Најбољи ВПН за Канаду у 2020. години

Канада је као нација била једна од првих која је одобрила употребу виртуелних приватних мрежа. Због чињенице да су сервиси за струјање попут Нетфлика, Амазон Приме Видео и сличних доступни само у САД-у, многи Канађани прибегавају ВПН-има како би заобишли регионална ограничења која су наметнута на овим платформама. Међутим, брзо су схватили да предности ВПН-а нису ограничене на обилажење гео-блокова. Приватност на мрежи полако је постала један од главних приоритета за обоје Канађани код куће и они који живе у иностранству. Спајање на ВПН сервер омогућило је овим Канаданима да сурфају интернетом без ограничења и да чувају и чувају своје приватне податке. Имајући све то у виду и уз огроман број пружатеља ВПН услуга који тврде да су најбољи ових дана, припремили смо следећу дубинску анализу најбољих ВПН кандидата које требате погледати пре него што одаберете праву услугу. 


Најбољи ВПН за Канаду у 2017. години

Најбољи ВПН за Канаду у 2020. години

Шта значи „ВПН“?

Иницијали стоје Виртуелне приватне мреже. Односи се на методу где су корисници у могућности да се повежу на велику приватну мрежу коју подржавају сервери расути широм света.

Мрежа делује као слој кроз који се добивају све информације које се деле шифровано пре него што је послат ИСП-у. На овај начин, корисника лична информација, и чак локацију остају непознати својим пружаоцима интернетских услуга.

Топ ВПН за Канаду – Шта треба тражити?

Видећете то најбољи канадски ВПН провајдери имају софтвер за све Мац ОС, Виндовс и Линук уређаји, као и ВПН апликације за Андроид и иПхоне платформе.

ВПН је такође пресудан ако желите да приступите стриминг каналима који су у Канади гео блокирани, као што је Америцан Нетфлик, Сховтиме, ХБО ГО, Амазон Приме, и многи други.

На исти начин, канадски екпатс могу да користе ВПН да би добили Канадска ИП адреса док живе у иностранству. Повезивање на канадски ВПН сервер вам омогућава добити канадску ИП адресу из било којег света.

Слиједом тога, моћи ћете деблокирати и гледајте канадске стриминг канале као што су ЦБЦ, ТСН, Спортснет, Цандиан Нетфлик, Рогерс Аниплаце ТВ или ЦитиТВ са било којег света..

Вредан канадски ВПН требало би да има следеће карактеристике:

 • Кориснички сервис.
 • Висок ниво шифрирања података.
 • Политика вођења евиденције компаније ВПН.
 • Подржавају ОпенВПН, ИПсец или друге.
 • Ниво шифрирања података.
 • Колико је лако користити ВПН услугу.
 • Колика је брзина везе?

Већина компанија не нуди купцима бесплатно пробно раздобље, али имају политику гаранције за поврат новца у акцији. Следећа табела вам даје кратак поглед на топ 4 ВПН-ове обухваћене овом рецензијом.

Зашто требате ВПН у Канади?

Постоји пуно разлога зашто се толико Канађана сада повезује на ВПН сервер кад год крену на Интернет. Ево најочигледнијих:

Канадски закони који нарушавају приватност на мрежи

Канадски Закон о модернизацији ауторских права представљен је парламенту 2011. године. Упркос једногласном противљењу и много неугодности међу Канађанима, конзервативци су могли усвојити предлог закона већином. а већина их сада занима да ли се њихови лични подаци могу користити против њих.

 • Рачун Ц – 11 (Закон о модернизацији ауторских права): Пружа даватељима интернетских услуга да воде евиденцију о интернет активностима корисника најмање 6 месеци за оне који су оптужени за кршење ауторских права. Након овог периода подаци се тада морају предати властима.

Закон о тероризму, с друге стране, уведен је још 2015. године. Конзервативци су тврдили да ће он помоћи органима за спровођење закона да се ефикасније боре против тероризма. У основи олакшава процес размене информација о појединцима између различитих канадских владиних агенција. 

 • Билл Ц-51 ​​(Закон о тероризму): дозвољава ЦСИС-у да заустави било какве банкарске трансакције или путне планове било ког осумњиченог за тероризам.

Пет ока

Ово је шпијунски савез који је створен између Аустралије, Новог Зеланда, Канаде, Велике Британије и САД. Пет очију (ФВЕИ) формиран је да омогући лакшу размену интелигенције међу собом.

