Најбољи ВПН за Тхе Дарк Веб и Даркнет рецензираних

Такође познато као Даркнет, Мрачни Веб је оно што већина људи жели да сматра виртуалним црним тржиштем, где се продају илегална или забрањена роба која иначе не би била доступна преко уобичајеног Интернета. То је мрежа која је слична мрежи широм света, али се разликује само по томе што јој се може приступити само анонимним мрежама као што су ТОР или Пројецт Фреенет. Овде ћете наћи дрогу, илегални софтвер или чак оружје за масовно уништење.


Најбољи ВПН за Тхе Дарк Веб и Даркнет рецензираних

Најбољи ВПН за Тхе Дарк Веб и Даркнет рецензираних

Најбољи ВПН за Дарк Веб и Даркнет – Интро

Дошло је до великог притиска тамо где владине агенције широм света раде заједно на идентификацији већине корисника на овој платформи и то раде покушавајући пробити њихову мрежну инфраструктуру. НСА је посебно заинтересована за све који покушају да приступе Даркнету као “екстремисту”, јер су изгледа такви људи спремни да се укључе у већину облика илегалне трговине. Заједничким напорима, Интернет провајдери у одређеним државама широм света раде на томе да означе Даркнет или Тор кориснике, спроводећи детаљну инспекцију пакета података. У земљама попут Велике Британије или САД-а, постојеће „наруџбине“ присиљавају ИСП-ове да надгледају шта њихови корисници спремају, не остављајући никоме другога да зна да ради.

Најбољи начин да осигурате да немате законских недостатака приликом приступа цензурираном садржају или чак објављивању спорних информација на мрежи је употреба исправне ВПН везе. То ће осигурати да ваш даватељ интернетских услуга не може видјети шта радите на мрежи и избјећи било какве сукобе с владом. Било би посебно важно ако се из било ког видљивог разлога планирате пријавити на Дарк Веб. Сада, пошто разумемо да бирање ВПН услуге која ће пружити потпуну заштиту понекад може бити изазов, пролазили смо кроз проблем тестирања једног броја и дошли смо до четири која су вредна ваше пажње:

Најбоља 4 ВПН-а за Дарк Веб и Даркнет

ЕкпрессВПН

Као један од најпопуларнијих сервиса вани, ЕкпрессВПН чини много за пружање високог нивоа квалитетне услуге својим купцима. Основати се на Британским Девичанским острвима значи да су потпуно ослобођени било каквих закона који би их могли натерати да сачувају податке својих корисника. Такође, власти попут ДМЦА не могу да идентификују кориснике који су се пријавили за услугу, па не могу пратити шта гледа на мрежи ко је.

30-дневна гаранција поврата новца

Један од анонимних метода помоћу којег можете платити услугу је путем Битцоина. За већину људи то је веома пожељно, али постоје и разне друге опције, попут директног депозита или готовинског трансфера. Њихова велика мрежа сервера широм света уверава вас у услугу која је и поуздана и вредна плаћања.

БуллетВПН

Друго на нашој листи је БуллетВПН, још један познати сервис провајдер. Ови момци обећавају да ћете имати поуздану везу током целог времена и избећи било какве смањене брзине, посебно када прегледавате видео записе. Ниво приватности који се нуди подржава 5 сигурносних протокола, а то су ОпенВПН, ИКЕв2, ППТП, ИПСец и Л2ТО / ИПСец. Свих ових пет заједно раде на томе да ваша веза остане шифрована.

Што се тиче цене, БуллетВПН нуди 3 флексибилна плана који сви имају исте предности, с тим што је разлика само у томе колико често се плаћања врше. Можете се одлучити за месечну опцију, интервал од 6 месеци или чак годишњу претплату. У случају да желите да прво тестирате њихову услугу пре него што их понесете, њихова 30-дневна гаранција поврата новца требало би да вас олакша. Та смерница вам омогућава да вратите новац у првих 30 дана, ако сматрате да их њихова услуга није толико импресионирала. Начини плаћања су такође различити, а већина вам омогућава да анонимно извршите уплату.

Са серверима у око 22 земље и бројећи, БуллетВПН је дефинитивно један провајдер сервиса на кога се можете ослонити за стабилну везу читавим претраживањем.

НордВПН

Ако тражите ВПН услугу да бисте заштитили своје податке, не бисте се радовали компанији која за себе води евиденцију историје прегледавања. НордВПН испуњава ово очекивање уверавајући своје купце да ниједна њихова историја неће бити забележена, а то олакшава чињеница да су они основани у Панами. Закони тамо нису тако строги као у САД-у, тако да они нису дужни да буду будни над оним што им претплатници приступају путем својих сервера.

Велики плус у којем уживају НордВПН корисници је 2048 битна ССЛ енкрипција за ОпенВПН. Они од нас који нису довољно упознати са жаргоном не би требали да брину; ово само значи да је обезбеђени ниво сигурности виши од уобичајеног. НордВПН се такође истиче понудом и гаранције за поврат новца од 30 дана и три дана бесплатног пробног периода. То је комбинација коју ће бити тешко пронаћи било где другде. Омогућавају и до 6 уређаја да се истовремено повезују на њихове ВПН сервере под једним налогом. То је пуно ако желите заштитити више уређаја од било каквог надзора.

ИПВанисх

Од свих наших најбољих одабира, ИПВанисх је једина услуга која се заправо налази у САД-у. Ово није нужно лоше јер не значи да је мање безбедан или безбедан као ВПН услуга. 500 сервера које је разасутило широм света лако их сврставају у топ 5 провајдера са великом мрежом, а ово је један од највећих мотиватора за њихово пријављивање. Њихов план за цене је такође флексибилан, са пакетима који омогућавају плаћање на свака, три и 12 месеци. Услуга, међутим, нема бесплатан пробни период. Оно што имају уместо тога је 7-дневна гаранција поврата новца, која омогућава клијентима да тестирају своју услугу у размаку од 7 дана. Ако им се не свиђа, могу се одлучити за повраћај новца, али само ако је унутар тог 7 дана.Топ ВПН за Коди

ИПВанисх је такође познат по томе што је повезан са бројним играчким услугама. Њихово партнерство са Лаг Ассассин-ом омогућава њиховим претплатницима да уживају у потпуном искуству играња на мрежи, не остављајући простора за било какво заостајање.

Топ Даркнет ВПН-ови – закључак

Приступ мрачном вебу постаје пуно лакши ако знате којим ВПН услугама вјеровати. Наведена четири тестирана и одобрена од стране нашег тима, тако да вам не би требали правити проблеме кад се пријавите. Отворени смо за било какве повратне информације које бисте имали ако бисте наставили и регистровали се; само их оставите у одељку за коментаре и ми ћемо сигурно одговорити.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map