Најбољи ВПН са Килл Свитцх

Када тражите ВПН провајдера, постоји неколико напредних функција за које бисте желели да се уверите да провајдер има пре него што се пријавите за њих. Један од њих требало би да буде могућност искључења ваше интернетске везе одмах када се угрози ваша ВПН услуга. Прекидач за Интернет убиство важан је јер вас у било ком тренутку не спречава да се изложите ризику прегледавањем Интернета без икаквог облика заштите на мрежи. Ово је сјајна мера безбедности јер су интернетским провајдерима или гео-рестриктивним локацијама које можда посећујете потребно само неколико секунди да бисте снимили своју ИП адресу и закључали вас са њихове веб локације.


Најбољи ВПН са Килл Свитцх

Најбољи ВПН са Килл Свитцх

Најбољи ВПН са Килл Свитцх – Интро

Ако ваш провајдер нуди интернетску склопку за убијање као једну од карактеристика, велике су шансе да он такође има важећу политику но-лог. Понуда ове две функције значи да ваш провајдер има намеру да обезбеди вашу сигурност на мрежи увек, и да ваш саобраћајни преглед остаје приватан и поверљив само вама.

Најбољи ВПН са прегледом Килл Свитцх

У овом прегледу ћемо погледати неке од добављача који нуде ове две услуге, а такође ћемо објаснити врсту услуге коју бисте требали да очекујете од њих..

1. ЕкпрессВПН Интернет Килл Свитцх за Виндовс

Прво на нашој листи је ЕкпрессВПН, један од ретких ВПН провајдера који можемо да означимо као једног од најбољих на свету. Ови момци озбиљно схватају приватност на мрежи и то можете увидети кроз квалитету услуге коју пружају. Они не покушавају да евидентирају историју прегледавања својих корисника и постављају јаке облике шифрирања који осигуравају да ниједна трећа страна не може да се инфилтрира у везе својих корисника..

Услуга се односи на механизам за пребацивање Интернета као мрежно закључавање, а може се активирати на картици Опште у прозору Опције. Услуга је заправо омогућена подразумевано, тако да вам не треба ништа да постављате ако нисте потпуно упознати са ВПН-ом и подешавањима која морају да се успоставе да би функционисала. Одмах испод потврдног оквира „омогући“ видећете кратко објашњење шта можете очекивати када укључите услугу: „Обезбеђује да ваш интернет саобраћај прође кроз безбедан тунел ЕкпрессВПН и заустави сав промет ако се ЕкпрессВПН неочекивано прекине“. Тестирајући услугу, можемо да потврдимо да она функционише и да је то услуга на коју се можете у потпуности ослонити.

2. ИПВанисх – Интернет Килл Свитцх за Мац & Виндовс

Ниво посвећености приватности корисника који је показао ИПВанисх у својим услугама један је од разлога што има легију корисника који никад нису у искушењу да пређу на било којег другог провајдера. Уверавају своје купце да нико неће имати приступ запису о њиховој историји прегледавања и да нико такође неће моћи пресрести везу својих корисника у случају да њихова ВПН услуга престане нагло радити.

Њихове опције прекидача ВПН прекида су заправо доступне и за Мац ОС Кс и за Виндовс кориснике, што их чини једним од ретких провајдера који су размишљали о својим Аппле уређајима. Међу списком опција које ћете видети када активирате прекидач килл је опција да периодично мењате своју ИП адресу. То осигурава да нико не може пратити ваш виртуални ВПН, а такође ради на унапређењу ваше сигурности.

3. НордВПН – прекидач ВПН прекида за Виндовс

Треће место на нашој листи је НордВПН, услуга која и даље расте у скоковима и границама јер проверава све оквире на оним стварима које би већина његових провајдера желела да има од провајдера. С седиштем у Панами, НордВПН је основан 2012. године, а у своје 3 године рада већ се етаблирао као један од најбољих пружалаца услуга на тржишту. Једна од карактеристика која је постала популарном је и његова технологија за пребацивање.

НордВПН има аутоматску прекидач за Интернет убиство који ради ударцем сваки пут када се његова ВПН услуга прекине из једног или другог разлога. При томе се све апликације које можда покушавају да шпијунирају ваш рад на мрежи зауставе чим искључите Интернет. Ово чува вас и ваше податке од било које треће стране која би можда желела да користи ваше податке за уцене или злоупотребе. Пријавите се за НордВПН већ данас по 8,00 УСД месечно и добићете ненадмашан ниво услуге за купце, заједно са једним од најбољих нивоа шифровања који су данас доступни на тржишту..

4. ПИА – Прекидач за убијање интернета Виндовс / Мац

Међу првим провајдерима који су увели ВПН прекидаче било је приватни приступ интернету. Познат по својој посвећености приватности корисника, услуга нуди значајку прекидача Интернета за своје кориснике Виндовс и Мац. Ова функција активира заштиту од прекида ВПН где се, чим се веза с њиховим ВПН услугом прекине, приступ Интернету искључи. Нормални приступ може се вратити чим искључите прекидач за искључивање или напустите апликацију. Корисницима који имају 2 везе истовремено, треба их обавестити да ће бити прекинута само 1 активна веза.

Још једна од карактеристика ПИА-е је њихова политика забране евиденције која спречава било какво складиштење информација о прегледавању. Ова функција омогућава свима који се надају да ће вас упознати са историјом прегледавања и омогућава вам да безбедно изведете свој осетљив посао уз сазнање да вам нико неће прислушкивати везу. У њиховим подешавањима „Шифровања“ моћи ћете да поставите било шта са аутентификацијом података & шифровања, што вам даје потпуну контролу над вашом мрежном заштитом.

Закључак о најбољим ВПН-овима са Интернет Килл Свитцх

Уз 4 услуге које смо навели горе, тешко да ћете икада бити угрожени након што се ваша ВПН услуга неочекивано угаси. Прекидач за уклањање ВПН-а чуваће вас и све ваше податке и вашу сигурност одржавати у било чему, све док је укључен прекидач за убиство. Имате ли коментара или повратних информација? Оставите их у доњем одељку & сигурно ћемо одговорити.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map