Најбољи ВПН за ЦС: ГО

Од једног Цоунтер-Стрике играча до другог, обојица знамо да се победа или пораз може догодити у делићу секунде. Све док имамо контролу над игром и играчима, победа је у торби. Међутим, постоје одређени фактори који спречавају побједу и стављају пригушивач на замах игре. Ови проблеми укључују заостајање, прекинуте везе, ДДоС нападе и забрањене ИП адресе. Да бисте осигурали своје шансе за победу, препоручујемо вам да користите ВПН сервис провајдера. Не само да ће вам омогућити да се пријавите у ограничене игре, већ ће и смањити заостајања и оптимизирати брзину везе. Уз речено, ево неких најбољих ВПН-ова за Цоунтер-Стрике ГО.


Најбољи ВПН за Цоунтер Стрике ГО

Најбољи ВПН за Цоунтер Стрике ГО

Најбољи ВПН-ови за ЦС: ГО- Све сабрано

Ево кратког списка најбоље оцењених ВПН-а које можете користити да побољшате своје искуство играња током играња ЦС Го он-лине:

 1. ЕкпрессВПН
 2. БуллетВПН
 3. НордВПН
 4. ВипрВПН
 5. ИПВанисх

Зашто треба ВПН за ЦС: ГО

Кориштење ВПН услуге при игрању Цоунтер-Стрике-а има пуно предности. ЦС је толико популаран да се његови играчи суочавају са бројним проблемима током играња. Можда ћете доживети заостајање, ДДоС нападе и споро повезивање. Поред тога, можда ће вам бити онемогућено и играње у школи или на послу. Ако сте случајно добар играч, други играчи могу користити ДДоС нападе да вас саботирају у неким тренуцима меча. Штавише, многи ИСП-ови за пригушивање игара као што су ЦС: ГО јер користе велику ширину опсега мреже. ВПН може решити све ове проблеме. Даће вам ИП адресу са локације према вашем избору. То ће вас заштитити од ДДоС напада, побољшаће перформансе смањењем пинга, омогућиће вам приступ игри, сакрити активност, осигурати везу и омогућити вам да играте без икаквих компликација.

Најбољи ВПН за Цоунтер Стрике ГО

Све већа популарност Цоунтер-Стрикеа довела је до проблема као што су гео-ограничења на садржај, убрзавање брзине од стране ИСП-а, ДДоС напади играча и још много тога. Сада, једини начин на који играчи могу да преброде ове потешкоће је коришћењем ВПН провајдера. Погледајмо неке од најбољих добављача ВПН услуга који се користе са Цоунтер-Стрике ГО.

ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН управља једном од највећих и најбржих мрежа у ВПН индустрији. Број сервера је важан фактор при избору ВПН-а, јер сав ваш саобраћај буде усмерен преко локације сервера коју одаберете. Препоручљиво је да свој саобраћај усмерите путем сервера који се физички налази у вашој близини или близу одредишта ваших веза. Претплата код провајдера са 94 локације сервера значи да имате веће шансе да вам неко буде ближи него што бисте га добили с мањом мрежом сервера. Овај провајдер има апликацију која се може преузети на усмјеривачима парадајза, а постоје и ручна упутства за инсталирање ВПН-а на ДД-ВРТ рутерима. Ово је пресудно за оне који желе да користе конзолу за играње ЦС: ГО. За више информација о ЕкпрессВПН-у обавезно прочитајте овај преглед.

БуллетВПН

БуллетВПН је најбржи ВПН који смо тестирали до сада, чак и понекад брже од ЕкпрессВПН-а. Код БуллетВПН-а не морате бринути о заостајању док играте Цоунтер-Стрике. Пад брзине употребе БуллетВПН-а био је готово занемарив у поређењу с осталим пружаоцима услуга. БуллетВПН има 52 сервера у 30 земаља, што значи да можете одабрати сервер који вам је близу или ближи одредишту ваших веза. Овај провајдер има врхунску енкрипцију и нуди ненадмашни 30-дневни рок гаранције враћања новца. Више информација о БуллетВПН прочитајте овај преглед

НордВПН

НордВПН је један од најсигурнијих ВПН-ова на тржишту. Има сервере у 58 земаља. Омогућује до шест истовремених веза с једном НордВПН претплатом. Услугу можете инсталирати на рутер и користити само једну од ваших симултаних веза. Компанија не смета корисницима који деле рачун. То значи да можете покренути овај ВПН заиста јефтино. Овај провајдер два пута шифрира ваше податке како би осигурао одржавање највишег нивоа сигурности. Можете имати користи од компаније у року од 30 дана за враћање новца и обавезујте се само кад будете спремни. Више о НордВПН у овај преглед.

Најбољи ВПН за ЦС: ГО

Понекад је све што је потребно за победу солидан ВПН провајдер. Било који од ВПН-ова које смо горе споменули може побољшати ваше Цоунтер-Стрике играње. Ови ВПН-ови су тестирани да буду довољно брзи и прикривени да побољшају вашу везу са играма у присуству даватеља интернетских услуга који то покушавају угасити. Ово су неки од најбољих ВПН-а на тржишту и фаворити купаца. Позовите их и реците нам о свом играчком искуству у одељку за коментаре испод. Уживајте у свим узбуђењима док играте ЦС: ГО онлине са ВПН-ом.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map