Најбољи ВПН за Порторико

Планирате ускоро пресељење у Порторико? Већ постоји и треба вам начин да безбедно приступите интернету? Не тражите даље од овог чланка. Порторико је неорпорирана територија САД-а на Карибима, многима позната по прекрасној обали и живописном погледу. Па зашто бих написао чланак за Бест ВПН који се користи у Порторику? Једноставно. Као територија САД, Порторико спада под јурисдикцију САД-а када је у питању закон о цензурирању интернета и неутралност мреже. Другим речима, америчка влада може да шпијунира вашу интернетску везу ако одлуче. ВПН је једноставан и сигуран начин заобилажења тог надзора ради сигурног, приватног и анонимног интернетског искуства.


Најбољи ВПН за Порторико

Застава Порторика

Зашто би вам требао ВПН у Порторику?

Као што сам већ напоменуо, Порторико је територија САД-а. Иако је неинкорпориран у САД и нема иста права као нормална америчка држава, Порторико је и даље под америчком јурисдикцијом када је у питању интернет цензура..

Америка је, на неки начин, позната по томе што има релативно бесплатан интернет. Под тим мислим да грађани САД уживају ограничена ограничења када је реч о веб локацијама, апликацијама и медијима на мрежи. Такође уживају у слободи говора на мрежи, без потребе за самосталним ограничавањем. Међутим, америчка влада је озлоглашена за надгледање својих грађана и посетилаца и шпијунирање у њиховим комуникацијама. Порторико није изузетак. Потребан вам је ВПН да бисте били сигурни да су ваше информације увек приватне и да спречите све покушаје шпијунирања које су учиниле треће стране.

Порториканци уопште не уживају у истом садржају који имају становници САД. За разлику од држава, суочићете се са многим регионално ограниченим садржајем на територији, што чини могућност ВПН-а да приступа геоблокираним веб локацијама врло важним.

Најбољи ВПН за Порторико – преглед

Сада када знате зашто вам је потребан ВПН у Порторику, хајде да разговарамо о томе шта треба да тражите у ВПН-у. Будући да је сигурност огроман аспект онога што ВПН ради, морате погледати како се ВПН провајдер бави вашим подацима. Потребан вам је ВПН провајдер који има строгу политику нулте евиденције у коју можете да верујете да гарантује да ниједан од ваших података не дели са трећим странама. Потребан вам је и ВПН који вам може омогућити пристојну / брзу брзину интернета без превише успоравања везе. И на крају, проверите да ли постоје ВПН-ови који имају тим за корисничку подршку коме се можете обратити у било које време. Као и код било које услуге, понекад са ВПН-ом нешто може поћи по злу. Ако нуде 24/7 тим за подршку купцима који зна шта раде, нема разлога за бригу. Добар тим за подршку директно значи добро сервисно искуство у ВПН свету.

Имајући у виду те критеријуме, саставили смо листу дивних ВПН-ова врхунског нивоа који најбоље раде за Порторико:

 1. ЕкпрессВПН
 2. БуллетВПН
 3. НордВПН
 4. ИПВанисх
 5. ВипрВПН

Најбољи ВПН за Порторико

На основу горе поменутих критеријума, установили смо да су ова три провајдера најбољи ВПН-ови које можете користити у Порторику. Расправљаћу о сваком провајдеру појединачно и даћу вам преглед онога што они нуде. За ово не требате да водите моју реч, сваки провајдер има 30-дневну политику повраћаја новца без питања која можете да искористите за тестирање услуге пре него што се заиста обавезате.

ЕкпрессВПН

Наш предлог број 1 за Порторикански ВПН је ЕкпрессВПН. ЕкпрессВПН се сматра апсолутно најбољим ВПН провајдером на тржишту. Они нуде све функције потребне у ВПН-у, укључујући бесплатну Смарт ДНС функцију, и пружају њихове функције уз беспрекорну услугу. Помоћу ЕкпрессВПН-а добијате:

 • Енкрипције војне класе и најновији ВПН протоколи
 • 2000+ сервера у 94+ земаља
 • Киллсвитцх
 • Сервери су оптимизовани за брзину
 • 24/7 подршка за разговор уживо са тимом за кориснике са 5 звездица
 • 30-дневна гаранција поврата новца.

Прочитајте целу ЕкпрессВПН рецензију овде.

БуллетВПН

Још један одличан ВПН избор за Порторико је БуллетВПН. Познато је да БуллетВПН пружа једну од најбржих интернет брзина у ВПН свету. Уз БуллетВПН такође ћете добити:

 • Шифре војног нивоа
 • 5 ВПН протокола, укључујући ОпенВПН
 • Киллсвитцх
 • П2П оптимизовани сервери
 • 24/7 подршка уживо
 • Политика поврата од 30 дана

Прочитајте целу рецензију БуллетВПН овде.

НордВПН

Напокон, НордВПН сачињава наша 3 најбоља ВПН-а за Порторико. НордВПН је познат као ВПН провајдер „значајних значајки“, што значи да нуде бројне додате функције уз основну ВПН функционалност. Са НордВПН-ом ћете добити:

 • 2048-битне ССЛ енкрипције
 • Двоструки ВПН
 • Сплит Туннелинг
 • Бесплатна функција Смарт ДНС
 • 24/7 подршка уживо
 • Политика поврата од 30 дана

Прочитајте целу НордВПН рецензију овде.

Најбољи Порторикански ВПН – Финалне мисли

Нема разлога за бригу о вашој приватности на Интернету када уживате у боравку у Порторику. Без обзира да ли сте туриста, емигрант или грађанин, ВПН је одличан алат за добијање. Не само да штити ваше податке на мрежи, већ вам помаже и да лако приступите гео-ограниченом садржају. ВПН полако али сигурно постаје један од најважнијих софтвера који можете имати у данашње доба и није шок, зашто. Не ризикујте своје податке, набавите ВПН претплату и придружите се хиљадама људи који су почели озбиљно да узимају интернетску везу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map