То би могло значити, с обзиром на нове прописе, да је влада у стању да обезбеди грађанима своје грађане онлине подаци земљама чланицама. 

Ограничења блокирања и филтрирања садржаја у Канади

Канада је земља која слави народ својих људи слобода избора. Сви популарни сајтови за друштвене мреже попут Фацебоок, Иоутубе и Инстаграм, лако су доступни. Међутим, нека ограничења могу се применити на неким веб локацијама у Канади.

На пример ФаирПлаи, а коалиција 25 канадских организација предлагање ЦРТЦ-у да оснује одбор за цензуру, приморавајући интернетске службенике да блокирају веб странице оптужене за пиратерију без судског налога. Канадски корисници интернета били су бесни због одлуке и чак су створили сопствене одборе који ће отказати ФаирПлаи. 

Штавише, опет унутра Новембар 2019, Савезни суд Канаде одобрио је да главни канадски даваоци интернетских услуга треба да блокирају пиратску ИПТВ услугу (Голд ТВ). У својој одбрани пресудили су да то не крши неутралност мреже или слободу говора. То је само кршење ауторских права.

Што се тиче мучења, према горе поменутом закону (Билл Ц – 11), све зависи од тога који садржај покушавате да преузмете јер можда користите торренте за које се сматра да крше ауторска права која крше ауторска права. У неким случајевима може бити тешко одредити шта је садржај пиратски а шта није.

Код ВПН-а није важно какво ограничење постоји. Она мења вашу ИП адресу и омогућава вам анонимно сурфовање вебом. Као резултат тога, добијате приступ ограниченим веб локацијама у земљи као и преузимања / преузимања торрента без трага.

Предности ВПН-а за становнике Канаде

ВПН омогућава канадским становницима приступ гео-ограничени садржај који се налази у различитим земљама широм света. Једном када се повежете са сервером у одређеној земљи, ВПН ће прикријте своју ИП адресу и доделити вам нову у земљи у којој је сервер базиран.

На пример, ако је сервер у САД-у, добићете америчку ИП адресу. Као резултат, моћи ћете да приступите лајковима Амерички Нетфлик, Хулу, ХБО и ЦВ ТВ.

Исто важи и за остале сервисе за стриминг под условом да се повежете са сервером у њиховим земљама. Која обухвата ББЦ иПлаиер, Ски Го, ДАЗН, ИТВ, ТВ2 Плаи, и још.

Одблокирајте и пренесите канадску телевизију било где – одсек за експатрирање

Канадска телевизија сврстава се међу светске врхове. На пример, имате симпатије ЦБЦ. Писма се у целости односе на Канадску радиодифузну корпорацију, највећу ТВ и радио станицу у Канади. Тамо је прилично популаран и чини се да је то једини вредан противник ББЦ у Великој Британији.

Услуга није доступна изван Канаде. ЦБЦ и друго Канадске канале захтевају ИП адресу у региону. Ако немате канадски ИП, добићете а порука о грешци који вам тренутно готово одмах прекида приступ:

“Упс … Жао нам је, овај садржај није доступан на вашој локацији. Ако верујете да сте погрешно добили ову поруку, контактирајте нас. Грешка 21. “Грешка играча ЦБЦ

Канадска ВПН услуга вам омогућава приступ ЦБЦ стреаминг плејеру са било којег места на свету. Исто се односи и на остале канадске канале за стриминг као што су ЦитиТВ, Цраве ТВ, ЦТВ, Спортснет и ТСН

Најбољи канадски ВПН – дубинска анализа

Током провођења нашег детаљног истраживања како бисмо утврдили који је ВПН најбољи, успјели смо све то смањити на 6 провајдера услуга. Ево резултата:

1. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН Цовер

ЕкпрессВПН’с одличне брзине, и војно-шифровање, и могућност да се деблокирају стреаминг сервиси из целог света чине ВПН је базиран на Британска Девичанска острва, регион удаљен од досега удружења Фиве Еиес.

Све у свему, можете да се повежете на 5 различитих канадских ВПН сервера из ЕкпрессВПН апликације. Сервери се налазе у Торонту, Монтреалу и Ванцоуверу. Даватељ укупно покрива 94 различите земље у смислу дистрибуције сервера.

