Најбољи ВПН за спречавање бацања ИСП-а

Много је пружалаца Интернет услуга широм света познато да намеравају да прикупе информације корисника како би их или продали трећим лицима или их нехотице поделили са владом. То се обично дешава у земљама у којима влада има велики политички утицај, а као резултат тога постоји доста ограничења садржаја, ограничавање података и неправедно прешућивање садржаја. У блажим ситуацијама приступ интернету може бити успорен, што значи да ће се вашим веб страницама и каналима требати пуно дуже да се учитају и препарирају. Кориштење виртуалне приватне мреже помаже вам да спријечите да ваш ИСП успори брзину интернета, што резултира великим бројем међусобних међуспремника када, на примјер, струји садржај на мрежи. Такође можете да осетите ефекте вашег даваоца интернетских услуга који смањују брзину Интернета током преузимања датотека. Имајући све то у виду, овдје је најбољи ВПН за спречавање прегледавања ИСП-а.


Најбољи ВПН за спречавање бацања ИСП-а

Најбољи ВПН за спречавање бацања ИСП-а

Ако сте нови у целом концепту повезивања или пуњења везе, објаснит ћу вам доња два, тако да ћете бити у правцу кретања напред.

Тхроттлинг Екплаинед

Уметање се односи на све механизме који се могу примијенити против вас како би успорили брзину повезивања. Ако ВПН услуга неће бити у могућности да у потпуности реши било која ограничења која може да постави ваш ИСП, добићете бројне предности од коришћења услуге.

Постоје углавном две врсте ограничења која могу бити примењена од стране вашег провајдера:

1. Садржај на основу пригушивања

То се догађа када ваш даватељ интернетских услуга сужава промет на одређеној веб локацији ограничавајући ваш приступ истој. Примјер за то је када је ограничавање струјања видеа преко веб локације попут Нетфлика. Ваш ИСП пружа начин да сазна врсту садржаја коју користи већина корисника на њеној мрежи и они могу да разликују различите видове саобраћаја. Те информације користе за регулисање брзине интернета, па корисници могу приметити различите брзине током различитих временских периода.

ВПН вам омогућава да решите такво пригушивање јер се подаци које гледате преко Интернета постају шифрирани. Добар ВПН такође вам омогућава да видите све облике ограниченог садржаја и надмашује брзину на коју можете бити ограничени. Једном када се претплатите на веродостојну услугу, пребацивање на основу садржаја не би требало да вам представља проблем.

2. Утрошење на бази употребе

Испуштање засновано на употреби може се појавити на два посебна начина, било када пређе ограничење ограничења података или када се корисник укључи у велику употребу Интернета у великој количини, можда путем ХД стриминга или вишеструких преузимања датотека.

Открићете да различити ИСП-ови имају различите начине поступања са корисницима који прелазе ограничење података. Неки могу успорити брзину ваше везе након што пређете одређену границу, док други могу само да вам наплате за количину података које користите преко додељеног ограничења. Ваша ВПН услуга заиста неће моћи да утиче на вашу брзину ако се успори.

Случај је исти и када ваш ИСП примети да користите веома велику количину података или када од ваше везе постоји необично висок промет. Будући да ВПН по природи мало смањује вашу брзину због енкрипције, можда нећете моћи да решите ову врсту смањења брзине, посебно ако долази од вашег даватеља интернетских услуга.

Да ли ВПН услуга спречава бацање / пуњење?

Има, али постоје случајеви у којима можда нећете радити. Веродостојна ВПН услуга требала би бити у стању да се не препознаје од стране већине даватеља интернетских услуга и на тај начин заобићи све међусобно пуњење и пребацивање специфично за садржај. Ако је ваш ИСП један од оних који пажљиво прате оно што се догађа у њиховој мрежи, онда ће то моћи да схвате када користите ВПН услугу. Ако то ураде, могу да одлуче да поставе ограничења на ваш ВПН саобраћај или чак на целокупну вашу везу.

Откривање ваше услуге доста зависи од врсте ВПН протокола које нуде ваши провајдери. Стари попут ППТП-а знатно олакшавају откривање и смањење промета, али новији попут ОпенВПН-а имају или 128 или 256-битну енкрипцију, што чини заиста тешко то учинити..

Најбољи ВПН за спречавање бацања ИСП-а

Хајде сада да уђемо у неке од најбољих ВПН-ова од којих бисте требали да зависите да бисте спречили пуњење.

1. ЕкпрессВПН

Наша највећа препорука је ЕкпрессВПН, као што се дешава да је један од најбољих провајдера на тржишту. Брзину која се овде нуди тешко је наћи нигде другде, а нивои шифровања су довољно високи да сваком купцу осигурају њихову приватност кад год је на мрежи. Услуга има строгу политику записивања без евиденције, подржава анонимне платне системе и висок ниво када је у питању ВПН протокол. Наш је најбољи избор за избегавање интернет цензуре и пропуштања интернетских провајдера упркос чињеници да они наплаћују нешто више од већине ВПН провајдера.

2. НордВПН

Друго на нашој листи је НордВПН, провајдер који је такође познат по томе да нуди услугу коју вреди платити, по цени која неће нанети превелику штету вашем новчанику. Они имају двогодишњи план претплате који кошта 3,29 УСД месечно, а који данас нећете наћи код многих добављача на тржишту. Будући да се налази у Панами такође значи да их неће регулисати ниједан закон о задржавању података, тако да ћете остати сигурни у сазнање да ваши подаци остају приватни. Ако их желите испробати, нуде 30-дневну гаранцију поврата новца за коју сте сигурни да ћете добити поврат ако се испостави да вам услуга не свиђа.

3. СтронгВПН

Наш последњи кандидат је СтронгВПН, провајдер који је такође већ неко време на тржишту и током времена је стекао своју репутацију поузданог добављача. Брзина која се нуди је импресивна, мада би приступ популарним каналима с ограниченом дозволом попут Нетфлика могао бити знатно ограничен. Мрежа сервера је огромна, а то обећава приступ великом броју веб локација, канала и преноса уживо. Годишњи план му је 5,83 долара месечно, средња цена за услугу врхунског квалитета у поређењу са оним што се нуди на тржишту.

Завршне напомене о најбољем ВПН-у за спречавање пуцања

Купња је шкакљив концепт, посебно када ми то покушавамо да спречимо употребом ВПН услуге јер постоје одређена ограничења која ваш провајдер неће моћи да надмаши. Уз то, вјеродостојна и брза ВПН услуга попут ЕкпрессВПН-а и даље би требала бити у могућности да вам омогући да извучете најбоље из своје тренутне ситуације и заштитите своју везу до краја. Ако имате било каквих питања или коментара које желите да поставите или делите, пошаљите их у доњем одељку и ми ћемо радо одговорити.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map