ИПВанисх преглед 2020

ИПВанисх је савршен избор ако тражите комбинацију брзине, перформанси и врхунске сигурности и приватности. ВПН је користан за љубитеље бујице јер има апсолутну нулту политику евидентирања и шта год да приступите он-лине не може бити повезано са вама – потпуна слобода на мрежи. Штавише, ИПВанисх је широко омиљен, има велику корисничку базу и најбољи је ВПН за Коди.


ИПВанисх преглед 2020

ИПВанисх преглед 2020

Са преко 750 сервера у више од 60 земаља, ИПВанисх се сматра једним од најтраженијих добављача ВПН решења не само у САД-у, већ и у целом свету. Један је од понуђача који приступају посебно онима који се први пут обраћају ВПН-у. Надам се да ћу вам у овом прегледу детаљно приказати функције које бисте требали да очекујете након што се пријавите за њих, као и о томе како ИПВанисх у односу на друге познате ВПН провајдере, као што су ЕкпрессВПН, НордВПН, ХМА и ВипВПН, у погледу израза цене, политике поврата, апликација, локација ВПН сервера и брзине. Започет ћемо овај ИПВанисх преглед кратким прегледом онога што овај пружатељ ВПН услуга може да понуди.

Куицк Статс

Гаранција поврата новца 7 дана
Дозвољене истовремене везе 10 уређаја
Подржане услуге стриминга Коди, ЕСПН, МЛБ ТВ, ХБО, НБЦ Спортс, Слинг ТВ, ВВЕ мрежа, ЦБС Спортс, Спотифи, Црунцхиролл
Нема политике евиденције да
Шифровање 246-битни АЕС војне класе
Посебне особине Преклопите прекидач, дељење тунела и БитТоррент П2П
Подршка муштеријама 24/7 подршка уживо
Локације сервера 75+ локација сервера у 60+ земаља
Број сервера 1000+ сервера
Прекидачи сервера Неограничено
Подржани уређаји Виндовс, Линук, Мац, иОС, иПхоне, иПад, иПод, Андроид, Киндле Фире.
ВПН правна надлежност Америка

ИПВанисх је почео с радом 1999. године и од тада је радио на путу да постане један од најбољих ВПН-ова у индустрији. ИПВанисх је и једина позната ВПН услуга „највише разине“, јер они у потпуности поседују и контролишу своју сервер мрежу. Иако је са седиштем у Сједињеним Државама, ВПН то надокнађује држећи се стриктне политике без записивања. У овом прегледу желимо да истражимо све елементе ВПН-а и помогнемо вам да одлучите да ли се на ИПВанисх вреди претплатити.

План цена