Када говоримо о серверима, ми смо неке од ЕкпрессВПН-а ставили на тест да проверимо њихове брзинске перформансе. Међу свим ВПН-овима на овој листи, овај је изашао са најбољим резултатима. Сви сервери су били веома брзи, без обзира ко су физички удаљени. Највећи погодак којем смо били сведоци био је Пад од 7%.

Апликације ЕкпрессВПН-а су добро дизајниране са усер-фриендли интерфејс на уму. Са друге стране, провајдер има Смарт ДНС функција за заобилажење регионалних ограничења. Имајте на уму да ова функција не шифрира ваш саобраћај нити потпуно скрива вашу ИП адресу. Другим речима, никада се не ослањајте на Смарт ДНС за анонимне бујице или друге активности које желите да задржите.

Што се тиче приватности, ЕкпрессВПН има аутоматски килл свитцх и подељена функција тунелирања. Са сплит туннелинг, морате да изаберете који део вашег интернет саобраћаја желите да прођете преко ВПН сервера, а који путем вашег даватеља интернетских услуга.

Коначно, њихово 30-дневна гаранција поврата новца политика корисницима даје слободу избора да ли желе да се обавежу на своје услуге или не.

Прос

 • 160 локација сервера у 90+ земаља.
 • Подржава П2П.
 • Компатибилно са Нетфликом.
 • Смарт ДНС МедиаСтреамер.
 • 30 дана поврата новца.
 • Једноставне апликације.
 • 5 истовремених веза.
 • Шифрирање војног нивоа.
 • Килл Свитцх.
 • Сплит тунелирање.
 • Проширења прегледача.

Цонс

 • Скупи планови претплате.
 • Нема бесплатног суђења.

2. БуллетВПН

Преглед БуллетВПН-а

Са БуллетВПН, тхе тхе Естонски врхунског добављача ВПН услуга, можете сигурно сурфати Интернетом на Ц-уанада. Овај провајдер има око 114+ сервера у 47 земаља, при чему су неки од њих оптимизовани да одржавају веома велике брзине.

Према бројним брзински тестови извели смо, БуллетВПН је могао да одржава сталне брзине на готово свим серверима. Максимални пад везе био је око 7%. Поред тога, одличне су и брзине ХД и УХД стриминг.

БуллетВПН има апликацију за скоро сваки главни оперативни систем, укључујући ПЦ, Мац, Андроид, иПхоне, иПад или ФиреСтицк. Смарт ДНС проки функција је такође доступна у случају да желите да струји геоблокирани садржај на уређајима који не подржавају ВПН.

БуллетВПН има прекидач за искључивање и ексклузивну функцију која се зове Буллет Схиелд. Ова технологија подржава свој прекидач са додатним слојем приватности. Буллет Схиелд вам неће омогућити да се повежете на Интернет ако претходно нисте повезани на БуллетВПН сервер. Очито имате могућност да омогућите ову одређену функцију или да је искључите из апликације БуллетВПН.

БуллетВПН нуди корисницима а 30-дневна гаранција поврата новца. Поврх тога, провајдер има Једнодневна бесплатна проба. Можете је откупити путем Андроид апликације или контактирањем корисничке подршке компаније БуллетВПН.

Прос

 • 70+ сервера у 41 земљи.
 • П2П подршка.
 • Деблокира Нетфлик и ЦБЦ.
 • Смарт ДНС функција.
 • 30-дневна гаранција поврата новца.
 • Пријатељски кориснички интерфејс.
 • Шест веза истовремено.
 • 256-битна АЕС енкрипција.
 • Килл прекидач.
 • Буллет Схиелд.

Цонс

 • Нема подељених тунела.
 • Кратки период бесплатног пробног периода (1 дан).

3. Унлоцкатор

Унлоцатор ВПН Цовер

Унлоцатор, а Дански провајдер, послује од тада 2013. Прво је започео као Смарт ДНС проки сервис, а сада нуди и ВПН услуга. Чињеница да су седишта Унлоцатора налазе у Данска ипак нас чини некако нелагодно.

У случају да нисте знали, Данска је део 9-очи, проширену верзију 5 Очи асоцијације. Обавили смо темељна истраживања како бисмо открили да ли постоје извештаји који могу указивати на то да су Унлоцатор-ови кориснички подаци угрожени. Нису пронађени такви извештаји и као такви су њихови строга политика записивања без евидентирања изгледа да је законит.

Унлоцатор има добру дистрибуцију на серверу која се састоји од 41+ сервера у више од 36 земаља. Успели смо да се деблокирамо Америцан Нетфлик, али требало нам је времена да то учинимо. Неки амерички сервери нису добили посао, али неки други, посебно Мајами (велика брзина).

