Да ли је НордВПН безбедан за употребу?

Иако је постојање ВПН постало неопходно за одржавање безбедности на мрежи, нису све ВПН безбедне за употребу. Неки ВПН-ови могу чак угрозити вашу безбедност и нарушити вашу приватност на мрежи, уместо да је осигурају. Због тога смо овде да истражимо безбедносне функције НордВПН-а и да ли можете да дођете у проблеме док сте повезани на НордВПН сервере.


Да ли је НордВПН безбедан?

Да ли је НордВПН безбедан?

Политика приватности компаније НордВПН

Како провајдер са двоструком ВПН функцијом не може бити безбедан за употребу? Двоструки ВПН пружа вам додатну анонимност за усмеравање вашег саобраћаја кроз не један, већ два ВПН сервера. НордВПН је направио посебне „П2П сервере“ који су намењени очувању безбедности и приватности ваших активности мучења. Што се тиче приватности, НордВПН само приликом отварања налога тражи адресу е-поште и лозинку. Политика приватности НордВПН-а изјављује да не бележи ниједну корисничку активност.

„НордВПН не чува временске ознаке везе, информације о сесији, кориштен пропусни опсег, евиденције саобраћаја, ИП адресе или друге податке.“

НордВПН такође каже да не прати кориснике. Њихови услови услуге наводе следеће:

„НордВПН гарантује а строга политика без записивања за НордВПН услуге, што значи да се ваше активности коришћењем НордВПН услуга пружају аутоматизованим техничким процесима, не прате, евидентирају, евидентирају, чувају или прослеђују било којој трећој страни. “

Сигурносне функције НордВПН-а

Укратко, НордВПН је много уложио у сигурност и користио стандардне алгоритме за шифровање како би осигурао сигурно прегледавање. НордВПН нуди ВПН услугу по приступачној цени која корисницима пружа могућност да анонимно и сигурно прегледају Интернет. Ево неких карактеристика које НордВПН има:

 • Килл Свитцх: Софтвер НордВПН аутоматски прекида везу ако падне ВПН веза. Блокира ваш уређај или укида одређеним програмима приступ интернету.
 • ДНС заштита од цурења: НордВПН је предузео велике мере да вас заштити и негира такве пропусте.
 • Лук преко ВПН-а: За додатни слој заштите, НордВПН вам нуди могућност да свој саобраћај преусмерите прво преко ВПН-а, а затим га пошаљете онион-рутеру.
 • СмартПлаи: Ова технологија осигурава вам приступ више од 400 сервиса за стреаминг гео-ограничењима.
 • Двокреветна Заштита података: Повезује вашу везу преко два ВПН сервера. То значи да се ваши подаци два пута шифрују захваљујући ДоублеВПН функцији.
 • ОпенВПН: ОпенВПН долази са 256-АЕС-ЦБЦ са 2048битним Диффие-Хеллман типком.

Слободно прођите нашу детаљну НордВПН рецензију за више информација о томе шта овај ВПН пружалац услуга може понудити.

НордВПН Локација

Локација ВПН услуге је од највеће важности. Утврђује да ли државне агенције имају право да траже ВПН за извештаје о евиденцији или не. Увек се саветује да се пријавите код ВПН провајдера који не спада у надлежност 5 очију.

У случају НордВПН-а, њихов седиште је смештено у Панами. То значи да се корисници неће морати бринути да ли ће им влада приступити историји прегледа због чињенице да се закони о задржавању не примењују у Панами.

НордВПН у акцији

НордВПН има могућност да оде под радар Нетфлик-а и Кине, што је сјајно достигнуће у ВПН индустрији. Поред тога, представник компаније НордВПН нас је уверио да компанија не убацује огласе у веб саобраћај корисника; нити користи од продаје корисничких података.

Политика приватности НордВПН

Што се тиче података које прикупља, представник компаније је рекао купцу да НордВПН прикупља само обједињене статистике о паду апликација и добровољне дијагностичке податке. Представник је такође нагласио да НордВПН не прикупља никакве личне информације. Све ове информације можете пронаћи у политици приватности компаније.

Да ли је НордВПН безбедан за употребу? – Коначна пресуда

Да, НордВПН је један од најсигурнијих добављача ВПН услуга на које се можете пријавити. НордВПН је чврст производ са одличним корисничким интерфејсом који цени приватност и анонимност. Ако тражите врхунску приватност и сигурност, НордВПН вам може пружити управо то. Постоји пуно опција и карактеристика приватности и све их можете активирати притиском на дугме. Ипак, у случају да желите да погледате неке друге опције пре него што се опредијелите за овај посебан ВПН, увијек можете провјерити нашу листу најбољих НордВПН алтернатива.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map