Бест Логлесс ВПН

Ако сте корисник интернета коме је потребна дневна доза Нетфлик-а (Кућа карата је невероватна) и видео ћаскање, ВПН-у вам није странац. Упркос променама Нетфликове политике која одбацује кориснике да прибегавају ВПН-овима да приступе садржају специфичним за регион, популарност виртуелних приватних мрежа и даље расте. Међутим, ВПН се не користи само за заобилажење географских ограничења. Већина корисника се окреће ВПН-у ради анонимног и сигурног прегледавања веба. Али који ВПН провајдери услуга су вредни вашег поверења? Имајући то у виду, припремили смо следећу рецензију „Бест Логлесс ВПН“.


Бест Логлесс ВПН

Бест Логлесс ВПН

Шта је ВПН?

У тренутку када је приватност на мрежи под озбиљном пријетњом из свих углова, употреба ВПН-а за анонимно прегледавање Интернета је мудар избор.

За оне који не знају, виртуална приватна мрежа је софтвер који корисницима омогућује приватни приступ интернету сигурним, шифрованим везама.

ВПН-ови пружају функције попут скривања стварне ИП адресе и одржавања анонимности, заобилазећи Интернет цензуру како би корисницима омогућили слободан приступ интернету у опресивним режимима и олакшали приступ садржају блокираном у региону на стриминг сервисима. ВПН мреже такође штите кориснике на отвореним ВиФи мрежама стварајући тунел између корисника и сервера.

ВПН и анонимно прегледавање

Мјеста попут САД-а или Велике Британије сматрају се државама надзора у којима влада и сигурносне агенције прате активности сваког корисника интернета. Веб странице друштвених мрежа попут Фацебоока познате су по праћењу корисничких података и продаји информација својим оглашивачким партнерима. Људска бића имају основно право на приватност и тренутно су под озбиљним нападом.

Па, не користи Фацебоок, али то је друга тема. У исто време, кога брига ако вас неко посматра добро? Ако желе да прате напредак у куповини мердевина на неком сајту за побољшање куће или равном екрану неког мрежног продавца као што је Вал-Март или Бест Буси, нека буде!

Али приватност је витална из више разлога.

Шта је Логлесс ВПН?

Пре него што слепо верујете ВПН-у, сазнајте да ли бележи ваше податке. Постоји неколико бесплатних и јефтиних ВПН-ова који су постали ноторни за праћење корисничких података чак и када тврде да нуде потпуну анонимност. Ове лажне и непоуздане ВПН тешко је открити. У ретким случајевима цибер-криминалци могу да стоје иза лажне ВПН коју користе за прикупљање приватних података од људи и њихово стављање у неетичке праксе.

Све ВПН услуге тврде да имају потпуну анонимност, али да би то постигле, не смеју водити евиденцију о корисничким подацима. Владине, безбедносне или чак криминалне агенције могу присилити ове ВПН услуге на дељење са подацима корисника. Ово је велика брига ако користите ВПН који бележе корисничке податке.

Логиране ВПН мреже никада не долазе бесплатно и ретко долазе јефтино. Неки од најцјењенијих ВПН-ова на тржишту постигли су своју популарност пружајући анонимно прегледавање интернета без грешке. Ако било ко покуша да захтева информације од ВПН провајдера без грешке, биће у великој разочараности јер нема информација које би могли делити!

Најбољи Логлесс ВПН преглед

На тој биљешци, ево листе најбољих ВПН провајдера који нуде потпуну анонимност без икаквог евидентирања корисничких података..

ЕкпрессВПН

Постоји неколико разлога због којих ЕкпрессВПН је најпоузданија ВПН у последње време. То је један од најбржих ВПН-а данас који нуди стабилну, сигурну и потпуно занемарљиву услугу. Долази са 256-битном енкрипцијом, 30-дневном гаранцијом поврата новца, а такође има и систем препорука за помоћ у ширењу речи о потреби за ВПН-овима. Људи који су користили ЕкпрессВПН сматрају да је то најбоље на тржишту данас.

Приватни приступ интернету

Приближава се други Приватни приступ интернету која јавно изјављује да не евидентира корисничке податке, саобраћај, метаподатке и ДНС. Није ни чудо што је ВПН провајдер освојио више награда за своју ефикасну услугу по повољној цени, а такође је користи и неколико организација за сигурно, анонимно искуство прегледавања. Услуга је захваљујући снази и брзини своје мреже поуздана и брза, а корисници имају могућност избора између 128-битне и 256-битне енкрипције.

БуллетВПН

Још један пружатељ ВПН-а који је пажљив о вашој безбедности на мрежи је БуллетВПН. У својој политици јасно се наводи да нема евидентирања било каквих корисничких података, а сва интернет активност везана је за ИП адресе БуллетВПН, а не за корисникове. Уз 256-битну енкрипцију, БуллетВПН такође обезбеђује потпуну безбедност и приватност на мрежи.

Најбољи преглед ВПН-а за Логлесс – Заврши

Ваша приватност на мрежи је од највеће важности, посебно у данашње време када нико није безбедан од интернетског надзора. Пре него што одаберете било коју ВПН услугу, обавезно прочитајте рецензије и истраживање о неколико ВПН-ова. Питајте друге кориснике о ВПН-овима који су заправо потпуно без грешке. Боље је одабрати поуздан ВПН него онај који је јефтин или бесплатан. Када је у питању ваша мрежна сигурност, ВПН који одаберете могао би бити важан.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map