Брзина је врло пристојна, посебно када смо их користили (брзи) сервери са ознаком. Неки сервери су скоро погодили нашу везу 30% пад. Међутим, то су били ретки случајеви.

Наравно, функција Смарт ДНС је и даље доступна. Унлоцатор корисницима даје могућност да их појединачно купују ако немају интересовање за њихову ВПН услугу.

Са друге стране, Унлоцатор има а килл свитцх. И слична БуллетВПН, постоји технологија која вам не дозвољава да се повежете на Интернет ако не користите Унлоцатор сервер. То је названо као Унлоцкатор Схиелд.

Иако већина ВПН-ова нуди кратку бесплатну пробну верзију или, можда, нејасно, Унлоцатор пружа новим претплатницима а 7-дневно бесплатно пробно време без потребе за кредитном картицом или ПаиПал рачуном. Поврх тога, када се бесплатно пробно раздобље заврши, добићете корист од њихове 30-дневне гаранције поврата новца ако одлучите да се претплатите.

Прос

 • Сервери у 41+ земаља.
 • Пријатељски са П2П.
 • Компатибилно са Нетфликом.
 • Смарт ДНС.
 • 30 дана поврата новца.
 • Веома једноставне апликације.
 • 5 истовремених веза.
 • Шифрирање војног нивоа.
 • Килл Свитцх.
 • Унлоцкатор Схиелд.
 • 7-дневно бесплатно пробно време.

Цонс

 • Неколико спорих сервера.
 • Нема проширења за прегледач.
 • Подијељено тунелирање није доступно.

4. НордВПН

НордВПН Цовер

НордВПН је а Панамски ВПН провајдер са великом глобалном мрежом. Они нуде сервере на 81 локацији у 64+ земаља. Сада смо успели да деблокирамо све струјне канале које смо тестирали, али слаба страна је била брзина.

Као врхунски ВПН пружалац услуга, НордВПН се поноси тиме што има неке од најбржих ВПН сервера. Наши различити тестови брзине потврдили су да су сервери које је НордВПН поставио у разним регионима света генерално брзи. На пример, док сте били повезани са америчким сервером, брзина је једва падала (9%).

Све у свему, НордВПН апликација је веома добра једноставан за коришћење, а процес повезивања је скоро тренутан. Што се тиче њихове Смарт ДНС услуге, СмартПлаи омогућили су нам да деблокирамо десетине канала широм света минималан губитак брзине.

Прелазећи на своје Двоструки ВПН одлика. Ова технологија преусмерава промет корисника два сервера уместо једног, обезбеђивање двострука енкрипција на податке. Иако стекнете предност од додатног слоја сигурности, тиме компромитујете брзину интернета када је укључена та одређена функција. То је потврђено различитим тестовима брзине које смо спровели.

НордВПН није тако јефтин, али такође не сматрамо да је скупо. Њихова 30-дневна гаранција поврата новца пружа корисницима довољно времена да провере о чему се услуга уопште ради. Што се тиче бесплатног суђења, некада је постојало, али сада га је НордВПН скинуо са стола.

Прос

 • 81 локација сервера у 60+ земаља.
 • П2П дељење.
 • Подржана је Нетфлик.
 • Смарт ДНС (СмартПлаи).
 • Једноставне апликације.
 • Шест истодобних веза.
 • Шифрирање војног нивоа.
 • Аутоматски прекидач.
 • Двоструки ВПН.
 • ЦиберСец (заштита од малвера).
 • Лук преко ВПН-а.
 • Проширења прегледача.

Цонс

 • Нестабилне брзине.
 • Нема бесплатног суђења.
 • Подијељено тунелирање није доступно.

5. ИПВАНИСХ

ИПВанисх Цовер

ИПВанисх пружа брзе везе, одлична заштита приватности, и добра глобална покривеност сервера, а све за разумну цену. Пре неког времена, можда се налази локација њиховог седишта (Сједињене Државе) угрожена приватност корисника.  ИПВанисх је прошао кроз скандал око евидентирања евиденције корисника су обезбеђено за домовинску безбедност да помогне у истрази кривичног случаја. Али након тога нису пријављени такви случајеви.

