Најбољи ВПН за БитЦоин

Постоји велика вероватноћа да, иако можда нисте баш добро упознати са најновијом дигиталном валутом на тржишту, можда сте чули о томе да се о њој расправља на панелу на вестима или је кратко прочитате о томе у одељку о вестима о техници новине. Што се тиче анонимности на мрежи, и ВПН и БитЦоин омогућавају вам да сакријете свој идентитет током прегледавања веба, иако на различите начине. Сада када у истом даху говоримо о БитЦоинсу и ВПН-у, можда бисмо демистифицирали шта је тачно нови облик „дигиталне валуте“ и сазнати више о томе зашто га трговци усвајају као прихваћени облик плаћања. У овом прегледу, погледајте најбољи ВПН за БитЦоин.


Најбољи БитЦоин ВПН преглед

Најбољи ВПН за БитЦоин

ВПН и БитЦоин – савршена утакмица

Највећа предност коју БитЦоин нуди као облик плаћања је та што се купац може одлучити да остане анониман, јер куповина путем ове валуте заиста нема траг папира. Одабиром ВПН-а као средства за одржавање ваше приватности на мрежи, само има више смисла осигурати да све остане поверљиво од тренутка када плаћате за услугу приватне мреже. Зато добар број пружалаца ВПН услуга прихвата плаћање путем БитЦоин система. То је један од начина да осигурате да ни ваш ИСП, ни владине агенције за праћење нису у могућности да прате ваш рад на мрежи, чак и од платних трансакција које обављате код свог ВПН провајдера..

Овај ниво приватности не односи се само на вашу ВПН претплату. БитЦоинс вам такође омогућава да извршите поверљиво плаћање кад год купујете другу робу и услуге на мрежи; али наравно од трговаца који прихватају БитЦоин као начин плаћања. Ниво сигурности загарантоване коришћењем ВПН технологије и дигиталне валуте на мрежи нема премца јер, користећи ове две, можете да спречите ризик да вам злонамјерни хакери и интернетски спамери украду своја корисничка имена, лозинке и податке о кредитним картицама. Усвајање ова два вида сигурности може вам уштедјети велику фрустрацију, посебно ако је врста посла коју обављате на мрежи врло осјетљива.

Уз све речено, сада можемо да погледамо неке ВПН услуге на тржишту које омогућују плаћање путем БитЦоинс-а, најбољи ВПН-ови за БитЦоин.

Најбољи ВПН-ови за БитЦоин плаћања – Најбољи избор

Ево наших најбољих избора за данашњи преглед. Погледајте их појединачно и изаберите један према вама који вам најбоље одговара.

ЕкпрессВПН

Једноставно, један од водећих тржишних лидера када је у питању квалитетна ВПН услуга, ЕкпрессВПН није заостајати за питањима везаним за приватност и сигурност на мрежи. Провајдер прихвата БитЦоинс као облик плаћања, а уз снажну везу која је добро распоређена у 78 различитих земаља, моћи ћете да се претплатите на њих из било ког света у коме се налазите..

Ниво стручности који показује њихов тим представника служби за бригу о клијентима тешко је надметати, јер су сви чланови тима увек на располагању, добро обучени и довољно опремљени да се баве било којим питањима која можда изађете у први план. За овај високи квалитет услуге готово да има смисла зашто се њихове цене мало разликују од осталих.

ИПВанисх

Случајни је кандидат који полако привлачи најбоље међу најбољима на тржишту ВПН-а ИПВанисх. Такође добродошли у плаћања путем БитЦоина-а, њихов ниво ширења полако расте и достигао је преко 60 земаља. Они су довољно великодушни да омогуће 5 истовремених веза по корисничком налогу, а само да бисте били сигурни да ћете доћи до информисане одлуке, добијате 7 дана у којима можете тестирати њихову услугу и затражити поврат новца ако нисте импресиониран. Уз 6,49 УСД месечно, можете заштитити све своје уређаје и загарантовати вашу приватност; приличан посао ако мене питате.

НордВПН

НордВПН последњи је на нашој Топ 5 листи, не зато што њихова услуга нема много тога за рентати, већ зато што је њихова цена цена у поређењу са било којим другим пружаоцима на нашој листи практично неуспоредива. Уз 4,00 УСД месечно и могућност извршења те трансакције помоћу битцоина, добијате до 6 симултаних веза за свој јединствени налог и читавих 30 дана да бисте одвојили време за њихову услугу и видели да ли је све превише добро да би било истинито. Једино питање на којем још увек раде су њихови 27 ВПН сервера, што бројно улажу да порасту.

БуллетВПН

Четврта на нашој листи је БуллетВПН, један од ретких оператера са преко 500+ сервера разасутих у преко 140 земаља. Ови момци се непрекидно труде да понуде најбољу услугу својим купцима, а то се може видети и њиховим избором да укључе БитЦоинс као прихваћену валуту плаћања. Њихова 30-дневна гаранција поврата новца омогућава вам да узоркујете њихову ефикасну услугу и одлучите да ли је њихов захтев од 7,50 УСД месечно довољно добар да сви буду срећни.

ПуреВПН

Четврта на нашој листи је ПуреВПН, један од ретких оператера са преко 500+ сервера разасутих у преко 140 земаља. Ови момци се непрекидно труде да понуде најбољу услугу својим купцима, а то се може видети и њиховим избором да укључе БитЦоинс као прихваћену валуту плаћања. Њихова 7-дневна гаранција поврата новца омогућава вам да узоркујете њихову ефикасну услугу и одлучите да ли је њихов захтев од 4,16 УСД месечно довољно добар да сви буду срећни.

Шта је БитЦоин?

Као што је горе поменуто, БитЦоин је облик дигиталне валуте. Људи такође називају БитЦоин као “крипто валуту”. То значи да је нематеријална; не можете стварно да га видите Један Сатосхи Накамото развио га је 2008. године, а убрзо је постао препознатљив као облик валуте чију вредност одређују силе које делују на финансијском тржишту. Скоро је слично како одређујемо вредност злата. У ствари, баш као и његов минерални колега, мораћете да „мине“ да бисте наишли на један БитЦоин, чија је процењена вредност до сада око 2321 УСД. (Мај 2017)

Ископавање БитЦоинса врши се решавањем сложених математичких проблема за које је потребно огромно време. Због тога рудари налажу помоћ моћних супер-рачунара како би се смањио на време. Процењује се да је број БитЦоинс-а тамо негде око 21 милион, што је више него довољно да се сви “копају” до 2140..

Закључак о најбољим ВПН понудама за БитЦоин

Приватност и сигурност интернета заиста не могу бити бољи од онога што добијате и ВПН и БитЦоинс као свој облик плаћања. Анонимност на мрежи полако постаје важно питање посебно за оне у каријери који захтијевају осјетљив рад на Интернету. Направите корак и увјерите се у своју приватност на Интернету; знајући да су ваше приватне информације само за ваше очи, сигурно ће вам пружити осећај угоде и самопоуздања својим активностима на мрежи.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map