Најбољи ВПН са СОЦКС5 проки услугама

Већина нас се већ суочила са разним опасностима које постоје на Интернету. Кад год сте на мрежи, увијек постоји ризик од хакирања. Ово може бити веома несрећно. С украденим подацима ризикујете да очистите свој банковни рачун или будете жртва крађе идентитета.


Најбољи ВПН са СОЦКС5 проки услугама

Најбољи ВПН са СОЦКС5 проки услугама

Имати решење за спречавање таквих догађаја је врло важно посебно ако сте склони проводити много времена на мрежи. Један од видова заштите на који бисте могли рачунати да бисте остали сигурни је скривање детаља о вама. То значи да ће сваком криминалцу бити тешко пратити све што сте на мрежи. То можете учинити преусмеравањем везе преко проки сервера. Проки сервер вам затим додељује нови Интернет протокол или ИП адресу. То тада омогућава промену где год вам се чини да приступате Интернету.

Употреба проки рачунара заиста помаже да сакријете неке детаље које вам преноси ваша веза. Већина критичара тврди да ниво понуђене сигурности још увек оставља много тога што треба пожељети. Да би покушали да се позабаве овим проблемом, многи корисници се саветују да пређу на сигурнију врсту проки-ја; проки сервере СОЦКС5.

Ова врста сервера је боља од традиционалних проки-ја, јер им је потребан додатни ниво потврде идентитета пре него што приступите серверу веб локације. Омогућује само овлашћеним корисницима приступ серверу. Стога се вјероватноћа да ће вањске стране добити приступ вашој историји прегледавања или вашим подацима смањити.

Највећа корист од преласка на СОЦКС5 проки услугу је та што уживате и у брзини и бољем нивоу заштите на мрежи током прегледавања Интернета. Ово, међутим, најбоље функционише када активности на мрежи нећете узети тако велику пропусност.

За кориснике који још увек нису задовољни нивоом сигурности који нуди безбедност коју нуди проки услуга СОЦКС5, следећи најбољи корак био би регистровање веродостојне ВПН услуге.

Најбољи ВПН с проки СОЦКС5 – коришћење ВПН-а

Употреба ВПН услуге омогућава вам да шифрирате везу на такав начин да отежава пресретање ваших података. То вас чува од цибер-криминалаца и јастука против било којих њихових напада који су усмерени на крађу ваших података. Можете сакрити своју ИП адресу и приступити геоблокираним веб локацијама уз помоћ ВПН-а.

ВПН је такође битан ако желите да свој ИСП држите у мраку о ономе што желите да урадите на мрежи. То помаже у спречавању вашег даватеља интернетских услуга да контролише колико пропусне ширине конзумирате. Већина даватеља интернетских услуга покушава да наметне ограничење података, која када пређете, почнете да доживљавате спорије брзине интернета. Неки од њих чак потпуно блокирају приступ одређеним веб локацијама и каналима. Вјеродостојан ВПН провајдер помоћи ће вам да се изборите са свим тим изазовима. Али како се то упореди са проки СОЦКС5?

СОЦКС5 Проки Сервице ВС ВПН

Кориштење ВПН-а даје вам поуздан извор интернетске сигурности, али теже смањити брзину прегледавања до одређене мјере. С друге стране, ослањање на проки СОЦКС5 значи да брзина прегледавања остаје значајно бржа него што би се десило да користите ВПН. Иако сигурност не би била добра.

Ове разлике значе да су две алтернативе погодне за различите намене. Проки СОЦКС5 најбоље функционише када вам је главна намера да сакријете своју локацију или побољшате брзину приликом бујице. ВПН, с друге стране, омогућава вам да заобиђете заштитне зидове. Омогућава вам и осетљивији рад путем интернета или бујице с вишим нивоом сигурности.

Најбољи ВПН са СОЦКС5 проки услугом

То, међутим, не значи да не можете користити обе услуге ако желите. Постоји неколико ВПН сервиса који имају СОЦКС5 проки као додатну функцију. То вам даје могућност избора између две услуге које желите да раде. Ако је то врста опције коју бисте радије, погледајте два ВПН-а у наставку.

1. ИПВанисх

ИПВанисх започиње нашу листу као један од ретких ВПН провајдера који вам може понудити и СОЦКС5 проки и ВПН. Сједиште способне службе је у САД-у. Као ИПВанисх корисник, можете да повежете 10 различитих уређаја истовремено. Услуга гарантује безбедност кроз 256-битну АЕС енкрипцију. Нуди подршку и за широк спектар ВПН протокола.

ИПВанисх такође нуди и другу алтернативу, посебно за кориснике који не желе да преузму свој ВПН клијент. Доступна су проширења за прегледач која служе истој сврхи, али у мањем обиму у поређењу са комплетним ВПН клијентом.

ИПВанисх такође нуди супер велике брзине које су одличне од стриминга, као и неограничену пропусност и неограничено пребацивање сервера. Сервис такође има матичну подршку за кориснике који желе да се бујице. Његова проки услуга СОЦКС5 игра огромну улогу у томе. Све што ћете морати да урадите да бисте се повезали са услугом је да се пријавите на одређену веб адресу, оверите своју пријаву и бићете подешени. За детаљније објашњење шта услуга може понудити, погледајте наш ИПВанисх преглед.

2. НордВПН

НордВПН има прилично велики број уграђених функција које осигуравају вашу везу. Случајно је један проки СОЦКС5 један од њих. Сервис је базиран у Панами и снажан је око 4200 сервера. Овако велика мрежа сервера омогућава услузи да оптимизује неке од сервера за одређене мрежне функције.

Корисници стога могу потражити сервере који су најбољи за стреаминг, играње, скупно преузимање или торрент. Услуга такође омогућава до 6 симултаних веза под једним рачуном. 

НордВПН такође користи 256-битну АЕС енкрипцију за осигурање корисничког промета и стварно добро сарађује са Тором како би се олакшала додатна анонимност. Једном када се пријавите, користите софтвер Циберсец да бисте искључили све нежељене огласе или злонамерни софтвер.

Једна од најплоднијих карактеристика НордВПН-а је његов протокол шифрирања Доубле ВПН. Ова услуга удвостручује ниво ваше сигурности преусмеравањем вашег промета кроз два сервера уместо једног, што још више отежава праћење вас или ваше активности на мрежи. За више информација о овом свеобухватном провајдеру погледајте наш сажетији НордВПН преглед.

Закључак о најбољим ВПН-овима са СОЦКС5 проки услугом

У нашем кратком прегледу управо смо прошли кроз врсте погодности које очекујемо када користите ВПН или СОЦКС5 проки услугу. Такође смо погледали неке од најбољих ВПН услуга које нуде обе алтернативе. Надамо се да ово чини одлуку мало мање тешком за размишљање. Ако имате било каква питања или коментаре које желите да делите, то можете учинити тако што ћете их оставити у одељку за коментаре испод.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map