Покривеност сервера ИПВанисх-ом је веома добра као и послужитељи 70+ земаља. Међутим, током наших тестова, ниједан од ових сервера није успео да деблокира америчке Нетфлик, ББЦ иПлаиер или чак Хулу због материје која се за нас сматра огромном преваром.

Њихова брзина била је у реду према ономе што смо испитали. У ствари, наша веза је само пропала 10%, и били смо у могућности да преносимо садржај у пуној ХД резолуцији без сведочења проблема са пуњењем.

Кориштење њихове апликације било је прилично право напред. Били смо у могућности да се повежемо на сервер у року од неколико секунди. Као што је већ споменуто, ИПВанисх ипак није успео да деблокира одређене главне струјне канале.

Друго што смо открили је да провајдер нема функцију Смарт ДНС која је неопходна за приступ садржају са ограниченим ограничењима. Штавише, видели смо и да провајдер нуди само а 7-дневна политика поврата новца, која блиједи у односу на остале на листи.

Прос

 • Сервери у 70+ земаља.
 • П2П подршка.
 • Пријатељски кориснички интерфејс.
 • Десет симултаних веза.
 • 256-битна АЕС енкрипција.
 • Аутоматски прекидач.
 • СОЦК5 проки.
 • Цхроме проширење
 • СугарСинц (безбедно складиштење датотека).

Цонс

 • Паметни ДНС није доступан.
 • Не деблокира Нетфлик и ББЦ иПлаиер.
 • 7-дневна политика поврата новца.
 • Нема подељених тунела.
 • Нема бесплатног суђења.

6. ЦиберГхост

ЦиберГхост Цовер

ЦиберГхост је још један топ ВПН који би требало користити у Канади. Приметили смо да провајдер има пуно корисника, нарочито 15 милиона њих, упркос њиховим сјеновитог поријекла. Хајде да осветлимо ствар.

Прво, Цибергхост је базиран у оба Румунија и Немачка. Што се тиче приватности на мрежи, Румунија је сасвим у реду нема стриктних закона о надзору. Међутим, проблем је са Немачка, која је једна од Земље са 14 очију. Али то није оно што смо мислили под “Сенка”.

Цибергхост је набавила компанија Израелска компанија Капе Тецхнологиес. У прошлости су нови ЦиберГхост власници некада стварали злонамерних програма. То је тада било, сада, ништа слично није пријављено.

Сада да видимо зашто Цибергхост има тако велику корисничку базу. Провајдер има сервере у 90 земаља, што је сјајно јер супарује ЕкпрессВПН.

Такође су тестови брзине показали и једно и друго позитивни и негативни резултати. Неколико сервера ни приближно, ни приближно није утицало на нашу везу 12%. С друге стране, било је и других сервера који су снизили нашу брзину интернета до тачке у којој је квалитета видеа пала на 240 уместо на 720.

Услуга нема Смарт ДНС функција за деблокирање садржаја, али његови ВПН сервери могу обавити посао. Покушали смо УС Нетфлик и добављач је испоручен.

Апликација ЦиберГхост има истакнут назив „За стриминг“. Омогућује корисницима да одаберу канал који желе деблокирати и апликација ће се тада повежите се на сервер на одговарајући начин (Сервер у региону канала). На тај начин не морате схватити који сервер сам деблокира који канал. То је врло импресивно ако мислите на оне који не знају који су технолошки паметни.

Приватност долази у облику војног шифрирања и килл свитцх. Што се претплате тиче, Цибергхост је мало скупљи, али долази са а Политика поврата од 45 дана. Имате времена да се одлучите.

Прос

 • Сервери у 90+ земаља.
 • П2П подршка.
 • Политика поврата од 45 дана.
 • Апликације су врло једноставне за употребу.
 • Седам истодобних веза.
 • 256-битна АЕС енкрипција.
 • Аутоматски прекидач.
 • НоСпи ВПН сервери
 • Проширења прегледача.

Цонс

 • Недостаје подељено тунеловање.
 • Бесплатна проба није доступна.
 • Нема функције Смарт ДНС-а.

Најбоља ВПН-а за Канаду – коначна пресуда

Канада није заиста толико цензурисано као друге земље, али неколико недавних закона помогло је да се наруши приватност на мрежи уопште. 

Заправо су учинили да више људи помисли на своје интернет присуство и оно што раде на мрежи. Направите корак да то осигурате ваши подаци су заштићени и приступајте веб локацији која год желите, и слободно нам реците какво је ваше искуство било први пут ВПН корисника у доњем одељку.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map