IPVanish Review 2020

IPVanish este o alegere perfectă dacă căutați o combinație de viteză, performanță și securitate și confidențialitate de top. VPN-ul este util pentru iubitorii de torrent, deoarece are o politică absolută de jurnaluri zero și orice accesezi online nu îți poate fi legat – libertate online totală. În plus, IPVanish este preferat pe scară largă, are o bază mare de utilizatori și este cel mai bun VPN pentru Kodi.


IPVanish Review 2020

IPVanish Review 2020

Cu peste 750 de servere în mai mult de 60 de țări, IPVanish este considerat unul dintre cei mai căutați furnizori de soluții VPN din SUA, ci în întreaga lume. Este unul dintre furnizorii de acces la special pentru clienții care apelează la VPN pentru prima dată. În această recenzie, sper să vă oferi un detaliu al funcțiilor pe care ar trebui să vă așteptați odată ce vă înscrieți cu ele, precum și modul în care IPVanish se compară cu alți furnizori VPN cunoscuți, precum ExpressVPN, NordVPN, HMA și VypVPN în termeni de stabilire a prețurilor, politica de rambursare, aplicații, locații server VPN și viteză. Vom începe această revizuire IPVanish cu o privire de ansamblu rapidă a ceea ce oferă acest furnizor de servicii VPN.

Statistici rapide

Banii inapoi garantat 7 zile
Sunt permise conexiuni concomitente 10 dispozitive
Servicii de streaming acceptate Kodi, ESPN, MLB TV, HBO, NBC Sports, Sling TV, WWE Network, CBS Sports, Spotify, Crunchyroll
Fără politici de jurnal da
Criptarea AES de 246 biți de grad militar
Caracteristici speciale Sunt permise switch-ul, tunelul split și Bit2orrent P2P
Relații Clienți Suport live 24/7
Locații server Peste 75 de locații server în 60 de țări
Numărul de servere 1000+ servere
Comutatoare de server Nelimitat
Dispozitive acceptate Windows, Linux, Mac, iOS, iPhone, iPad, iPod, Android, Kindle Fire.
Competența juridică VPN Statele Unite

IPVanish a intrat în funcțiune în 1999 și, de atunci, și-a lucrat astfel încât să devină unul dintre VPN-urile de top din industrie. IPVanish este, de asemenea, singurul serviciu VPN „de nivel superior” cunoscut, deoarece dețin și controlează complet rețeaua de servere. Deși cu sediul în Statele Unite, VPN compensează acest lucru prin respectarea unei politici stricte fără jurnaluri. În această recenzie, ne propunem să explorăm toate elementele VPN și să vă ajutăm să decideți dacă IPVanish merită să vă abonați..

Planul de prețuri