Најбољи чаробњаци за Коди у 2020. години

Коди чаробњаци су попут ножева швајцарске војске. У основи су програмски додаци све у једном који вам омогућавају да обављате више задатака. На пример, можете да инсталирате разне верзије заједнице, да фабрички ресетујете своју Коди апликацију или чак да тестирате брзину Интернета из своје Коди апликације. Поред тога, чаробњаци Коди омогућавају вам да инсталирате све најбоље Коди додатке без потребе да ручно конфигуришете своја спремишта. У овом прегледу, погледајте најбоље чаробњаке за Коди 17.6 Криптон, као и за Коди 18 Леиа у 2020. години.


Најбољи чаробњаци за Коди 17 Криптон у 2017

Најбољи чаробњаци за Коди 17 Криптон у 2020. години

Инсталирање најбољих чаробњака на Коди – Пазите!

Употреба ВПН-а у основи спречава вашег даватеља интернетских услуга да прати ваше мрежне активности. Било да је то прегледавање, стриминг или преузимање. Иако не сносимо никакву одговорност за акције које обављате на мрежи, ми вас охрабрујемо да користите ВПН како бисте своје мрежне активности задржали за себе. Испод су неке од предности које добијате када користите ВПН са Коди-јем. Ако желите да спречите потенцијалне прислушкиваче да шпијунирају оно што радите на мрежи, морате да инсталирате ВПН. У супротном, биће изложена ваша приватност.

 • Деблокирајте Гео-ограничене додатке за Коди: Постоји пуно Коди додатака које можете користити само у одређеним регионима. Помоћу ВПН-а можете заобићи регионална ограничења.
 • Заобићи ИСП Тхроттлинг: Да ли сте икада приметили да је ваша брзина интернета пристојна ако прегледавате веб странице, али изненада опада док гледате видео записе на мрежи? Ако је то случај, ваш ИСП вјероватно умањује вашу брзину интернета. Кориштење ВПН-а у основи вам омогућује да избјегнете да се то догоди.
 • Ултимате Приваци: Додајте додатни слој приватности и сигурности свим својим мрежним активностима.
 • ВПН апликације: Не морате бити технолошки наказа да бисте поставили ВПН везу захваљујући пријатним ВПН апликацијама на ПЦ-у, Мац-у, Андроид-у, иОС-у и ФиреСтицк-у.

Из личног искуства, ЕкпрессВПН је најбоља ВПН услуга коју можете користити са Коди-јем. Оптимизирали су своје ВПН апликације да боље функционишу са додацима Коди-ја и имају правила о непостојању дневника. Погледајте нашу прегледану листу најбољих Коди ВПН-ова у 2020. години.

Чаробњак Мерлин – најбољи чаробњак за Коди

Чаробњак Мерлин - најбољи чаробњак за Коди

Чаробњак Мерлин – најбољи чаробњак за Коди

Да смо добили избор да инсталирамо само једног Коди чаробњака, Мерлин чаробњак би дефинитивно био на врху наше листе. Све у свему, Мерлин Визард је апсолутни драгуљ и обавезан корисник за било које Коди кориснике.

 • Опширније: Како инсталирати Мерлин Визард-а на Коди.

Арес Визард – Најбољи Коди чаробњак у 2020. години

Арес Визард - Најбољи чаробњаци за Коди у 2017. години

Арес Визард – Најбољи чаробњаци за Коди у 2020. години

Чаробњак Арес вероватно је најпознатији од свих. У смислу функционалности, овај чаробњак има све. Задаци које можете обављати помоћу Арес-а укључују инсталацију надоградњи и додатака. Такође можете да тестирате брзину Интернета и да вратите своју Коди апликацију на фабричка подешавања.

 • Опширније: Како инсталирати Арес Визард-а на Коди.

Портал заједнице

Портал заједнице - Најбољи чаробњаци за Коди у 2017

Портал заједнице – Најбољи чаробњаци за Коди у 2020. години

Портал заједнице је програмски додатак који вам омогућава да инсталирате најпопуларније додатке на Коди 17. Такође можете да користите и Цоммунити Портал да бисте креирали сопствену прилагођену изградњу. Програмски додатак такође има одељак за одржавање, као и велику листу корисних туторијала. Сви важни СпортсДевил Лаунцхер, додатак који је неопходан за несметано покретање СпортсДевил адона, такође је укључен у овај чаробњак.

 • Опширније: Како инсталирати портал заједнице на Коди-ју.

Дурек Визард

Дурек Визард - Најбољи чаробњаци за Коди у 2017

Дурек Визард – Најбољи чаробњаци за Коди у 2020. години

Не дозволите да вас име заварава. Овај додатак програму Коди је прилично користан. Помоћу чаробњака Дурек можете да поставите популарну Дурек Коди верзију. Додатак такође садржи одељак за одржавање и алат за инсталирање додатка.

 • Опширније: Како инсталирати Дурек Визард-а на Коди.

Воокие Визард

Воокие Визард - Најбољи чаробњаци за Коди у 2017

Воокие Визард – Најбољи чаробњаци за Коди у 2020. години

Воокие Визард вам омогућава да обављате и друге задатке. На пример, можете да инсталирате закрпе незваничних додатака из различитих региона. Такође можете ресетовати апликацију Коди, тестирати брзину интернета, а чаробњаком можете користити и за инсталирање других градњи заједнице.

 • Опширније: Како инсталирати Воокие Визард-а на Коди.

Најбољи чаробњаци за Коди у 2020. години – Финалне мисли

Постоји ли Коди чаробњак који смо пропустили? Да ли знате неког другог главног чаробњака за Коди који би требало да буде укључен на доњу листу? Слободно нам јавите који чаробњак је на врху ваше листе у одељку за коментаре испод.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map