Најбоље алтернативе за ХидеМиАсс

Које су најбоље алтернативе за ХидеМиАсс? Овај провајдер има најзабавније име међу свим осталим ВПН-овима. Име као такво ће сигурно заинтригирати људе, али да ли ће то бити довољно да их прикачите за дугорочну обавезу? ХидеМиАсс може толико постићи за брзину и свој број сервера, али врло мало за приватност и сигурност. Помоћу ХМА можете изабрати да будете било где у свету и дозвољена вам је неограничена слободна струја. Њихова ВПН услуга шифрира вашу везу тако да било шта што радите на мрежи буде скривено. Обећавају да ће вас учинити непристојним и вашу активност прегледавања приватном, мада су купци сумњичави. Изаберите овог добављача ВПН услуга ако сте у земљи у којој се спроводи велика цензура и намећу ограничења на садржај, јер повезивање на ХМА сервер ће вам омогућити да пређете на земљу у којој веб локације нису блокиране тако да можете да прегледате још приватно..


Најбоља ХМА алтернатива

Најбоље алтернативе за ХидеМиАсс

ХидеМиАсс не само што је део породице Аваст – једне од највећих безбедносних компанија на свету – већ има и 11 година искуства у свету виртуелних приватних мрежа. Овом ХМА везом можете да заштитите интернет у само 1 клику, што је такође одлично за тренутну сигурност када сте на јавном Ви-Фи-ју. Они тако високо говоре о сигурности и приватности када постоји много њихових купаца који се не слажу са њиховим тврдњама и траже алтернативе. Откријте зашто људи траже ХидеМиАсс алтернативе у чланку испод.

Резимиране најбоље алтернативе за ХидеМиАсс

Спровели смо разне тестове да бисмо пронашли најбољу алтернативу за ХМА. Ево резултата:

 1. ЕкпрессВПН
 2. НордВПН
 3. БуллетВПН
 4. ВипрВПН
 5. Унлоцатор

Зашто тражити ХидеМиАсс алтернативе

Људи који се знају не хвале ХидеМиАсс, међутим, не поричу чињеницу да он нуди велику мрежу сервера са серверима у преко 190 земаља широм света. Иако је овај провајдер велико име на тржишту ВПН-а, његова репутација није у потпуности звучна. Ако било шта, ХидеМиАсс има лошу репутацију из више разлога. Осим што води евиденције података својих купаца, ХМА те евиденције предаје властима. Ни квалитет њихових услуга није тако лош, што је изазвало незадовољство многих његових клијената. Ево зашто људи траже алтернативу ХМА-у.

Сједиште у Великој Британији

Чињеница да је основана у Британији значи да ХМА има малу слободу у односу на записе корисника. Тврде да вам пружају приватност када је иронија да не можете веровати овом провајдеру услуга вашим.

Лоша служба за кориснике

Корисничка подршка треба да буде подршка током целог искуства купца. Они такође морају бити спремни да одговоре на све упите или питања која клијенти могу имати у вези са својим услугама. Међутим, подршка ХМА не одговара на тешка техничка питања у вези са начинима шифровања или другим безбедносним политикама.

Блокиране П2П услуге

ХМА вероватно није одличан избор за кориснике БитТоррент-а јер не дозвољава П2П везе. Значи, није дозвољена законска бујица.

Логс Полици

Највећи штрајк против ХМА ПроВПН-а је бележење података. Иако не бележе стварну употребу интернета, они чувају евиденцију веза временски означене у бази података до 6 месеци. Дакле, чак и ако је ваша локација сигурна и приватна, неко с легалном снагом би вас могао лако идентифицирати.

Бесплатне алтернативе ЕкпрессВПН

Ако нисте чули за ВПН услуге као што су Хола, Хотспот Схиелд, ТигерВПН или Спотфлук, онда ће вам бити драго што нисте. ВПН-ови су такви најгора ствар која се може догодити вашој приватности и сигурности. Наравно да звуче врло примамљиво због бесплатности и свих, али када откријете да продају вашу личну интернетску везу, одмах ћете изгубити интересовање. Бесплатно не значи нужно и добро, а то значи да по било којој цени треба да стојите подаље од бесплатних ВПН-ова. Ево неколико разлога због којих:

 • Већина бесплатних ВПН-а има брзине пужева, због преоптерећења (многи корисници користе бесплатне ствари).
 • Они би могли продати вашу пропусност трећим оглашивачима.
 • Не гарантују шифровање саобраћаја, што значи да је ваша насловница пуштена на мрежи.
 • Бесплатни ВПН-ови воде евиденцију вашег интернетског промета и прате ваше активности.
 • Усмеравају вас на веб странице које могу бити злонамјерне без вашег одобрења.
 • Неке бесплатне ВПН апликације имају скривени злонамерни софтвер који вам може украсти податке слањем нежељене е-поште, крађу детаља о кредитној картици, чинећи ваш уређај недоступним или хакирајући на ваше онлајн налоге.

