Нетфлик тајни кодови – шта су они и како их користити

Све сте спремни за Нетфлик забаву, али не знате шта да гледате. Звучи познато? Готово сви корисници Нетфлика су прошли кроз ову или другу ситуацију. Нетфлик има бројне емисије, али прегледавање опћих категорија може бити дуготрајно. Срећом постоји једноставан хак – Нетфлик тајни кодови.


Нетфлик тајни кодови - шта су они и како их користити

Нетфлик тајни кодови – шта су они и како их користити

Нетфлик има широку библиотеку филмова и емисије уредно организоване у микро жанрове. Вероватно сте их видели као препоруке на почетном екрану. Међутим, приступ њима кликом на категорије није лак. Овде су корисни ови скривени кодови Нетфлика.

Шта су Нетфлик тајни кодови?

Поред општих листа као што су Комедије, Трилери и Драме, Нетфлик има и безброј прецизних под жанрова. Према неким поузданим проценама, сервис за стриминг има преко 70.000 микро жанрова којих већина корисника није ни свесна.

Нетфлик користи и машинску и људску интелигенцију како би на овај начин категорисао свој садржај. Служба за стриминг очигледно је запослила људе да гледају, оцењују и тагирају све емисије и филмове. Означили су готово све и све у емисији, од заплета до завршетка филма. Тако је Нетфлик успео да прикупи невероватну количину метаподатака о свом садржају.

И након што су подаци прикупљени, инжењери су користили одређене алгоритме да би их поделили на бројне поџанре или алт-жанрове.

Ови алт-жанрови омогућавају Нетфлику да корисницима нуди персонализовани садржај на њиховом почетном екрану. Не морате нужно да чекате да Нетфлик објави препоруке. Ако знате тајне Нетфлик кодове, можете им сами приступити кад год желите.

Како приступити тајним кодовима Нетфлика

Сваки под жанр има одређени број кода. На пример, 6839 је кодни број документарних филмова. Имајте на уму да постоје десетине хиљада жанрова попут ових. Ако знате њихов број, начин на који користите Нетфлик ће се заувек променити.

Да би следећи хак функционисао, морате да користите верзију прегледача Нетфлик јер захтева да унесете неке измене у УРЛ веб локације.

 1. За почетак, пријавите се на Нетфлик налог на свом веб претраживачу.
 2. Унесите следећу УРЛ адресу да бисте отворили одређену категорију емисија или филмова: хттп://ввв.нетфлик.цом/бровсе/генре/***
 3. Овде *** представља цифре за приступ одређеном алт-жанру.
 4. Унесите бројчани број за тај жанр уместо ***
 5. Тако, на пример, за приступ документарним филмовима откуцајте:
 6. хттп://ввв.нетфлик.цом/бровсе/генре/6839

Звучи лако, зар не? Имајте на уму да Нетфлик стално мења своје алгоритме, тако да се кодови могу повремено мењати. Срећом, можете посетити НетфликХидденЦодес.цом и лако прегледати све скривене категорије Нетфлик-а.

Приступите америчком Нетфлику са било којег места

Ако волите филмове или телевизијске емисије, Нетфлик вам пружа бескрајне сате забаве. Међутим, њихов садржај није доступан у свим деловима света. Чак и ако је Нетфлик доступан у вашој земљи, можете приступити само верзији за вашу земљу. На пример, ако сте у Аустралији, не можете да приступите Нетфлик-у у САД-у. Постоји једноставан начин да се заобиђе овај проблем а то је коришћење ВПН везе.

ВПН-ови сакривају вашу праву ИП адресу. Можда седите у Италији, али ВПН ће вам омогућити да прегледате веб користећи страну ИП адресу. Популарни ВПН-ови имају сервере у великом броју земаља и омогућавају вам да одаберете било који од ових сервера док прегледавате веб. Тако, на пример, ако одаберете сервер који се налази у САД-у, имат ћете америчку ИП адресу. Овај једноставан трик ће заварати Нетфлик да верује да шаљете захтев за садржај из САД-а, а у ствари сте у Италији.

Постоји неколико других предности коришћења ВПН-а

Коришћењем ВПН везе не само да можете да заобиђете географска ограничења већ и анонимно прегледате веб. Пошто ВПН сакрива вашу праву ИП адресу, нико не може да сазна вашу стварну локацију или идентитет. ВПН-ови шифрирају ваше податке, па чак ни ваш ИСП не може открити шта радите на мрежи.

Ако живите у земљи у којој је приступ интернету ограничен због владине цензуре или других питања, ВПН ће вам дати неограничен приступ свим садржајима на Интернету. Они такође штите ваше податке од хакера и других сајбер криминала.

Нетфлик тајни кодови – завршне мисли

Ако се вратите на Нетфлик, док вам ВПН омогућава приступ целој њиховој библиотеци, проблем је што Нетфлик забрањује ВПН-ове. Ако желите да приступите Нетфлику, мораћете да пронађете ВПН који успешно заобилази гео-ограничења апликације за стриминг. Пре него што купите претплату за ВПН, обавезно прочитајте његове критике и упознајте се да ли заобилази Нетфликова гео-ограничења или не. Коришћење ВПН-а, поред оних Нетфлик тајних кодова, може вам отворити потпуно нови ниво забаве.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map