Како Нетфлик блокира ВПН и како заобићи Нетфлик ВПН бан

Да ли сте се икад запитали како Нетфлик блокира ВПН и да ли је и даље могуће заобићи Нетфлик ВПН забрану? У овом дигиталном добу, телевизија је опала у популарности и уступила место другим облицима забаве. Ако нисте ТВ гледатељ, али не можете ни живети без своје дневне дозе емисија, Нетфлик се мора наћи високо на листи приоритета. За оне ексклузивне емисије и филмове који не долазе на ТВ-у, Нетфлик је одредиште. Дешава се да то буде важан ресурс за млађу генерацију данас.


Једна од главних емисија на Нетфлику је Кућа од карата. Ова емисија заснива се на политичком браку с којим су у првом плану два социопата и неморални људи (или чудовишта). Они брину само о себи и свако ко им стане на пут буде убијен буквално или фигуративно.

Како Нетфлик блокира ВПН и како заобићи Нетфлик бан

Како Нетфлик блокира ВПН и како заобићи Нетфлик бан

Нетфлик је ограничен на регион

Али један велики недостатак Нетфлик-а је то што је специфичан за регион. Дакле, ако сте у Индији, не можете да приступите америчком Нетфлику или ако сте у САД-у, не можете да гледате Нетфлик УК. Гледаћете само оно што је доступно за вашу земљу.

Наравно, постојала су решења за овај проблем, све док Нетфлик није постао паметан и почео је да блокира Виртуелну приватну мрежу (ВПН) која шифрира ИП адресе. Сада су гледаоци поново заглавили гледајући регионални Нетфлик.

Не постоји начин да се та опасност заобиђе?

Прочитајте да бисте сазнали.

Шта је Нетфлик?

Нетфлик је америчка компанија за забаву и сервис за стриминг који је основан 1997. године, иако је у последње време све више популаран, захваљујући томе што је сервис доступан широм света. Са Нетфлик претплатом, гледаоци могу да гледају ексклузивне и награђиване ТВ емисије, филмове и документарне филмове на својим уређајима повезаним са Интернетом, од ПЦ-ја до паметног телефона до таблета до Смарт ТВ-а.

Једино је питање што Нетфлик нуди услуге специфичне за земљу. Дакле, ако желите гледати емисије доступне у другим земљама, не можете. Али било је начина да се то заобиђе, једноставно коришћењем ВПН услуге. Иако вам ВПН сервиси могу омогућити приступ Нетфлику из друге земље, када покушате да гледате емисију, добијате следећу грешку:

„Чини се да користите деблокатор или проки. Искључите било коју од ових услуга и покушајте поново. “

Зашто се ово догађа??

ВПН услуга шифрира вашу ИП адресу и чува сесију прегледавања приватном. Ово је био пожељни метод за заобилажење Нетфлик-ове контроле приступа све до недавно, када је стреаминг сервис почео откривати и блокирати ВПН-ове.

Нетфлик дјелује као посебан ентитет у свакој земљи, јер када откупи права на филму, мора написати посебан уговор за сваку земљу. Стога је законски обавезан да ограничи прекогранични приступ.

Кориштење ВПН услуге за заобилажење овог ограничења је у одређеној мјери незаконито. Нетфлик има строгу контролу над ВПН-овима и може лако открити и блокирати ове проки сервере. То није зауставило људе да покушавају да смисле другачија решења. Кад год Нетфлик блокира једно решење, ВПН услуге долазе с другим.

Како заобићи Нетфлик ВПН бан онда?

Постоје две опције за претплатнике: Једноставно погледајте шта је на располагању у вашој земљи или користите ВПН услугу која и даље ради. Придржавати се прве опције је боље, јер никад не знате када ВПН блокира Нетфлик.

Ако вас занима друга опција, ево листе ВПН услуга које и даље раде за Нетфлик.

ЕкпрессВПН: Ова брза и поуздана ВПН услуга омогућава вам приступ Нетфлик УС, Нетфлик Цанада и Нетфлик Германи.

ПриватеВПН: Ова ВПН услуга са сједиштем у Шведској има сервере широм света који вам могу омогућити приступ до 13 различитих Нетфлик региона.

СтронгВПН: За разлику од онога што име сугерира, ово је фантастичан пружатељ ВПН услуга ако желите да приступите америчким и британским Нетфлик-ом. Нуди велику брзину и уопште одличну ВПН услугу.

БуллетВПН: Ова ВПН услуга је савршена за људе који желе да пређу на амерички Нетфлик ван САД.

Шта Нетфлик ради у вези с тим?

Посљедњи пут чуо да Нетфлик ради на рјешавању овог проблема пружајући глобални приступ широм свијета, тако да претплатници не морају прибјегавати ВПН-у или другим методама за гледање емисија у другим земљама. Ако се ово догоди, људи би могли имати потпуни приступ свим емисијама на Нетфлику, без обзира у којој се земљи налазе. Међутим, за сада барем не постоје све регије Нетфлика који нуде исти садржај.

Како заобићи Нетфлик ВПН бан – завршна реч

Све док Нетфлик не нађе легални начин за решавање овог проблема, не постоји друга метода приступа Нетфлику у другим регионима, осим уз помоћ ВПН услуга које и даље раде. Док бирате ВПН, проверите да их Нетфлик већ није блокирао. Већина ВПН провајдера ће лагати о томе да бисте купили њихову услугу. За гледање неограниченог Нетфлик-а путем ВПН-а, урадите домаћи задатак пре него што скочите на појас.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map