Најбоље ХидеМиАсс алтернативе

Иако смо сигурни да ХидеМиАсс настоји да одржи приватност својих купаца, чињеница да су они у Великој Британији не може се занемарити. То што је познат по томе што је помогао ФБИ-у у хватању два цибер криминалаца ни купци се не осећају добро. Људи углавном траже ХидеМиАсс алтернативе у сврху заштите приватности, а ево неколико најбољих замјена:

ЕкпрессВПН

Најважнија ствар торрент корисника када се ради о ЕкпрессВПН-у је да ли дозвољава употребу торрента и других П2П преузимања. Одговор је да, ЕкпрессВПН омогућава П2П и торрент саобраћај преко своје мреже. Такође не води евиденције о активностима својих корисника. Значи, чак и ако је од ЕкпрессВПН-а затражено да преда информације корисника, они то не чине. ЕкпрессВПН је један од најбољих ВПН-ова широм света, а да не спомињемо један од најбржих. Чак се хвале својом сјајном 24/7 корисничком подршком јер су увек спремни да одговоре на упите и недоумице купаца. Прочитајте више о ЕкпрессВПН-у у овом преглед. Такође можете проверити наше ЕкпрессВПН вс ХМА поређење за више информација о томе како се ова два ВПН провајдера међусобно упоређују.

НордВПН

ВПН и строга политика забране евиденције. Сигурност је њихова најбоља карактеристика јер користе двоструку енкрипцију, што значи да се ваши подаци два пута шифрују. НордВПН не само да омогућава П2П саобраћај, већ нуди и брзу брзину преузимања, без ограничења пропусности и гарантује заштиту ваших приватних података. Упит о подршци купцима схватају веома озбиљно и не остављају ниједну карту нерешеном. Много је разлога због којих НордВПН може бити добра замена за ХидеМиАсс. Прочитајте наше преглед на НордВПН за више информација о њему.

БуллетВПН

БуллетВПН се придржава правила без евидентирања и обећава службу за кориснике 24 сата дневно. Њихова политика приватности строго каже да „БуллетВПН не прикупља записе о било којој корисничкој активности, нити може повезати било које друге прикупљене податке са било којим конкретним корисником. Не прикупљамо ниједну евиденцију историје прегледавања корисника, историју веза, промета и преноса података или ДНС упита, нити чувамо евиденције ВПН веза било које врсте. “П2П датотеке можете преузети и преносити приватно. Поред тога, овај провајдер нуди 5 различитих ВПН протокола ОпенВПН, Л2ТП / ИПСец, ИПСец, ИКЕв2 и ППТП. Због тога се БуллетВПН квалификује као добра замена за ХидеМиАсс. Сазнајте више о БуллетВПН-у у овом преглед баш овде. 

ВипрВПН

ВипрВПН је ВПН услуга са седиштем у Швајцарској која је задржала добру репутацију за себе. Један је од ретких ВПН провајдера који поседују сваки сервер у мрежи, што вам пружа одличну сигурност и велику брзину. Међутим, ВипрВПН чува основне записе веза који се бришу након 30 дана (евиденција о активности / употреби се никада не чува). Све у свему, овај је пружатељ услуга сигуран и једноставан за употребу. Помоћу ВипрВПН-а добијате 5 истовремених веза (као и стекните приступ другим погодностима попут Цхамелеона, нашег власничког протокола). Поред тога, нуде корисничку подршку 24 сата дневно, што је чини једном од најбољих замјена за ХидеМиАсс. За више информација прочитајте наше преглед на ВипрВПН овде.

Унлоцатор

Мада Унлоцатор није провајдер ВПН услуга, може заобићи ограничења баш као и ВПН. То је Смарт ДНС проки који може победити гео-ограничења, укључујући главне сервисе за стриминг. Унлоцатор само преусмерава део ваших података о геолокацији преко својих наменских сервера, тако да не значи да се сви ваши подаци шифрирају. Сигурност можда не иде руку под руку са Смарт ДНС-ом, јер у основи то није њихова ствар. Смарт ДНС проки не крије ваш ИП или маскира ваш идентитет, али пружа брже брзине приликом стримовања аудио и видео садржаја на мрежи. За више информација о овом Смарт ДНС прокију погледајте наш Унлоцатор ревиев.

Најбоље ХидеМиАсс алтернативе

Главни разлог зашто бисте ишли за ХМА је невероватна разноликост њихове мреже ВПН сервера. ХМА има сервере у преко 190 земаља, тако да ако тражите ВПН сервер у Екваторијалној Гвинеји, Хаитију, острвима Кука, Либанону или другим неуобичајеним локацијама, ХидеМиАсс је најбоља доступна опција. Иако ХМА има добар софтвер и брзо служи, сигурност није загарантована функција. Када људи траже ВПН, прво на шта пазе је безбедност, а не њихово коришћење чини ВПН прилично бескорисним. Дакле, ако сте безбедни, можда бисте желели да проверите све алтернативе које смо горе споменули, јер ХидеМиАсс није ВПН за такве ствари.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map