explicat, în lungime, de ce pot fi aceste cutii încărcate de Kodi nesigur. Aceste cutii TV vin cu Kodi instalate pe ele. Problema aici este că unii vânzători le completează suplimente stricate s-ar putea să nu funcționeze, sau chiar mai rău, să te lase deschis la numeroase exploatări de securitate. Vânzând unele dintre acestea cutii TV preîncărcate Kodi este chiar considerată ilegală în UE.
 • Atacuri DDoS: Dezvoltatorii Addon pot introduce coduri rău intenționate în addonuri. Apoi, utilizatorii neobservați ai acestor add-on-uri pot fi transformați botnet care efectuează Atacuri DDoS pe site-uri web de pe web. Popularul Exodus addon a fost folosit într-o asemenea manieră. Cu toate acestea, comunitatea TVAddon a fost întreprinsă de acțiuni necesare pentru ca Adodul Exodus să fie folosit în siguranță de atunci.
 • Subtitrări dăunătoare: În unele cazuri, hackerii chiar folosesc subtitrari furnizate de depozite terțe pentru a prelua controlul complet asupra dispozitivului pe care ați instalat aplicația Kodi. Fundația XBMC are cunoștință de aceste probleme și a lansat o nouă actualizare (Kodi 17.3) pentru remedierea acestora. Dacă utilizați în continuare o versiune mai veche Kodi, vă recomandăm să o actualizați la Kodi 17.3.

Este legal și sigur Kodi? Trucuri și sfaturi suplimentare

Pe lângă utilizarea VPN, există o serie de măsuri pe care le puteți efectua protejați-vă confidențialitatea online și profitați la maxim de Kodi dvs. în același timp. Uitați-vă la util Ghiduri Kodi de mai jos.

 • Ce este Kodi? Ghid pentru începători
 • Cel mai bun 5 Kodi VPN pentru 2017 Ghid de revizuire.
 • Cutiile TV Kodi sunt legale și sigure de utilizat?
 • Cele mai bune dispozitive de streaming Kodi.
 • Cel mai bun ghid de instalare a suplimentelor Kodi.
 • Cum să-mi ascund adresa IP de pe Kodi?
 • Cum să vizionezi filme anonim pe Kodi?

Este legal Kodi? rezumat

 • Pentru început, aplicația Kodi în sine nu este ilegal.
 • În plus,, Instalarea Kodi pe dumneavoastră PC, Mac, Android, Multimedia TV Box, Fire Stick, Nexus Player, sau Nvidia Shield nu este ilegal.
 • Cu toate acestea, puteți intra in probleme cu legea dacă te uiți fluxuri piratate prin suplimente Kodi terțe.
 • Au fost, de asemenea, cazuri în care utilizatorii Kodi au primit scrisori de avertizare și notificări privind încălcarea dreptului de autor.
 • Utilizarea VPN cu Kodi vă împiedică în esență ISP, deținători de drepturi de autor, și oricine altcineva de la spionarea a ceea ce urmăriți online.
 • În cele din urmă, nu folosiți Exod, SALTE, 123Movies, Mobdro, SportsDevil, sau suplimente similare fără VPN dacă locuiți SUA, Marea Britanie, UE, Canada, Germania, Australia, India, Franța sau Spania.

Este Kodi legal și sigur de utilizat? Concluzie

Este legal Kodi? Ei bine, nu găzduiește niciun conținut video disponibil pentru a fi transmis. Cu toate acestea, de fiecare dată când accesați online, orice site web pe care îl vizitați sau o aplicație pe care o utilizați vă poate vedea adresa IP publică. Adresa dvs. IP este a dvs. amprentă digitală. Îți dezvăluie locatie fizica precum și alte informații personale. cea mai bună metodă de a vă păstra în siguranță când folosiți Kodi este să ExpressVPN pentru adaos intimitate și Securitate. Nu vă asumați riscul și transmiteți filme, emisiuni TV sau evenimente sportive live pe Kodi fără conectarea la un VPN primul. Este un risc care nu merită luat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map